Νέα

Φραπεδιάρες από όλα τα μαγαζιά!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 292
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μεγάλε έχω αρχίσει να σε πιάνω. Δεν είμαι και πολύ του strip αλλά το καλοκαίρι είχε έλθει ένας φίλος από την Αγγλία και για 3 φορές είχαμε επισκεφθεί το εν λόγω μαγαζί με την τύπισσα να καψουρεύετα ι για χορό - φραπέ κτλ.
Την είχαμε κεράσει κανά δυό ποτά (σήκωνε ένα τσακμάκι για σημαδούρα) και ήταν όλο γλύκες. Ηταν λέει δασκάλα πιάνου στην Ρωσία. Πάντως πολύ καβλιάρικο μωρό.  Της την έπεσα για phone  αλλά έκανε την δύσκολη (έχω μανατζερ και κάτι τέτοιες μαλακίες). Δεν ξέρω σκέφτομαι να ξαναπάω. Είναι ακόμη εκεί???????
Μάλλον συνεργασία χρειάζεται εδώ.

ναι,χρειαζεται συνεργασια για αυτο σου λεω οτι ειναι ακομη εκει μαζι με την αρρωστια! αδελφη της ολγα!!!!!!!!!!!!!!ολα τα λεφτα ειναι η αδελφη της!απιστευτη γυναικα,θεικο τριψιμο,τελειωμα πανω σου(σε αφηνει να τον παιξεις εσυ) και πιο φθηνη απο ολες στο φραπε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγγρ.
30 Μαΐ 2006
Like
167
Πόντοι
1
χθες το βράδυ πήγα σε ένα στριπτιζάδικο πίσω από το χίλτον δίπλα στο goodys απίστευτη φραπεδούρα από ένα ψιλό μελαχροινό μουνάκι με στήθος νο 3 στητό

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
χθες το βράδυ πήγα σε ένα στριπτιζάδικο πίσω από το χίλτον δίπλα στο goodys απίστευτη φραπεδούρα από ένα ψιλό μελαχροινό μουνάκι με στήθος νο 3 στητό

στο babes εννοεις μαλλον!πισω απο το hilton ακριβως στον παραδρομο της μιχαλακοπουλου!πως την λενε?δεν κρατησες ονομα?για πες πηρες καμια αλλη?

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
7)new afrodiving:α)anastasia(πρωην σοφια απο baby o υπογειου,τρελη ανωμαλη φαση,με φοβισμενα κοιταγματα προς τα γκαρσονια και τις αλλες κοπελες του μαγαζιου(τι ανταγωνισμος και αυτος θεε μου!μηπως πρεπει να φωναξει καποιος την ομωνυμη επιτροπη αραγε,να εξετασει το θεμα δεοντως?),ενω ταυτοχρονα στην εχει βγαλει εξω οσο πιο κρυφα μπορει και στον ψαχουλευει μεχρι να νιωσει κατι πηχτα ασπρα κολλωδη υγρα οτι πλημμυρισανε την ευρυτερη περιοχη! :cheesy: :cheesy: :grin: :jerking: :jerking:

Μικροαστε αδερφε μου να σε ρωτησω κατι ???/ αυτη η Αναστασια ειναι μια μεγαλη σε ηλικια θειτσα  ??? / αν ειναι αυτη την επομενη φορα που θα παρω χορο θα της το βγαλω μπροστα σε ολο το μαγαζι και θα μου κανει CIM η καριολα.ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
εγώ να δεις κύριε υπουργέ μου :cheesy: :cheesy: εγώ να δεις :cheesy: θεά η θείτσα :sperm: :sperm: :sperm: :sperm:

Προστυχη Παναη η θειτσα !!!!!! :jerking: :jerking: Πολυ προστυχη. Οποτε την παιρνω χορο της γλυφω την κολαρα της μεχρι να τελειωσει το σαλιο μου ......  ;) ;) ;) Φραπα δεν εχω παρει ποτε μαζι της :headbang: :headbang:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
εάν δεν έχεις πάρει φράπα απο την 'θείτσα' (που το σώμα της θα το ζήλευε και 19 χρονών κοπέλλα) θα σε 'υποβιβάσουμε' σε σκέτο βουλευτή :grin: :grin: :grin: :grin: Μάλλον πρέπει να κάνουμε ειδικό thread γι'αυτήν τι λές?

