Νέα

Formula One

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 211K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018;

• Lewis Hamilton (Mercedes)

Ψήφοι: 68 40,5%
  • Valtteri Bottas (Mercedes)

Ψήφοι: 7 4,2%
  • Sebastian Vettel (Ferrari)

Ψήφοι: 57 33,9%
  • Kimi Raikkonen (Ferrari)

Ψήφοι: 5 3,0%
  • Daniel Ricciardo (RedBull- TAG Heuer)

Ψήφοι: 3 1,8%
  • Max Verstappen (RedBull- TAG Heuer)

Ψήφοι: 14 8,3%
  • Lance Stroll (Williams-Mercedes)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Sergey Sirotkin (Williams-Mercedes)

Ψήφοι: 2 1,2%
  • Sergio Perez(Force India-Mercedes)

• Esteban Ocon (Force India-Mercedes)

Ψήφοι: 1 0,6%
  • Fernando Alonso (McLaren-Renault)

• Stoffel Vandoorne (McLaren-Renault)

• Pierre Gasly (Toro Rosso-Honda)

• Brendon Hartley (Toro Rosso-Honda)

• Romain Grosjean (Haas- Ferrari)

• Kevin Magnussen (Haas- Ferrari)

• Nico Hulkenberg (Renault)

• Carlos Sainz (Renault)

• Marcus Ericsson (Sauber-Alfa Romeo)

• Charles Leclerc (Sauber-Alfa Romeo)

Ψήφοι: 3 1,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    168
OP
OP
Cr9

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=20pt]Μπαχρέιν 2013[/size]
http://l2.yimg.com/bt/api/res/1.2/t6SWWvhAkeOaBybD_2SDvw--/YXBwaWQ9eW5ld3M7Y2g9Mjk4Mjtjcj0xO2N3PTQ0Mjg7ZHg9MDtkeT0wO2ZpPXVsY3JvcDtoPTQyNTtxPTg1O3c9NjMw/[URL unfurl="true"]http://media.zenfs.com/en_us/News/ap_webfeeds/cb7eae5268d4ae0d2f0f6a7067006159.jpg[/img[/URL]]

[size=20pt]Μπαχρέιν 2012[/size]
[img]http://i.imgbox.com/abzbSW3P.jpg

Ο Κρίστιαν Χόρνερ έστειλε την γκόμενα στην απονομή για να μη μπερδεύονται οι φωτογραφίες! :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
γαμημένη ερτ, εδώ στο αγρίνιο ντε τζανέιρο δεν είχε μετάδοση κανένα κρατικό κανάλι λόγω παλιόκαιρου στο περγαντή μάλλον. γαμώ το φελέκι μου γαμώ

dimk93

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Like
110
Πόντοι
16
d13brn1604.jpg

:think:...στον Hamilton μια φορα στα δοκιμαστικα,
με αποτελεσμα να καταρευσει κ η αναρτηση που οδηγησε στην αλλαγη κιβωτιου...
κ 2 φορες στον Massa σε ρυθμο αγωνα... :think:
Michelin εποχη μου θυμιζει...ειδικα κατα Αμερικα μερια...

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Ρε είχε φόρμουλα σήμερα;Το έδειξε κανένα κανάλι δεν πήρα χαμπάρι τίποτα.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
γαμημένη ερτ, εδώ στο αγρίνιο ντε τζανέιρο δεν είχε μετάδοση κανένα κρατικό κανάλι λόγω παλιόκαιρου στο περγαντή μάλλον. γαμώ το φελέκι μου γαμώ

Υπαρχει και το ιντερνετ, προπολεμικε μου τυπε!!!

OP
OP
Cr9

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
d13brn1604.jpg

:think:...στον Hamilton μια φορα στα δοκιμαστικα,
με αποτελεσμα να καταρευσει κ η αναρτηση που οδηγησε στην αλλαγη κιβωτιου...
κ 2 φορες στον Massa σε ρυθμο αγωνα... :think:
Michelin εποχη μου θυμιζει...ειδικα κατα Αμερικα μερια...

Αφού πάτησαν θραύσματα ρε τύπε! :-

BIYjFvCCMAAOt8t.jpg

BIYdGpiCEAAOhiV.jpg

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
τελικα ολη η γκαντεμια στον αλονσο μαζευτηκε. πανω που εστρωσε το μονοθεσιο αρχισε η γκαντεμια!!!!! ημαρτοοον!!!! και το τσογλανι τον βεττελ δεν τον πιανει τιποτα.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
τελικα ολη η γκαντεμια στον αλονσο μαζευτηκε. πανω που εστρωσε το μονοθεσιο αρχισε η γκαντεμια!!!!! ημαρτοοον!!!! και το τσογλανι τον βεττελ δεν τον πιανει τιποτα.
Άστα να πάνε...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.751
Πόντοι
41.813

εχω δηλωσει για δικους μου λογους οτι δεν παω με τιποτα τον Αλονσο.τον Αλονσο οχι τη φερραρι και αυτο που λες κατι μου θυμιζει ομως απο παλια  ;) ;) ;) ;) ;)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
εχω δηλωσει για δικους μου λογους οτι δεν παω με τιποτα τον Αλονσο.τον Αλονσο οχι τη φερραρι και αυτο που λες κατι μου θυμιζει ομως απο παλια  ;) ;) ;) ;) ;)
Τι εννοείς φίλε μου;

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
Μαγκες γενικοτερα θα ελεγα πως σημασια εχουν 3 πραγματα 1) το κατα ποσο περισσοτερα φραγκα θα επενδυσει ποια ομαδα, κατα την διαρκεια της σεζον για εξελιξη των μονοθεσιων, αναμεσα στις 4 κορυφαιες εννοειται 2)εαν και κατα ποσο θα αλλαξει κατα την διαρκεια της σεζον η γομα της pirelli και σε ποιον θα βολευει καλυτερα και 3) ο παραγοντας "πουτανα τυχη"  :o

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.751
Πόντοι
41.813
Τι εννοείς φίλε μου;

:) :) :) τιποτα σπουδαιο. απλα θυμηθηκα οτι πριν μερικα χρονια τα ιδια λεγοντουσαν για το Σουμαχερ.ολα μα ολα ηταν και λειτουργουσαν υπερ του (οχι οτι δεν ηταν ο αξιοτερος που περασε ποτε απο το αθλημα). και τοτε λεγαμε για γκαντεμιες και αναξιοπιστια μονοθεσιων της Mclaren ή της Renault και τοτε γινοντουσαν <<παραχωρησεις>> απο την ομαδα (μεχρι φρενο παταγε ο κακομοιρης ο Massa) και αλλα πολλα, τα ξερεις. ε νομιζω οτι κατι αναλογο γινεται και τα τελευταια χρονια με τον Vettel.τελικα μηπως συμβαινει οτι και στο ποδοσφαιρο?τρεχουν ολοι για να κερδισει τελικα ο Γερμανος????

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
:) :) :) τιποτα σπουδαιο. απλα θυμηθηκα οτι πριν μερικα χρονια τα ιδια λεγοντουσαν για το Σουμαχερ.ολα μα ολα ηταν και λειτουργουσαν υπερ του (οχι οτι δεν ηταν ο αξιοτερος που περασε ποτε απο το αθλημα). και τοτε λεγαμε για γκαντεμιες και αναξιοπιστια μονοθεσιων της Mclaren ή της Renault και τοτε γινοντουσαν <<παραχωρησεις>> απο την ομαδα (μεχρι φρενο παταγε ο κακομοιρης ο Massa) και αλλα πολλα, τα ξερεις. ε νομιζω οτι κατι αναλογο γινεται και τα τελευταια χρονια με τον Vettel.τελικα μηπως συμβαινει οτι και στο ποδοσφαιρο?τρεχουν ολοι για να κερδισει τελικα ο Γερμανος????
φιλε μου θα συμφωνησω μαζι σου στο θεμα αυτο. δεν ξερω γιατι αλλα νιωθω το ιδιο. αλλα παλι η πουτανα η τυχη παιζει τον ρολο της γιατι αν θυμαστε περυσι στον τελευταιο αγωνα βραζιλια τρακαρανε τον βεττελ απο πισω εκανε ενα τετακε με το μονοθεσιο και δεν επαθε τιποτα!!!!! αυτο δεν ειναι τυχη? και τελικα καταφερε να ανεβει στην θεση που χρειαζοταν για να παρει το πρωταθλημα. αντιθετως ο αλονσο εκανε μεγαλη προσπαθεια και δεν καταφερε να νικησει στον τελευταιο  αγωνα που θα του εδινε το πρωταθλημα.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Πιστεύω ότι η περίπτωση μοιάζει με το Σουμάχερ,αλλά έχει κ κάποιες διαφορές...

Ο Σουμάχερ ήταν ο καλύτερος οδηγός τότε,ίσως κ με διαφορά.Ο Φέτελ δεν είναι,αλλά κ να είναι η διαφορά είναι πολύ μικρή.

Η ομοιότητα είναι η αξιοπιστία του μονοθεσίου.

Στον παράγοντα τύχη δεν πιστεύεις δηλ;

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.751
Πόντοι
41.813
φυσικα πιστευω στην τυχη, ειναι κι αυτο μεσα στο παιχνιδι αλλα δε μπορω να πω οτι ειναι μονο ενας τυχερος. αλλος λιγο αλλος περισσοτερο ολοι κατι παιρνουν κι απ αυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom