Νέα

Φίλοι-φίδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
σας έχουν τύχει στη ζωή σας φίλοι φίδια?Φίλοι που τελικά αποδείχθηκαν φίδια?

τα χω με μια κοπέλα εδώ και καιρό.Γνώρισα μια φίλη της πρόσφατα και απο τότε η συγκεκριμένη δεν έχει σταματήσει να με θάβει πίσω απ τη πλάτη μου στη κοπέλα μου, η οποία φυσικά και μου τα λέει. Στην αρχή δεν έδωσα καμία σημασία, όμως το πράγμα έχει φτάσει στο απροχώρητο και συνεχίζει κρίνοντάς με εμφανισιακά και προσπαθεί να μας κάνει να μαλώνουμε συνέχεια με τη κοπέλα μου.ΤΗς λέω της κοπέλας μου να της πει να σταματήσει να με πιάνει στο στόμα της, αλλά δε θέλει λέει να μαλώσει και αρχίσουν καυγάδες με τη φίλη της.
γαμώ τη πουτάνα μου που έμπλεξα...αυτή το χει βάλει σκοπό να μας χωρίσει..τέλος..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μαλάκω η γκόμενά σου, με το μπαρδόν
20αράκι είναι?  :boobies:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ηλικια?
κοπελας-φιλης

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
σας έχουν τύχει στη ζωή σας φίλοι φίδια?Φίλοι που τελικά αποδείχθηκαν φίδια?

τα χω με μια κοπέλα εδώ και καιρό.Γνώρισα μια φίλη της πρόσφατα και απο τότε η συγκεκριμένη δεν έχει σταματήσει να με θάβει πίσω απ τη πλάτη μου στη κοπέλα μου, η οποία φυσικά και μου τα λέει. Στην αρχή δεν έδωσα καμία σημασία, όμως το πράγμα έχει φτάσει στο απροχώρητο και συνεχίζει κρίνοντάς με εμφανισιακά και προσπαθεί να μας κάνει να μαλώνουμε συνέχεια με τη κοπέλα μου.ΤΗς λέω της κοπέλας μου να της πει να σταματήσει να με πιάνει στο στόμα της, αλλά δε θέλει λέει να μαλώσει και αρχίσουν καυγάδες με τη φίλη της.
γαμώ τη πουτάνα μου που έμπλεξα...αυτή το χει βάλει σκοπό να μας χωρίσει..τέλος..
μαλλον να την γαμησεις θελει...... :sunglasses:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Ξεκίνα την μια μέρα στα καντήλια μπροστά στη δικιά σου...

Είτε θα χάσεις την γκόμενα είτε θα πάρεις κεφάλι.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
που στα λεει εννοω...
η αθωα μου εκδοχη ειναι οτι οντως κατι κακο βλεπει σε σενα και προσπαθει να την προστατεψει.
ναι ειμαι καλοπιστη και πιστευω στην φιλια.τραβατε κανα ζορι?

η κακια μου εκδοχη ειναι απλως οτι ζηλευει.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
η αθωα μου εκδοχη ειναι οτι οντως κατι κακο βλεπει σε σενα και προσπαθει να την προστατεψει.

ναι, και μετά τα 25 πρέπει να μάθει ότι το βουλώνουμε.
δεν κάνουμε τον μπάτσο στη σχέση της άλλης, ό,τι κακό είναι να δει η ίδια θα το δει. αλλιώς η γνώμη της άλλης της κατινάρας περισσεύει.

και τώρα τι ψάχνεις στα 20άρικα, μαλάκω η φιλενάδα, αρχιμαλάκω η γκόμενα που πρώτον ζητάει τη γνώμη της φίλης και δεύτερον πάει και τα λέει στον γκόμενο.
να'ταν τα νειάτα και η μαλακία τους δυο φορές  :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν κάνουμε τον μπάτσο στη σχέση της άλλης, ό,τι κακό είναι να δει η ίδια θα το δει. αλλιώς η γνώμη της άλλης της κατινάρας περισσεύει.
δε το βουλωνεις.αλλα δε κανεις κ τον μπατσο που λες.
της λες τι δε σαρεσει και μετα το βουλωνεις.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

και τώρα τι ψάχνεις στα 20άρικα, μαλάκω η φιλενάδα, αρχιμαλάκω η γκόμενα που πρώτον ζητάει τη γνώμη της φίλης και δεύτερον πάει και τα λέει στον γκόμενο.

Άμα είναι να φτάσει τα 25 για τα βασικά ζήτω που καήκαμε.....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Κάτσε ρε συ, δηλαδη άμα η άλλη έχει ενδείξεις για κάτι κακό(όχι υποψίες) γιατί να μην προειδοποιήσει τη φίλη της . Κι αν όχι κατευθειαν να το φέρει απ' έξω απ' έξω

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

αν εγώ είμαι τόσο μαλάκω που θέλω τη γνώμη των φιλενάδων μου για τη σχέση μου είμαι άξια της μοίρας μου.
το να πηγαίνεις να χαλάσεις κάτι που στον άλλον αρέσει δεν το κάνεις για το καλό του. αυτό είναι δικαιολογία για την μέγιστη κατινιά σου.

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16

το λές μια φορά όχι κάθε μέρα...πιπίλισμα στο μυαλό...για όλα όμως αρνητική άποψη..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom