Νέα

Φιλιππίνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pattayas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 988
  • Εμφανίσεις 177K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Οσο για μαγαζια σαν αυτα που περιγραφετε στην παταγια εχει κι εκει(πηγα σε ενα) εκει δεν εχει μπαρφαιν που λετε και οι τιμες πολυ πιο χαμηλες.Ειχα παει με εναν ελληνα που δουλεωει εκει σε ναυτιλιακη εταιρια και μας ελεγαν για ολο το βραδυ 500πεσος,οτι μουνι ηθελες,ψηλη ,κοντη,βυζου,αβυζη,χοντρη,αδυνατη,ολα τα γουστα παιζουν εκει.Δυο μας ειπαν να τις παρουμε με 300πεσος δλδ 150 στη καθεμια..κι απο gfe οσο θελετε,ειδικα αυτες που συναντησα εγω, ακομα κι αυτες απο τα πουταναδικα οπως μου ελεγε αλλος ελληνας στο εστιατοριο
Αν μιλάς για Μανίλα, είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις ξεχάσει ένα μηδενικό;
3οο πέσος; Που;

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μιλαω για το μαλατε,συγκεκριμενα mabini street και στην αλλη απο κατω δε θυμαμαι τωρα το ονομα του δρομου αλλα θυμαμαι τα μαγαζια.Το ενα ειναι το L.A λειτουργει 24ωρο και μαζευοντε κοπελες για να τις κερασεις κατι και να τις παρεισ με αυτα τα χρηματα που σου ειπα.και το αλλο ειναι το COWBOY ΣΤΗ MABINI,ekei βεβαια ειναι πιο cool δε σου ζητανε χρηματα λλα τισ μπυριτσες που πινουν θα τις κερασουμε σαν καλοι αγαπητικοι που ειμαστε,χαχαχαχα.Επισης στο δρομο βρισκεις λιγες με 500 και 400πεσος ..αλλα οπως αναφερα δεν χρειαζετε να παζαρεψεις κοπελα στη μανιλα,ολες τσιμπανε στους ξενους κι ολες πηδιουντε ευκολα οπως διαπιστωσα κι οπως μου ειπαν ελληνες που ζουν εκει.

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Ααααα, μιλάς για το LA Cafe, νόμισα ότι έλεγες για Go-go.
Εκεί δίπλα έμενα πέρυσι στην Μανίλα.  ;)

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο ενοω ναι.Σε πιο ξενοδοχειο εμενες?Εγω στο palm plaza ,2200πεσος η βραδυα.

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
:cheesy: :cheesy: Ακριβώς δίπλα! Executive Plaza, αλλα δεν θυμάμαι πόσα πλήρωνα!

lukopoulo

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
@mpoemhs,k μπορείς να μου στείλεις σε πμ , το "chat" που τα κανόνισες ; θα πάω από φιλλιπίνες τον Ιανουάριο ! σε ευχαριστώ

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
@mpoemhs,k μπορείς να μου στείλεις σε πμ , το "chat" που τα κανόνισες ; θα πάω από φιλλιπίνες τον Ιανουάριο ! σε ευχαριστώ
κανε ενα λογαριασμο στο tagged.com βαλε μερικες φωτογραφιες σου,και ψαξε οποιες χωρες ενδιαφερεσε.ολες εχουν φωτογραφιες επισης,οποια σ αρεσει την κανεις φιλη σου στελνοντας της ενα μηνυματακι και μετα της ζητας το ym η το msn της.αυτος ειναι ο απλος τροπος γνωριμιας και προσεγγισης,και προσοχη,οποια σου ζητησει χρηματα να την δεις on cam στειλτη στο διαολο και πας στην επομενη η στις επομενες.Επισης αλλο ενα τετοιο site ειναι to zopria.com

lukopoulo

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστώ , δεν περίμενα τόσο σύντομα απάντηση :)

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
λες και μου πηρε κανα 24ωρο να γραψω δυο κουβεντες,λολ.

docker

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Επίσης πολύ καλό παιχνίδι γίνεται και στο HAVANA στο Greenbelts (εμπορικό κέντρο).
Εκεί μιλάμε για αλλο επίπεδο... Έχει και freelancers αλλά μπορεί να βρείς
και πλουσιοκόριτσα τα οποία ζητάνε την περιπέτεια.  :pipa2: :fuck2: :2on1:

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1

Γιαπωνέζικο site, αλλά έχει τα πάντα όλα στην Μανίλα (και όχι μόνο) με χάρτες και σε αρκετές περιπτώσεις τιμές.
Βέβαια οι τιμές για τους Γιαπωνέζους είναι κομματάκι τσιμπημένες.
Αν ζητήσει να εγκαταστήσετε Γιαπωνέζικα, απλά πατήστε cancel και πηγαίντε στο List>Night spot.
(Και θεωρούσα τον εαυτό μου ψαγμένο  :rolleyes:)

