... Φουλ κορίτσια της δουλειάς δηλαδή στα μαγαζιά του Άνχελες, οπότε εγώ που είμαι freelancer φάση είπα να την κάνω για ύπνο την πρώτη μέρα, είχε πάει και 3 παρά ... Θέλω το παραμύθι μου, να νομίζω οτι πάω με το κορίτσι της διπλανής πόρτας, όταν ακούω how much you give me μου γυρνάνε τα λαμπάκια ... Ρωτάω τη σερβιτόρα λοιπόν που θα αλλάξω χρήματα το πρωί και μου λέει οτι αν περιμένω 10 λεπτά, θα σχολάσει για να έρθει μαζί μου να μου δείξει ... Πως γυρίζει όμορφα μια άσχημη βραδυά τελικά μέσα σε 1 λεπτό ... Καλή κοπέλα από σπίτι, με ένα κοριτσάκι 3 ετών κτλ, το πήγε το γράμμα πολύ καλά και την επόμενη μέρα το μεσημέρι έφυγε κυρία ... Μείναμε άλλες 2 μέρες στο Άνχελες, στο οποίο τελικά μπορείς άνετα να βρεις freelancer στα club Skytrax και High Society ... Πάνε όλες όσες τελειώνουν νωρίς από τα μπαρ και αυτές που έχουν τα ρεπό τους, λίγο προσοχή όταν την πέφτεις, μην πας με τα μούτρα ... Κέρνα ποτάκι να καταλάβεις αν είναι διαθέσιμο γιατί παίζει να είναι ήδη φορτωμένο η να μην είναι της δουλειάς, ναι υπάρχουν και τέτοιες στο Άνχελες ... Τις 2 επόμενες μέρες την βγάλαμε στα club, εννοείται μετά τα οφθαλμόλουτρα στα ago go ...