You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Επισκέπτης
και που να δεις με τι παππου χουφταλω φευγει οταν σχολανε 9.00-9.30
αφού πουτάνα είναι η γυναίκα ;)
Artemis1908
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αντε ρε μπορεις να παρεις και δυο μαζι? δεν το ηξερα και εχω παει εκει παρα πολλες φορες Ντονα for ever!!!!!!! Θα το test και θα ενημεροσο και εγω
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Αν εννοείς μία λατινοαμερικάνα μελαμψή, έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι είναι παλτό.Περασα χτες πηρα ντονα οντως παρα πολυ καλη και με χαμογελο και περιποιηση. μηπως εχει δοκιμασει κανεις την τζουλη? μου εκανε εντυπωση και σκεφτομαι να την δοκιμασω. αν καποιος εχει δοκιμασει ασ πει την αποψη του.
Τώρα βέβαια και η Ντόνα εμένα δε μου αρέσει (την έχω δοκιμάσει) ούτε σα φάτσα ούτε ως σώμα (χοντρά πόδια) οπότε το καλό service που όντως έχει δε μου φτάνει. Αν η Τζούλη είναι αυτή που νομίζω, είναι το ανάποδο. Σχετικά εμφανίσιμη αλλά από service κομοδινάκι.
καλημερα την θωδωρα την μεγαλη την εχει παρει κανενας εκτοσ του καταστηματος?
silverpalm
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 48
- Like
- 12
- Πόντοι
- 2.930
εδώ μας βγάζει το λάδι να το δώσει μέσα στο κατάστημα θα την έχουμε πάρει κ έξω?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
άλλη μπαζοκατάσταση και εδώ πέρα.....από που να αρχίσεις και πού να τελειώσεις την μπαζοκαταμέτρηση?αυτή την ντόνα ρε παιδιά πώς την πηδάτε με σακούλα?αν εξαιρέσουμε την μικρή ντοντόρα που είναι αρκετά εμφανίσιμη αλλά φαίνεται κρυόμπλαστη και κάπως την νάνσυ με τις φακίδες όλες οι άλλες είναι για να πουλάνε καλαμπόκια στη γωνία φραντζή και καλλιρόης..
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.957
- Πόντοι
- 42.697
άλλη μπαζοκατάσταση και εδώ πέρα.....από που να αρχίσεις και πού να τελειώσεις την μπαζοκαταμέτρηση?αυτή την ντόνα ρε παιδιά πώς την πηδάτε με σακούλα?αν εξαιρέσουμε την μικρή ντοντόρα που είναι αρκετά εμφανίσιμη αλλά φαίνεται κρυόμπλαστη και κάπως την νάνσυ με τις φακίδες όλες οι άλλες είναι για να πουλάνε καλαμπόκια στη γωνία φραντζή και καλλιρόης..
ναι οκ
πες μας τωρα ομως και για την πορτιερισα...
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
![Xxx Hump Leg :humpleg: :humpleg:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_hump-leg.gif)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ναι οκ
πες μας τωρα ομως και για την πορτιερισα...![]()
![]()
τί να λέμε για αυτό τον παίδαρο?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
προσφατη επισκεψη απογευματινη ωρα στο ιδρυμα Φραντζη 4 και εντυπωσεις:
1. κόσμος μηδεν
2. χωρος μετριος, κατω του μ.ο., μικρο δωματιο, no music, καθολου ατμοσφαιρα, εντονο φως, χριστουγεννιατικο δεντρακι(!)
3. υφος πορτιερισσας μπλαζε και ψυχρο ως εχει αναφερθει
4. παρέλαση από 7 περιπου, τιποτα εντυπωσιακο πλην μικρης Θεοδώρας για τους φαν της ΠΟΛΥ φρεσκιας σαρκας
επιλογη ψηλουτσικης μελαχρινης ρουμανας λογω ωραιου πατου (ο μισος εξω στην παρελαση). λοιπες εντυπωσεις απο την εν λογω:
1. πληρης αγνοια των στοιχειωδων του μασαζ. σα να τριβει μπατζουρια με γυαλοχαρτο. ελεος. ας τους μαθουν ενα ρημαδι μασαζοπρογραμμα της προκοπης με καποια στανταρ διαρκεια, τα 60 ευρω του μασαζ δεν τα βρισκουμε στα δεντρα. δεν ειναι δυνατον να σε ρωταει καθε 2 λεπτα που θες να σε τριψω τωρα και να πηγαινει μια πανω μια κατω
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
2. εντονη διαθεση ξεπετας και βαριεστημαρας
3. αιτηση εξτρα 20ρικου για αφιλτρο
(πριτς)
4. ανυπαρκτη συμμετοχη και διαθεση στο
και ![Ασάλιωτα :fuck1: :fuck1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck1.gif)
overall πεταμενο 80ρι και μαυρη πετρα.
κατι παραπανω ξερουν οι μιλφακηδες τελικα...
1. κόσμος μηδεν
2. χωρος μετριος, κατω του μ.ο., μικρο δωματιο, no music, καθολου ατμοσφαιρα, εντονο φως, χριστουγεννιατικο δεντρακι(!)
3. υφος πορτιερισσας μπλαζε και ψυχρο ως εχει αναφερθει
4. παρέλαση από 7 περιπου, τιποτα εντυπωσιακο πλην μικρης Θεοδώρας για τους φαν της ΠΟΛΥ φρεσκιας σαρκας
επιλογη ψηλουτσικης μελαχρινης ρουμανας λογω ωραιου πατου (ο μισος εξω στην παρελαση). λοιπες εντυπωσεις απο την εν λογω:
1. πληρης αγνοια των στοιχειωδων του μασαζ. σα να τριβει μπατζουρια με γυαλοχαρτο. ελεος. ας τους μαθουν ενα ρημαδι μασαζοπρογραμμα της προκοπης με καποια στανταρ διαρκεια, τα 60 ευρω του μασαζ δεν τα βρισκουμε στα δεντρα. δεν ειναι δυνατον να σε ρωταει καθε 2 λεπτα που θες να σε τριψω τωρα και να πηγαινει μια πανω μια κατω
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
2. εντονη διαθεση ξεπετας και βαριεστημαρας
3. αιτηση εξτρα 20ρικου για αφιλτρο
![Pipa1 :pipa1: :pipa1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa1.gif)
4. ανυπαρκτη συμμετοχη και διαθεση στο
![Pipa1 :pipa1: :pipa1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa1.gif)
![Ασάλιωτα :fuck1: :fuck1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck1.gif)
overall πεταμενο 80ρι και μαυρη πετρα.
κατι παραπανω ξερουν οι μιλφακηδες τελικα...
τα MILF ειναι value of money χρονια τωρα , τα πιπινια εχουν ενα τουπε και μια ξινιλακατι παραπανω ξερουν οι μιλφακηδες τελικα...
τωρα το'μαθα αλλα η γνωση δεν ηρθε δωρεαντα MILF ειναι value of money χρονια τωρα , τα πιπινια εχουν ενα τουπε και μια ξινιλα
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις