gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 368
- Πόντοι
- 21
Αν ναι καποια μπορω να σου πω με μοντελε εμφανιση αλλα δεν ξερω αν το κανει ακομα γιατι εχουν περασει μερικα χρονια....ψαχνω ψαχνω κ δεν βρισκω
Αν ναι καποια μπορω να σου πω με μοντελε εμφανιση αλλα δεν ξερω αν το κανει ακομα γιατι εχουν περασει μερικα χρονια....ψαχνω ψαχνω κ δεν βρισκω
ειτε μονο ποδια ειτε ολοκληρο προγραμμα που να εχει κ ποδια μεσα.. εχω αδυναμια ο ανθρωποςΑν ναι καποια μπορω να σου πω με μοντελε εμφανιση αλλα δεν ξερω αν το κανει ακομα γιατι εχουν περασει μερικα χρονια....
εκτος στουντιο ναιΑν ναι καποια μπορω να σου πω με μοντελε εμφανιση αλλα δεν ξερω αν το κανει ακομα γιατι εχουν περασει μερικα χρονια....
Καλημερα κ απο μενα. Σε 2 βδομαδες ερχομαι αθηνα κ θα θελα να μαθω ποια ομορφη κοπελα σε στουντιο εχει βρομοποδαρα. Προτιμω μεγαλα δαχτυλα,αλλα το βασικο για μενα ειναι η κοπελα να ειναι καυλιαρα κ να εχει βρομοποδαρα, πολυ δυνατη μυροδια, ποδαριλα στο φουλλ.
Ευχαριδτω πολυ
Λεωφόρος Αθηνών 373 πολύ βρώμα
Μάγκες γεια σας...πολύ καινούριος στο site..ψάχνω για κοπέλες για session με πατουσάκια από Αθήνα..έχω πολύ λίγες εμπειρίες κυρίως με Κάτια-Μισέλ..έχετε κάτι αξιόλογο να προτέινετε;;ευχαριστώ
Μάγκες γεια σας...πολύ καινούριος στο site..ψάχνω για κοπέλες για session με πατουσάκια από Αθήνα..έχω πολύ λίγες εμπειρίες κυρίως με Κάτια-Μισέλ..έχετε κάτι αξιόλογο να προτέινετε;;ευχαριστώ
δοκιμασμένο!