Συνημμένα

• PI.jpg
    PI.jpg
    87,9 KB · Εμφανίσεις: 56

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΝΑΙ στο μακατι ειναι πιο κοσμοπολιτικα,το παρατηρεις ακομα και στις κοπελες που μενουν εκει,πηγα στο havana me mia kopela,η διαπιστωση μου ηταν οτι ΟΛΕΣ καμακονοντε παντου και σε ολα τα μερη.Αλλο ενα  CLUB που εχει πολλες και ψαχνοντε (μπασ και δε ψαχνετε και καμια) ειναι το nirvana στο pasay.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ισχυροί άνεμοι και καταρρακτώδεις βροχές πλήττουν το βόρειο τμήμα των Φιλιππίνων, καθώς την περιοχή σαρώνει ο τυφώνας Πάρμα, μόλις μία εβδομάδα μετά τις σαρωτικές πλημμύρες που στοίχισαν τη ζωή 300 ανθρώπων...

Η Μανίλα αυτή τη φορά αναμένεται να μην πληγεί καταστροφικά, καθώς ο τυφώνας έχει ήδη αρχίσει να εξασθενεί. Η Φιλιππινέζα πρόεδρος Γκλόρια Αρόγιο κήρυξε τη χώρα σε κατάσταση εκτάκτης ανάγκης και συνολικά 33.000 άνθρωποι κλήθηκαν να εγκαταλήψουν τις εστίες τους.

Σημειώνεται ότι ο τυφώνας στο πέρασμά του έχει παρασύρει ήδη γραμμές παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και πολλά δέντρα. Η ταχύτητα των ανέμων έχει υποχωρήσει στα 175 χλμ/ ώρα –από 230 χλμ/ώρα που έφτανε αρχικά, ωστόσο η σφοδρότητα του αέρα μπορεί ακόμη να προκαλέσει μεγάλες καταστροφές.

Παρά το γεγονός ότι ο καιρός παρουσιάζεται βελτιωμένος, οι αρχές συνιστούν στους πολίτες να μη βιαστούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους

Πηγη Τροκτικο 

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μηπως ξερει κανεις αν στο cebu υπαρχει κανα ελληνικο εστιατοριο η καπου εκει κοντα?

docker

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Ελληνικο εστιατοριο υπαρχει μονο στη Μανιλα.

docker

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Ζητω συγνωμη για την παραπληροφορηση. Ειχα ακουσει οτι εκλεισε, αλλα τελικα μαλλον λαθος πληροφορια...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μηπως ξερει κανεις αν στο cebu υπαρχει κανα ελληνικο εστιατοριο η καπου εκει κοντα?

Μάστορα για να καταλάβω

Θα πας Manila και θα ψάξεις να βρείς ελληνικό εστιατόριο?

Δε νομίζεις ότι είναι λίγο άκυρο?

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον για να βαζουμε τα πραγματα σε μια ταξη...ΕΓΩ, to tonizv με κεφαλαια αυτο,οταν παω καπου διακοπες και ειδικα σε τριτοκοσμικα κρατη δε παω ν ανακαλυψω τη κουζινα τους κι ουτε με ενδιαφερει.φυσικα δοκιμαζω καποια φαγητα τους ,αλλα για 24 μερες που κα8ισα στη μανιλα τον αυγουστο δε 8α την εβγαζα κα8αρη με αυτα που τρωγανε αυτοι εκει,κι ουτε ειμαι κοιλιοδουλος.Αλλος ενας λογος που πηγιανω σε ελληνικα στεκια ειναι γτ εκει συχναζουν ελληνες που δουλευουν στις χωρες αυτες και η συναναστροφη μαζι τους μου μα8αινει πραγματα που μονος μου δε 8α μπορω να ανακαλυψω.Ειδικα φετος στη μανιλα εμα8α πραγματα απο αυτους που μονος μου δε 8α τα ανακαλυπτα.Ακυρο ειναι να κανω το γραφικο δοκιμαζοντας κα8ε παπαρια και να λεω κι ολας οτι μ αρεσε,κ κατα βα8ος να εχω πιαστει κοτσος σε χρημα και να μενω και νηστικος.Ουτε πηγαινω καπου για 7 μερες και δεκα για να αντεξω τη πεινα,γτ στο μουνι και στο φαι ειμαι δυσκολος.
οκ ροκος 8α το τσεκαρω,για μανιλα ξερω ,ειδα 3-4 συνολικα σε μια περιμετρο 150χιλ γυρω απο τη μανιλα,και το ενα ηταν κοντα στο ξενοδοχειο που εμενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom