Εχει χρονια το σκηνικο που θα πω.. ειναι η πρωτη φορα που πηγα διακοπες κρητη, μετα ξανα πηγα αλλη μια φορα.
και τις δυο στα μαλια μειναμε, την πρωτη σ ενοικιαζομενα που βρηκαμε την ιδια μερα (ηταν αρχες σεπτεμβρη) και την δευτερη ειχαμε κλεισει ξενοδοχειο (ιουλιο μηνα) μαλιστα το ειχε ενας γαμπρος απο ελασσονα..πρωην ποδοσφαιριστης που επαιξε κρητη και γνωρισε εκει την γυναικα του που ειχε και το ξενοδοχειο αυτο.
Παμε στην πρωτη φορα..με φιλο πηγαμε για να μενουμε σε καμπινγκ (20αρηδες τοτε) καθε μερα και σε αλλο..ωστε να γυρισουμε ολη την κρητη.. μετα τις 3 μερες βαρεθηκαμε και λεμε παμε σε σπιτι οπου βρουμε..ετυχε να περναμε απο Μαλια και βρηκαμε εκει.
Αραξαμε αλλες 3 μερες σ αυτο..
Το πρωτο πηδημα με αγγλιδα εγινε την πρωτη μερα.. διαβαστε να γελασετε τωρα.. ο φιλος μ ειχε σκασει ηθελε να παει σε κανονικη τουαλετα και να ριξει πολυ πραμα.. δεν ξερω τον ειχε πειραξει το φαει η στα καμπινγκ δεν του ερχοταν καλα..
τεσπα, βρωμισε ολο το δωματιο κι εγω δεν αντεχα και βγηκα στο μπαλκονι..αλλα ειχα πεσει κατω απο τα γελια και του ελεγα ολο μλκιες, η αγγλιδες ηταν απο πανω..και καθοντουσαν εξω και αυτες..
Να μην τα πολυλογο..μ ειδε η μια (λιγο χοντρουλα) και γελουσε αυτη και μου ελεγε να κατεβω κατω να γελασω κι εγω..
παιδια ετρεξα μεσα και την προλαβα στα σκαλια να μην γινουμε ρεζιλι και την ειπα να παμε στο δικο τους..ετσι γνωριστηκαμε, βγηκαμε το βραδυ στα αγγλικα κλαμπακια που εχει εκει.. μονο τετοια βρισκεις και γενικα ειναι λες και εισαι στην αγγλια μεχρι και τα φαγητα δικα τους ειναι.. το ιδιο βραδυ την πηγα μετα απο ξυδια στο δωματιο της και την πηδηξα.