Φιλε οχι αστο δεν την παλευω να κανουμε thread για την Αναστασια.Θα καυλωσω :jerking: :jerking: :jerking:...... και θα παω κατα τις 12:00 σημερα να φραπεδιασω μαζι της και εχω δουλεια αυριο.Παντως απο σωμα ειναι  :-* :-* :-*

Επισκέπτης
Όταν λέμε θείτσα, πόσων χρονών είναι ρε παιδιά η εν λόγω Αναστασία; Και τι εθνικότητας;

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Όταν λέμε θείτσα, πόσων χρονών είναι ρε παιδιά η εν λόγω Αναστασία; Και τι εθνικότητας;

Ουκρανια, γυρω στα 40 μαλλον ( μου ειχε πει ηλικια καποτε οτι ειναι 30 αν θυμαμαι καλα / αλλα μαλλον μαλακιουλες μου ελεγε ) / αν λεω ανακριβειες για ηλικια ας με διωρθωσει ο Παναης που την ξερει καλυτερα  ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Ουκρανια, γυρω στα 40 μαλλον ( μου ειχε πει ηλικια καποτε οτι ειναι 30 αν θυμαμαι καλα / αλλα μαλλον μαλακιουλες μου ελεγε ) / αν λεω ανακριβειες για ηλικια ας με διωρθωσει ο Παναης που την ξερει καλυτερα  ;) ;) ;)

Θενκς. Σα να λέμε θείτσα του Σεβτσένκο, ε;  :)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ρε σεις κάθομαι και γράφω στα άλλα θρεντ τόση ώρα και εδώ είναι το ψωμί.  :grin: :grin: Πάνο ο Υπουργός έχει πάθει πλάκα με τη φίλη μας γι' αυτό σεβασμός.  ;)

Πως σου έκατσε έτσι ρε Υπουργέ. Νομίζω ότι είναι από Ντνιποπετρόβσκ. Πάντως Πάνο η λεξη που σου είπε για κοπέλλα (Τζιέβουσκα) είναι Λευκορώσικα.

Για τους νέους εδώ μακριά από την Αγία Τριάδα (όλγα, ʼννα, Αναστσία) εκτός αν είστε για μεγάλο παιχνίδι.  :headbang: και  :dancing:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Για τους νέους εδώ μακριά από την Αγία Τριάδα (όλγα, ʼννα, Αναστσία) εκτός αν είστε για μεγάλο παιχνίδι.  :headbang: και  :dancing:

Κυριε Ιησου Χριστε Ελεησον Με ...... απο τις Αμαρτιες !!!!!!μου :helpplea: :helpplea: :helpplea:

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Υπουργέ οι τρείς καθάρισαν 400 γιούρια από έναν γνωστό μου σε μισή ώρα στο ʼφρο Παλάς. Ήμουν παρών, ο πάνος την ξέρει την ιστορία. Αλλά είναι και γλέντι οι άτιμες. Περνάς καλά.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Υπουργέ οι τρείς καθάρισαν 400 γιούρια από έναν γνωστό μου σε μισή ώρα στο ʼφρο Παλάς. Ήμουν παρών, ο πάνος την ξέρει την ιστορία. Αλλά είναι και γλέντι οι άτιμες. Περνάς καλά.

Εγω φιλε εχω επενδυσει πολλα Ευρω μονο στην Αναστασια :jerking: :jerking: :jerking:  και δεν το εχω μετανοιωσει.Για τις αλλες 3 της παρεας δεν ξερω αλλα μπορω να καταλαβω απο τη φιλη τους την Αναστασια τη καλα κοριτσακια που πρεπει να ειναι τα καημενα :dancing: :dancing: :dancing:.

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ναι,χρειαζεται συνεργασια για αυτο σου λεω οτι ειναι ακομη εκει μαζι με την αρρωστια! αδελφη της ολγα!!!!!!!!!!!!!!ολα τα λεφτα ειναι η αδελφη της!απιστευτη γυναικα,θεικο τριψιμο,τελειωμα πανω σου(σε αφηνει να τον παιξεις εσυ) και πιο φθηνη απο ολες στο φραπε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε VASOS πάντως γαμώ τις καβλιάρες δεν είναι η νατάσσα????? Ακου εκεί nadia (μας κοροίδεψε κιόλας το τσόκαρο), μου το έπαιζε και παρθένα, του στυλ "ξέρεις, δεν μπορώ" και κάτι τέτοιες μαλακίες που σπάζομαι άμα τις ακούω. Ασε που μας έλεγε ότι είμαι μερικούς μήνες στην Ελλάδα, και τώρα μου λες εσύ για 8 χρόνια.
Πάντως πρέπει να έχει φάει τα γαμήσια.
Αν κανονίσεις πάντως καμμία αποστολή ρίξε pm.

KARAFLOS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα περιμενω λεπτομεριες σχετικα με την ναντια. και που παιζει μπαλα!!!!!!!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Προφανώς η Όλγα που αναφέρουμε εδώ είναι το κορίτσι με την τσίχλα;

Stories