Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

paolo75gr

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα κυριοι

Θα πω και εγω την γνώμη μου για το εν λόγω ίδρυμα
απο κοπέλλες ετσι και ετσι ( φανταζομαι οτι εχει να κάνει με την μερα και την περιοδο )
επισκεψη μου στις 6/8/2009
απο εξυπηρέτηση όλα πολύ καλα
για τον αν περασα καλα αυτο είναι πάντα στον καθενα μας
και την διαθεση που εχεις. Ακόμα και απο κάτι που θα κανει η κοπέλλα ή θα πει και
να ξενερώσουμε ετσι?
Α και βρήκα και το ωράριο 10π.μ.-9μ.μ. για όσους τους ενδιαφέρει

Επισκέπτης

σήμερα πέρασα από το εν λόγω ίδρυμα και πήρα τη Βουλγάρα Άννα...εξαιρετικό φραπέ με καλαμάκι και πολύ καλό :knockinb: :knockinb: :knockinb:

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Χθές (30/8) κατα τις 17:00 είχε 4 τεμάχια : Ντόνα το γνωστό κοντοπούτανο κομπρεσέρ, Αννα , Σίντυ και την πιτσιρίκα Θεοδώρα.

driver81967

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια επισκεφτικα και εγω αυτο το μαγαζι πηρα την θοδωρα  ολααα! ταλεφτα σας λεω ανετη και εξυπηρετικη και απο πισω !λιγο δυσκολα αλλα και απο πισω ! την ωρα που τον μαλακωνε με το δακτυλακι τις τι να σας πω ρε παιδια! ααα και τελιωμα επανω τις!

prwktor

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεί κάποιος συναγωνιστής να μου στείλει το Url???

ευχαριστώ  :sunglasses:

Επισκέπτης
παιδια επισκεφτικα και εγω αυτο το μαγαζι πηρα την θοδωρα  ολααα! ταλεφτα σας λεω ανετη και εξυπηρετικη και απο πισω !λιγο δυσκολα αλλα και απο πισω ! την ωρα που τον μαλακωνε με το δακτυλακι τις τι να σας πω ρε παιδια! ααα και τελιωμα επανω τις!

την milf Θεοδώρα ή το πιπινάκι πήρες?

Επισκέπτης

...σήμερα το μεσημέρι πέρασα και πήρα την Ουγγαρέζα Νάνσυ!!! :rockon: :rockon: :rockon:

πολύ προστυχόφατσα και πολύ καλό service!!! :pipa1: :knockinb:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
την milf Θεοδώρα ή το πιπινάκι πήρες?

δεν νομιζω το milfακι θεοδωρα , να μπαινει μεσα , εγω αν και οπαδος της , την τελευταια φορα που πηγα , μου το αρνηθηκε ευγενικα . . ..

feetlove

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια περασα και μου καναν τους Κινεζους οτι ειναι αυστηρα μονο μασαζ.
Της ειπα της υπηρεσιας οτι πηγαινα και Μαρνης και με ξερουν , με ρωτησε για ονοματα της ειπα και παλι τιποτα. Γιατι τοσο αρνητικοι?

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Παιδια περασα και μου καναν τους Κινεζους οτι ειναι αυστηρα μονο μασαζ.
Της ειπα της υπηρεσιας οτι πηγαινα και Μαρνης και με ξερουν , με ρωτησε για ονοματα της ειπα και παλι τιποτα. Γιατι τοσο αρνητικοι?
τους την πεσα πρην μερες και ειναι λιγο φοβισμενη !!!!!!!!!!!  καταλαβαινεις τωρα , αστους λιγο να ηρεμισουν

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
τους την πεσα πρην μερες και ειναι λιγο φοβισμενη !!!!!!!!!!!  καταλαβαινεις τωρα , αστους λιγο να ηρεμισουν
  ετσι ακριβωs  εγινε.  το ειχα γραψει για την φρατζη  πριν μια βδομαδα  περιπου.  και εγω το ειχα μαθει απο το μπουμπουλιναs  που ειχα παει για επισκεψη. παιζονται  και συμφεροντα.  ετσι λειτουργει η ελευθερη οικονομια και ο καθωs  πρεπει ανταγωνισμοs.

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
ειναι γνωστο οτι το ενα μαγαζι , καρφωνη το αλλο , μολις δουν και γινετε ντορος , πεφτη καρφωτη . . . . . 

driver81967

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
το πιπινακι πηρα και ηταν τρελα! ισως επειδη ηταν και νωρις και ημουν ο πρωτος τις εκανα σεφτε δεν ξερω αλλα τα κανει ολλα φιλε !
...σήμερα το μεσημέρι πέρασα και πήρα την Ουγγαρέζα Νάνσυ!!! :rockon: :rockon: :rockon:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.666
Πόντοι
6.495
Επίσκεψη σήμερα. Αφού εμφανίστηκε το ρόστερ και συνήθως επαιρνα Dona είδα και τη ομοεθνή της Τζούλη μαυρισμένη, αδύνατη, μου έκανε κλικ. Πέρασα μαζί της και παρατήρησα σημαντική αναβάθμιση σε υπηρεσίες. Δυνατό μασάζ και - φυσικά - σύντομο. Στο κυρίως πιάτο στην αρχή ασκούφωτο, με λίγο γλύψιμο @@. Ακολούθησαν διάφορες στάσεις με πιό δυνατή της να είναι αυτή από πάνω. Έπειτα από κανά 20-25 λεπτό (το κράτησα ο άτιμος παρά την προτροπή της για τελείωμα), τελείωσα πάνω της (όχι face). Επιχειρήθει πίσω πόρτα αλλά με επέτρεψε.
Στο τέλος μου σκάει και το παραμύθι ότι την επόμενη φορά να περάσω με Dona και αυτή διπλό, να δεί αν θα ξαναντέξω τόσο.
Σχετική εμπειρία κανείς (μη πάει άδικα το 150άρι)?     

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Επίσκεψη σήμερα. Αφού εμφανίστηκε το ρόστερ και συνήθως επαιρνα Dona είδα και τη ομοεθνή της Τζούλη μαυρισμένη, αδύνατη, μου έκανε κλικ. Πέρασα μαζί της και παρατήρησα σημαντική αναβάθμιση σε υπηρεσίες. Δυνατό μασάζ και - φυσικά - σύντομο. Στο κυρίως πιάτο στην αρχή ασκούφωτο, με λίγο γλύψιμο @@. Ακολούθησαν διάφορες στάσεις με πιό δυνατή της να είναι αυτή από πάνω. Έπειτα από κανά 20-25 λεπτό (το κράτησα ο άτιμος παρά την προτροπή της για τελείωμα), τελείωσα πάνω της (όχι face). Επιχειρήθει πίσω πόρτα αλλά με επέτρεψε.
Στο τέλος μου σκάει και το παραμύθι ότι την επόμενη φορά να περάσω με Dona και αυτή διπλό, να δεί αν θα ξαναντέξω τόσο.
Σχετική εμπειρία κανείς (μη πάει άδικα το 150άρι)?     
αρχηγε αυτο το διδυμο ειναι πολυ καλο....ειδικα η ντονα ειναι οτι πρεπει για ξεβιδωμα....δεχεται δυνατο πηδημα αδιαμαρτηρητα....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Η Ντονα φιλε ειναι ολα τα λεφτα!!!!! Κατα τυχη την πηρα και τα ειδα..ολα

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

πολύ καλό,αλλά με πολλές φακίδες παντού......εργαζόταν παλαιά ξενοπούλου ψυχικό....και κάπου αλλού..

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
πολύ καλό,αλλά με πολλές φακίδες παντού......εργαζόταν παλαιά ξενοπούλου ψυχικό....και κάπου αλλού..

το αρνητικο ειναι οι φακιδες... εχει παντου! απο service καλο.. και κανει οτι σταση γουσταρεις!
μου ειπε οτι πρωτη φορα εκανε αυτη τη δουλεια στο εν λογω μαγαζι και οτι πριν ηταν κομμωτρια!!!
και της λεω.. ενταξει , ενταξει ξερω... ολες πρωτη φορα το κανετε..
ειναι 26 ετων ! (ετσι πιστευει)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom