Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
γενικα απο τοτε που αποχωρησε ο ολυμπιακος, η φορμουλα 1 εχει χασει καθε ενδιαφερον...Παρότι είμαι φανατικός υποστηρικτής του Μαξ, παρότι πιστεύω ακράδαντα ότι το άξιζε φέτος,εντούτοις έχω να πω ότι γαμιεται πατοκορφα η φια που έχει γαμησει το άθλημα. Επίσης γαμιεται πατοκορφα ο Τοτό Γουλφ που έχει τόσο μεγάλη "άνεση" με τους αγωνοδικες που τους έδινε οδηγίες στη διάρκεια.του αγώνα,ασχέτως αν στο τέλος η φια τα έκανε μπουρδέλο όλα. Έτσι βγαίνει σωστός και ο πρ. Ιδιοκτήτης της φορμουλα1 που είχε δηλώσει στα ίσια ότι η Μερσεντές καθοδηγεί τους κριτές .
Το μόνο που σκέφτομαι για την εξέλιξη του τελευταίου αγώνα είναι ότι οι Αμερικάνοι ιδιοκτήτες του θεσμού είχανε παίξει στοιχήματα ή τα γαμησανε όλα για να ανέβει η τηλεθέαση.
Το σίγουρο είναι ότι παρότι είναι ο καλύτερος οδηγός της τελευταίας δεκαετίας,παρότι έφτασε εδώ οδηγώντας ένα κατώτερο αυτοκίνητο και οδηγώντας πάνω από το όριο και χωρίς λάθη όλη τη σαιζόν, η νίκη του Μαξ αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση στο τέλος λόγω των απαράδεκτων παρεμβάσεων της ΦΙΑ σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
ετσι...να δικαιωθουν,να δωσουν στα χαρτια τον τιτλο στον κακομαθημενο,να τους σιχαθουμε ολοι λιγο πιο πολυ,αν ειναι εφικτο!!Η ομάδα της Mercedes αποφάσισε να εφεσιβάλλει την απόφαση των αγωνοδικών του AbuDhabiGP, επί της αρχικής ένστασης που κατέθεσαν σχετικά με τα μονοθέσια που επέστρεψαν στον ίδιο γύρο υπό το καθεστώς του Safety Car. Οι Γερμανοί αναμένεται να καταφύγουν στο ανώτατο δικαστήριο της FIA.
Στηρίζω!
ετσι...να δικαιωθουν,να δωσουν στα χαρτια τον τιτλο στον κακομαθημενο,να τους σιχαθουμε ολοι λιγο πιο πολυ,αν ειναι εφικτο!!
Αυτό σκέφτηκα κι' εγώ, την κόκκινη σημαία. Από την στιγμή που ήταν τόσοι λίγοι οι γύροι για το τέλος η κρισιμότητα του αγώνα κλπ κλπ έπρεπε να γίνει έτσι.Εγώ πάλι σιχάθηκα με αυτή την απόφαση. Να πάρεις ένα οδηγό και να τον τοποθετήσεις εκεί που θέλεις για να δώσεις επανεκκίνηση ενώ δεν έπαιζαν με ίδια όπλα.
Ότι και να λένε οι αντι-Χάμιλτον τους είχε πάρει τα σώβρακα στα ίσια μέσα στη πίστα.
Αν ήθελες να τελειώσεις τον αγώνα με μάχη, απευθείας κόκκινη σημαία. Αυτό που έκανε ο Masi ήταν κλοπή. Ντροπή να έχει και του χρόνου τη θέση του Αλυτάρχη, είναι ανίκανος.
εγω παλι εχω σιχαθει 7 χρονια να φευγει ενα μονοθεσιο και για μιαμιση ωρα να πηγαινει χωρις να του κουνιεται κανενα αλλο...εχω σιχαθει 7 χρονια εστω και τις ελαχιστες στιγμες που κατι πηγε να γινει,ολα τα σπορια να πηγαινουν στο κακομαθημενο..εχω σιχαθει και βαρεθει να βλεπω στο πιο γρηγορο αθλημα να μην υπαρχει το παραμικρο ενδιαφερον...Εγώ πάλι σιχάθηκα με αυτή την απόφαση. Να πάρεις ένα οδηγό και να τον τοποθετήσεις εκεί που θέλεις για να δώσεις επανεκκίνηση ενώ δεν έπαιζαν με ίδια όπλα.
Ότι και να λένε οι αντι-Χάμιλτον τους είχε πάρει τα σώβρακα στα ίσια μέσα στη πίστα.
Αν ήθελες να τελειώσεις τον αγώνα με μάχη, απευθείας κόκκινη σημαία. Αυτό που έκανε ο Masi ήταν κλοπή. Ντροπή να έχει και του χρόνου τη θέση του Αλυτάρχη, είναι ανίκανος.
Έφυγε και ο Κίμι... άστα να πάνε...εγω παλι εχω σιχαθει 7 χρονια να φευγει ενα μονοθεσιο και για μιαμιση ωρα να πηγαινει χωρις να του κουνιεται κανενα αλλο...εχω σιχαθει 7 χρονια εστω και τις ελαχιστες στιγμες που κατι πηγε να γινει,ολα τα σπορια να πηγαινουν στο κακομαθημενο..εχω σιχαθει και βαρεθει να βλεπω στο πιο γρηγορο αθλημα να μην υπαρχει το παραμικρο ενδιαφερον...
εγω λοιπον και μερικοι αλλοι εχουμε σιχαθει να βαριομαστε να βλεπουμε ενα σπορ που μας αρεσει..Την μοναδικη χρονια που ξεβαρεθηκαμε ηταν η φετινη...ας πανε τωρα να σκουξουν και στη χαγη..
εγω λοιπον και μερικοι αλλοι εχουμε σιχαθει να βαριομαστε να βλεπουμε ενα σπορ που μας αρεσει..Την μοναδικη χρονια που ξεβαρεθηκαμε ηταν η φετινη...ας πανε τωρα να σκουξουν και στη χαγη..
οσο ντροπη ειναι που δεν δοθηκε πισω η θεση στον πρωτο γυρο...οπως θελει θα το ερμηνευσει ο καθενας...θα κανω μια υποθεση...αν στο συμβαν της πρωτης στροφης ηταν αντιστροφα τα πραγματα,θα ζητουσαν απο τον βερσταπεν να δωσει τη θεση πισω...Κάπου τα έχεις μπερδέψει.
Όλοι κι εγώ πρώτος θέλαμε να αλλάξει το status.
Όχι όμως έτσι, αυτό που έγινε είναι ντροπή.
Έτσι το βλέπουν όσοι απλά αγαπούν το sport και δεν είναι ούτε αντι-Χάμιλτον ούτε Βερστάπεν.
Ο Φέτελ παίρνει σύνταξη από το '18. Πρώτα του την έδινε η Φεράρι, τώρα η Αστον Μαρτιν, άντε να την "κάνει" σιγά-σιγά μπας και πάρει τη θέση του κάποιος νέος διψασμένος..Έφυγε και ο Κίμι... άστα να πάνε...
Έκαναν και τον Φέτελ συνταξιούχο πρόωρα...