Νέα

Φιλιππίνες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pattayas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 988
  • Εμφανίσεις 176K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
306
Like
76
Πόντοι
1
Μπααα, δεν νομίζω ότι ήσουν τυχερός.
Κάπως έτσι είναι τα Φιλιπινεζάκια, ακόμα κι εγώ που είμαι στα μισά για τα 60, αν το κούραζα φαινόταν ότι θα έβγαζα γκόμενα.
Δεν είναι τυχαίο ότι τα μόνα κορίτσια που μου στέλνουν email είναι από εκεί.

Στην Μανίλα τα μαγαζιά για τις ελευθέρας βοσκής είναι το LA Cafe, τίγκα στις (ημι)επαγγελματίες, στυλ Insomnia ας πούμε, αλλά βρίσκεις και φρέσκο πράγμα, Amazonia και G-Point. Τουλάχιστον εγώ εκεί γύριζα, αφού έμενα στο Executive Plaza, που ήταν εκεί κοντά.
 

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Μηνύματα
271
Like
0
Πόντοι
1
... Boracay λέγεται και απλά τα σπάει, αλλά πρέπει να πας οπωσδήποτε φορτωμένος με μωρό εκεί γιατί οι freelancer δεν λένε και ζητάνε και ότι θέλουν για ST ... Ενώ το μωρό που θα πάρεις μαζί σου θα κοστίσει το ίδιο για 24 ώρες το 24ωρο και θα σε έχει θεό ... Μείναμε 4 μέρες εκεί και μπορώ να το συγκρίνω μόνο με Phi Phi σε ομορφιά και έχει και δυνατή διασκέδαση το βράδυ ...

... Δάσκαλε Suadam βάλε μέσα και το Insomnia και το Socialista με φοιτήτριες περισσότερο ... Είναι αλήθεια αυτό με τα mail, skype κλπ, ίσως οφείλεται πολύ και στα αγγλικά όμως ... Κάθε μέρα θα μιλήσω με κάποιες, δεν υπάρχει περίπτωση ... Από Ταΐλάνδη με 2 που έχω επαφή αραιά και που είναι Λαοτιανές !!!!! ...

... pipin ο μοναδικός λόγος για να μην μπει το πλοίο στο λιμάνι είναι να μην θες να το βάλεις εσύ κατά την άποψή μου ... Αν θυμάμαι καλά είσαι ST τύπος λόγω διάρκειας ταξιδιού και όχι από επιλογή και αυτό θα σε δυσκολέψει με μη επαγγελματίες ... Εκτός αν κάνεις καλή προεργασία με internet - chat, έτσι απλουστεύονται πολύ τα πράγματα ...
 

LADYBOY_LOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Μηνύματα
285
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες να ρωτησο ladyboys εχει στης φιλιπινες?
 

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
306
Like
76
Πόντοι
1
Έχει, λέγονται bakla's, αλλά δεν είναι ούτε τόσα πολλά ούτε τόσο όμορφα όσο της Ταιλάνδης.
Δηλαδή αν πας μόνο γι αυτά, θα βρείς, αλλα δεν νομίζω ότι θα το φχαριστηθείς όσο στην Ταιλάνδη.
 

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Μηνύματα
271
Like
0
Πόντοι
1
... Έχει μερικά φτωχά άγουρα που δεν έχουν ούτε για ξυραφάκια ...  :2funny: ... Εκεί πρέπει να έχεις χρόνο (μέρες) και να επενδύσεις στον καλλωπισμό τους ... Τα βρίσκεις παντού αν βγεις σε mall η μέσω internet σε dating sites ... Θα βρεις σίγουρα κάποιο που θα σε τρελάνει ...  ;) ... Αν το θες έτοιμο μοντέλο μόνο στο Greenbelt βρήκα ... Μιλάμε για αστέρια , ίδια με thai ...  :cheesy: ... Κανένα εγχειρισμένο κάτω όμως ... Για επιθέματα στο στήθος και ενέσεις στον κώλο μιλάμε ...  :grin: ... Γύρω από το Havana κάνε μια βόλτα και θα σε βρούνε αυτά , δεν χρειάζεται να ψάξεις εσύ ... Αν φύγεις από Μανίλα , πάρα πολύ δύσκολο να βρεις την δεύτερη περίπτωση ...  :sunglasses:
 

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.923
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
... Δεν θέλω να το παίξω ειδικός με μόνο 1 ταξίδι στην πλάτη μου ... Η τύχη του πρωτάρη πες, ο ενθουσιασμός της πρώτης φοράς, όλα πήγανε όμορφα ... Σίγουρα με κάποια που δεν είχες ποτέ καμία επαφή είναι δύσκολα να βρεθείς στο κρεβάτι την πρώτη νύχτα ... Όμως μέσα σε μια ώρα στις Φιλιππίνες μπορείς να μάθεις πολλά και συ και αυτή για σένα και να καταλάβεις τι θα γίνει στην συνέχεια ... Στην Ταΐλάνδη θες μια ώρα για να εξηγήσεις τι εννοούσες στην πρώτη πρόταση !!! ... Συνάντησα γνωστές ενός φίλου που είχε πάει πέρσι και μου έδωσε email, συνάντησα κοπέλες από DIA, βγήκα με φοιτήτριες που γνώρισα το μεσημέρι και πήγαμε για ποτό το βράδυ, βγήκα με φίλες από ένα ζευγάρι που ο τύπος είναι Έλληνας και μένει Ασία σχεδόν το μισό έτος ... 100% επιτυχία και μάλιστα με αυτή που εγώ διάλεγα, τόσο τυχερός ήμουν πια ; ... Γι' αυτό και κανονίζω να φύγω για 45 μέρες ξανά τέλη Φλεβάρη ... Για σας δουλεύω ...  :grin:

τι εγινε μυκονος πηγες η σε φαγε η κριση και σενα???
αντε κανα νεο απο μνλ..?
 

thaichin

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Μηνύματα
8
Like
0
Πόντοι
0
Ετοιμάζομαι για Φιλιπίνες (Makati City, Angeles) για δύο εβδομάδες τον Αύγουστο. Κάθε πληροφορία καλοδεχούμενη,Θα στείλω εκτενές ρεπορτάζ. !!!
 

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
306
Like
76
Πόντοι
1
Ετοιμάζομαι για Φιλιπίνες (Makati City, Angeles) για δύο εβδομάδες τον Αύγουστο. Κάθε πληροφορία καλοδεχούμενη,Θα στείλω εκτενές ρεπορτάζ. !!!

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που μπορεί να προσθέσει κανείς σ' αυτά που έχουν ήδη γραφτεί (είδα το pm).
Δυό σελίδες πιο πίσω είναι μεγάλο post δικό μου για το Άντζελες, το που θα βρείς freelancer στη Μανίλα και το Angeles τα γράφω εγώ και ο Μykonos λίγο πιο πάνω.
Αν θέλεις να κάνεις κάποιες επαφές από πριν το Date In Asia είναι το πιο διμοφιλές site απ' ότι ξέρω, γιατί δεν είμαι του αθλήματος.
Το Makati είναι γειτονιά της Μανίλα, εγώ είχα μείνει Ερμίτα για είναι κοντά στο LA cafe που τώρα λέγεται Manila Bay Café.
 

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Μηνύματα
100
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες προσοχη οσοι ασχολουντε με τετοια σαιτ..το date in asia ειναι αιτια που πολλοι ξενοι εχουν πληρωσει τα μαλια της κεφαλης τους συναντωντας κοπελες που ειχαν γνωρισει σ αυτο το σαιτ..με διαφοτους εκβιασμους και με τη συναινεση αστυνομικων πληρωνεις διαφορα ποσα γτ δηθεν η κοπελα που ηρθε μαζι σου ειναι παντρεμενη και σε κανουν τσακωτο με τον δηθεν αντρα της ,η ταχα ειναι ανηλικη και μπουκαρει στο ξενοδοχειο ολο το δηθεν σοι λαι κτυπιετε για τη δηθεν ανηλικη ,η ταχα η κοπελα ξαφνικα βαζει τις φωνες οτι τη βιαζεις και ως δια μαγειας τα δηθεν αδελφια της καταφτανουν σε δυο λεπτα εξω απο το ξενοδοχειο..και διαφορα αλλα τεχνασματα..υπαρχουν αλλα σαιτ με κανονικες κοπελες που γουσταρουν να συναντησουν δυτικους και οποιος ειναι τυχερος περναει υπεροχα..κι απο την εμπειρια μου στη μανιλα δε χρειαζετε να ξερεις και καμια απο πριν,μια βολτα κοντα σε ενα κολεγιο η καφεδακι σε ενα starbucks otan sxolane οιφοιτητριες ολο και καποια θα τσιμπισει για να μιλησει και να δειξει οτι ξερει αγγλικα η για να κανει φιγουρα στις φιλες της η να την παρεις σε ενα καλο εστιατοριο η σε ενα κλαμπ και στο τελος να εχει να λεει οτι πηδηχτηκε με ξενο.
 

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.923
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Ετοιμάζομαι για Φιλιπίνες (Makati City, Angeles) για δύο εβδομάδες τον Αύγουστο. Κάθε πληροφορία καλοδεχούμενη,Θα στείλω εκτενές ρεπορτάζ. !!!
μπραβο αντε περιμενουμε ινφος ιντρακομ ερχομαστε
 

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Μηνύματα
434
Like
3
Πόντοι
1
Τι έγινε ρε παιδιά φέτος ? Δεν βλέπω πολύ κόσμο να ενδιαφέρετε για Φιλιππίνες ! 

 

thaichin

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Μηνύματα
8
Like
0
Πόντοι
0
Μόλις γύρισα από τις Φιλιπίνες. Τι να πρωτοπώ ρε παιδιά. 15 μέρες έκατσα εκεί και 7 σε Κίνα και Χονκ Κόνγκ. Όμως οι Φιλιπίνες δε παίζονται. Παρά το κακό καιρό (όλο βροχές και τυφώνες) πέρασα αξέχαστα. Λίγες μέρες πριν φύγω, μέσω Badoo είχα γνωρίσει αρκετές κοπέλλες από 19 - 45 ετών. Τις συνάντησα σχεδόν όλες στην Ερμίτα και στο Μακάτι. Και με όλες είχαμε αξέχαστες στιγμές.... Αλλά και παντού όπου πάς, κυρίως σς καταστήματα (Robinson, Glorietta, Landmark, Rockwell κλπ) αλλά και μέσα από τα Jeepnys μπορείς να γνωρίσεις υπέροχες κοπέλλες. Αν δεχτούν να βγείτε μαζι έχεις 100% πιθανότητα να "κοιμηθούν" μαζί σου. Και δε μιλάω για επαγγελματίες. Αυτές τις αποφεύγω. Δεν πήγα ούτε μία φορά σε Μπάρ για να φορτώσω από εκει. Γιατί απλά δε χρειάστηκε. Όλες μιλάνε Αγγλικά και είναι πανεύκολο να συννενοηθείς μαζί τους. Ta Tune Hotels είναι πάμφθηνα και πολυτελέστατα. Ευχαριστώ τον Mykonos που μου τα σύστησε. Σε σχέση με τη Ταυλάνδη 1000 φορές καλλίτερα. Από σήμερα ετοιμάζομαι για την επόμενη εξόρμηση εκεί... Δε ξέρω πότε θα είναι, αλλά θα είναι σύντομα. Και είναι πάμφθηνα. Στις κοπέλες που γνώρισα εκεί ή από το Badoo δε πλήρωσα τίποτε. Κάτι πολύ απλά συμβολικά δωράκια... Και δε λέω υπερβολές. Κρίμα που δεν το είχα αποφασίσει νωρίτερα. και δε μιλάω για Άνχελες. Δε πήγα καν εκεί. Και δε χρειάζεται να πάς εκεί, αφού στις πόλεις της Μανίλα μπορείς βρείς ότι θέλεις και προπάντων ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Καθημερινές κοπέλλες. Αυτές που στην Ελλάδα το παίζουν κάποιες και ούτε καν σε προσέχουν , εκεί σε κάνουν να νοιώθεις πασάς και μοναδικός !!! όσο για τη Κίνα, τα πράγματα είναι πιο δύσκολά. Όμως και εκεί, αν έχεις από πριν επικοινωνία μέσω sites τα πράγματα ευκολύνουν σημαντικά. Μόνο που στη Κινα δύσκολα "κοιμάσαι" αυθυημερόν. Εκτόε και αν προτιμάς επαγγελματίες, οπότε είναι άμεσα, αλλά με ψηλό κόστος και πολύ ρίσκο... Οι Κινέζες θέλουν υπομονή, αλλά αν "κοιμηθείς" μαζί τους πάς στο Παράδεισο. Αλαβάστρινα κορμιά με μεταξωτά δέρματα. Αυτά τα ολίγα προς το παρόν. Επιφυλάσσομαι για περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.
 

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Μηνύματα
1.703
Κριτικές
83
Like
23
Πόντοι
96
Μόλις γύρισα από τις Φιλιπίνες. Τι να πρωτοπώ ρε παιδιά. 15 μέρες έκατσα εκεί και 7 σε Κίνα και Χονκ Κόνγκ. Όμως οι Φιλιπίνες δε παίζονται. Παρά το κακό καιρό (όλο βροχές και τυφώνες) πέρασα αξέχαστα. Λίγες μέρες πριν φύγω, μέσω Badoo είχα γνωρίσει αρκετές κοπέλλες από 19 - 45 ετών. Τις συνάντησα σχεδόν όλες στην Ερμίτα και στο Μακάτι. Και με όλες είχαμε αξέχαστες στιγμές.... Αλλά και παντού όπου πάς, κυρίως σς καταστήματα (Robinson, Glorietta, Landmark, Rockwell κλπ) αλλά και μέσα από τα Jeepnys μπορείς να γνωρίσεις υπέροχες κοπέλλες. Αν δεχτούν να βγείτε μαζι έχεις 100% πιθανότητα να "κοιμηθούν" μαζί σου. Και δε μιλάω για επαγγελματίες. Αυτές τις αποφεύγω. Δεν πήγα ούτε μία φορά σε Μπάρ για να φορτώσω από εκει. Γιατί απλά δε χρειάστηκε. Όλες μιλάνε Αγγλικά και είναι πανεύκολο να συννενοηθείς μαζί τους. Ta Tune Hotels είναι πάμφθηνα και πολυτελέστατα. Ευχαριστώ τον Mykonos που μου τα σύστησε. Σε σχέση με τη Ταυλάνδη 1000 φορές καλλίτερα. Από σήμερα ετοιμάζομαι για την επόμενη εξόρμηση εκεί... Δε ξέρω πότε θα είναι, αλλά θα είναι σύντομα. Και είναι πάμφθηνα. Στις κοπέλες που γνώρισα εκεί ή από το Badoo δε πλήρωσα τίποτε. Κάτι πολύ απλά συμβολικά δωράκια... Και δε λέω υπερβολές. Κρίμα που δεν το είχα αποφασίσει νωρίτερα. και δε μιλάω για Άνχελες. Δε πήγα καν εκεί. Και δε χρειάζεται να πάς εκεί, αφού στις πόλεις της Μανίλα μπορείς βρείς ότι θέλεις και προπάντων ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Καθημερινές κοπέλλες. Αυτές που στην Ελλάδα το παίζουν κάποιες και ούτε καν σε προσέχουν , εκεί σε κάνουν να νοιώθεις πασάς και μοναδικός !!! όσο για τη Κίνα, τα πράγματα είναι πιο δύσκολά. Όμως και εκεί, αν έχεις από πριν επικοινωνία μέσω sites τα πράγματα ευκολύνουν σημαντικά. Μόνο που στη Κινα δύσκολα "κοιμάσαι" αυθυημερόν. Εκτόε και αν προτιμάς επαγγελματίες, οπότε είναι άμεσα, αλλά με ψηλό κόστος και πολύ ρίσκο... Οι Κινέζες θέλουν υπομονή, αλλά αν "κοιμηθείς" μαζί τους πάς στο Παράδεισο. Αλαβάστρινα κορμιά με μεταξωτά δέρματα. Αυτά τα ολίγα προς το παρόν. Επιφυλάσσομαι για περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.


μπράβο συναγωνιστή τα συγχαρητήρια μου  πολλή καλή ενημέρωση
 

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Μηνύματα
434
Like
3
Πόντοι
1
Εκτός από Μανίλα πήγες και κάπου αλλού ?




Μόλις γύρισα από τις Φιλιπίνες. Τι να πρωτοπώ ρε παιδιά. 15 μέρες έκατσα εκεί και 7 σε Κίνα και Χονκ Κόνγκ. Όμως οι Φιλιπίνες δε παίζονται. Παρά το κακό καιρό (όλο βροχές και τυφώνες) πέρασα αξέχαστα. Λίγες μέρες πριν φύγω, μέσω Badoo είχα γνωρίσει αρκετές κοπέλλες από 19 - 45 ετών. Τις συνάντησα σχεδόν όλες στην Ερμίτα και στο Μακάτι. Και με όλες είχαμε αξέχαστες στιγμές.... Αλλά και παντού όπου πάς, κυρίως σς καταστήματα (Robinson, Glorietta, Landmark, Rockwell κλπ) αλλά και μέσα από τα Jeepnys μπορείς να γνωρίσεις υπέροχες κοπέλλες. Αν δεχτούν να βγείτε μαζι έχεις 100% πιθανότητα να "κοιμηθούν" μαζί σου. Και δε μιλάω για επαγγελματίες. Αυτές τις αποφεύγω. Δεν πήγα ούτε μία φορά σε Μπάρ για να φορτώσω από εκει. Γιατί απλά δε χρειάστηκε. Όλες μιλάνε Αγγλικά και είναι πανεύκολο να συννενοηθείς μαζί τους. Ta Tune Hotels είναι πάμφθηνα και πολυτελέστατα. Ευχαριστώ τον Mykonos που μου τα σύστησε. Σε σχέση με τη Ταυλάνδη 1000 φορές καλλίτερα. Από σήμερα ετοιμάζομαι για την επόμενη εξόρμηση εκεί... Δε ξέρω πότε θα είναι, αλλά θα είναι σύντομα. Και είναι πάμφθηνα. Στις κοπέλες που γνώρισα εκεί ή από το Badoo δε πλήρωσα τίποτε. Κάτι πολύ απλά συμβολικά δωράκια... Και δε λέω υπερβολές. Κρίμα που δεν το είχα αποφασίσει νωρίτερα. και δε μιλάω για Άνχελες. Δε πήγα καν εκεί. Και δε χρειάζεται να πάς εκεί, αφού στις πόλεις της Μανίλα μπορείς βρείς ότι θέλεις και προπάντων ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Καθημερινές κοπέλλες. Αυτές που στην Ελλάδα το παίζουν κάποιες και ούτε καν σε προσέχουν , εκεί σε κάνουν να νοιώθεις πασάς και μοναδικός !!! όσο για τη Κίνα, τα πράγματα είναι πιο δύσκολά. Όμως και εκεί, αν έχεις από πριν επικοινωνία μέσω sites τα πράγματα ευκολύνουν σημαντικά. Μόνο που στη Κινα δύσκολα "κοιμάσαι" αυθυημερόν. Εκτόε και αν προτιμάς επαγγελματίες, οπότε είναι άμεσα, αλλά με ψηλό κόστος και πολύ ρίσκο... Οι Κινέζες θέλουν υπομονή, αλλά αν "κοιμηθείς" μαζί τους πάς στο Παράδεισο. Αλαβάστρινα κορμιά με μεταξωτά δέρματα. Αυτά τα ολίγα προς το παρόν. Επιφυλάσσομαι για περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.
 

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
306
Like
76
Πόντοι
1
Χαίρομαι που πέρασες ωραία. Με τι πέταξες;
 

thaichin

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Μηνύματα
8
Like
0
Πόντοι
0
Πέταξα από Hong Kong με Philipine Airlines 190 Euros με επιστροφή. Στο HK είχα πάει με τραίνο από την Guangzhou της Κίνας με πάμφθηνο εισιτηριο από την Egypt Air. Ο αρχικος μου πρροορισμός ήταν η Κίνα.
Σχετικα με τις συγκρίσεις με ταυλάνδη (πάντα αναφέρομαι σε ΜΗ επαγγελαμτίες). 1. Είναι πολύ πιο εύκολο να τις "ψήσεις" στο δρόμο, στη δουλειά τους, στα Jeepnys, στα εστιατόρια, παντού. 2. Είναι πολύ πιο απονήρευτες και άβγαλτες από τις ταυλανδέζες. 3. Εμένα και σαν γυναίκες μου άρεσαν περισσότερο. 4. Δεν σου ζητάνε απολύτως τίποτα από χρήματα. ¨αμα θέλεις τους κάνεις κάποιο μικρό δωράκι, άντε και να τιθς ταίσεις μιθα φορά στο Jollybie. 5. Όσο ερωτιάρες και αν το παίζουν με μια σοβαροφανή δικαιολογία της ξεφορτώνεσαι εύκολα. κλπ κλπ
Δεν πήγα εκτός Μανίλα γιατίι είχε κακό καιρό. Μιλούσα με πολλές από Davao, Cebu, ήθελα να πάω αλλά δε πήγα. Είχε και πάμφθηνα εισιτήρια με Cebu Airlines. Την άλλη φορά θα πάω. Η Ερμίτα εκτός το Robinson είναι φτωχογειτονιά και μπορεί να σοκαριστείς με τη φτώχειακια τη δυστυχία που θα δεις. Το Makati ειναι πολύ πιο όμορφο. Κλείνεις όλα σου τα ραντεβού στη Glorietta ή στα εστιατόρια του Landmark και από εκεί με 8 peso (18 Eurocents) πας με Jeepny στο Hotel σου. Ή με ταξί που δε ξεπερνα το 1,5 Euro. Το ασχημο είναι ότι υπάρχει μεγάλο μποτιλιάρισμα στους δρόμους και αυτό δυσκολεύει τις μετακινήσεις από πόλη σε πόλη της Μανίλα. Για αυτό δε μετακινήθηκα.
Μου είχαν πει να χρησιμοποιήσω το tagged ή το Netlog ή το Dateinasia για γνωριμίες. Εγώ προτίμησα το Baddoo που έχει πιο αγαπησιάρες και σοβαρές. Γράφεις ότι μένεις Manila, βάζεις δυο τρεις φορές τη φάτρσα σου στο π[ροβολέα και μεσα σε δυο μερες παίρνεις 100 απαντήσεις. Ξεσκαρτάρεις αυτες που γουσταρεις, μιλάς δυο τρεις φορες μαζί τους και μετά, όταν πας εκεί αγοραζεις μια SIM κάρτα Globe που έχει πάμφθηνες χρεώσεις και κλείνεις τα ραντεβού μαζί τους. Ο κακός καιρός, με βοήθησε γιατί της πήγαινα αμέως στο δωμάτιο και εκεί, όσο σοβαρες και να ήταν τις οδηγούσες εκεί ακριβώς που γουστάρεις. Στα προφορικά είναι όλες άριστες. Η πίσω πόρτα δεν ανοίγει εύκολα, όμως αν την κολακέψεις αρκετά και αυτή ανοίγει. Εκεί το ποσοστό ήταν περίπου στο 60%.
Φαγητο βρίσκεις να φας ότι θέλεις. και είναι αρκετά φθηνό. Σχεδόν ίδιες τιμές με ταυλανδη. Αμα εχεις χρόνο για βόλτες μιλάνε όλοι και όλες αγγλικά, οπότε δε χάνεσαι με τίποτα. Άμα γουστάρεις το μπάσκετ (εγώ αν και πάνω από 50 το λατρεύω), επιαζα στο δρόμο σε αυτοσχ΄διους αγωνες με ξυπόλητους Φιλιπινεζους. Ειναι το εθνικό τους σπόρ.
Πάντως για πρωτη φορά και παρα το κακο καιρο πέρασα εξαιρετικά. Ευχαριστώ και πάλι το Mykonos και Mpoemhs που με είχαν διαφωτίσει αρκετά πριν φύγω.
Στις Φιλιπίνες, νοιώθεις πασάς. Αυτό είναι το συμπέρασμα μου. Μπορείς θαυμάσια, εκτος τα αεροπορικά να τη βγάζεις με 30 Ευρώ τη μέρα. Ίσως και με λιγότερα αν προτίθεσαι να κάατσεις πάνω από 20 ημέρες.
 

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Μηνύματα
635
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Απο ασφάλεια πως είναι τα πράγματα; Κυκλοφορείς ελεύθερα ή πρέπει να ξέρεις που να πάς;
 

thaichin

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Μηνύματα
8
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε είναι πολύ ασφαλής, αρκεί να προσέχεις. Εγώ κυκλοφορούσα πάντα, όπου υπήρχαν φώτα ή και άλλοι άνθρωποι. Οι κλειστοί χώροι φυλάσσονται πολυ καλά από σεκιουριτάδες και ειδικά στα malls υπάρχει και έλεγχος όλων που μπαίνουν. Το ίδιο συμβαίνει και σε όλα τα hotels. Σαν άνθρωποι είναι πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί. Όταν σου κολλάνε στο δρόμο κράχτες για μασσάζ, για μπάρ, για ...βιάγκρα, για οτιδήποτε απλά απόφευγες τους με ένα ευγενικό NO. Μην ανοίξεις κουβέντα μαζί τους. Τα τραβέλια (μπάγκλα τους λένε εκεί) σου κολλάνε σα τσιπούρι και αν απαντήσεις θα σε ακολουθούν για πολύ ώρα. Επίσης να προσέχεις τους ζητιάνους και τα μικρά παιδιά που είναι πολύ φορτικοί. Χαμόγελο και ΝΟ χρειάζεται. Εγω στα πιτσιρίκια έδινα καραμέλες ή σοκολατάκια. Αν δώσεις χρήματα σε ένα θα σε ακολουθήσουν άλλα 10. Γενικά εγώ αισθάνθηξα απόλυτα ασφαλής, όσο στη Κίνα που υπάρχει παντού αστυνομία. Και εγώ αρχικά είχα τις φοβίες μου αλλά της ξεπέρασ ατη πρώτη κιόλας μέρα !!!
Α ρε φίλε μου λείπουν ήδη οι Φιλιπίνες και τα κορίτσια της....
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom