1. Το ξενοδοχείο που θα κλείσεις μπορεί να σου κανονίσει και αυτοκίνητο για το Angeles.
H τιμή του Valentino's ήταν 2700p. Υπάρχει και λεωφορείο από την Μανίλα, αλλά συγγνώμη, διακοπές πάω.
Διαδρομή 2-3 ώρες, ανάλογα με το μποτιλιάρισμα της Μανίλα. (τόχω κάνει και 4.30 ώρες
)
2.Θα βρείς στο Angeles.
3. Διάβασε το προηγούμενο μήνυμά μου. Αν θες πισίνα, γιατί το Valentino's δεν έχει, το Pacific Breeze θα σε βολέψει. Δεν υπάρχει Joiners Fee στο Angeles.
4. Είδα 3-4. Στο SM Clark, εμπορικό κέντρο, ακόμα και στην fields avenue πιά. Αλλά έχω διαβάσει για πολλές περιπτώσεις που δεν είχε λεφτά μέσα. Όλα αυτά τα χρόνια που ταξιδεύω, ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει ΑΤΜ, άρα δεν είμαι και η πιο αξιόπιστη πηγή.
5. Ποιός ο λόγος και γιατί να ρισκάρεις; Υπάρχουν 1.000.000 γκόμενες στα μπαρ.
6. Ερώτηση δίχως απάντηση. Τα μπαρ είναι διαφορετικά πό μέρα σε μέρα.
To πρώτο που προσέχουμε: Τσεκάρουμε αν στην ταυτότητά της υπάρχει ένα κόκκινο V που σημαίνει Vergin (cherry girl). Δεν πηδιέται, ή μάλλον πηδιέται αν πληρώσεις για την παρθενιά της, οπότε της δίνεις 20p και την στέλνεις πίσω στην πίστα.
Αν στην πέσουν για ποτό και ΔΕΝ γουστάρεις λες ένα ξερό Νο και τη σουτάρεις.
Μη ντρέπεσαι. Δικά σου είναι τα φράγκα και ο χρόνος.
Αν κάποια σου φαίνεται καλή περίπτωση τη φωνάζεις ΕΣΥ από την πίστα, δεν είναι σαν την Πατάγια που συνήθως έρχονται μόνα τους.
ΠΡΙΝ την κεράσεις ποτό, σουτάρεις τη σερβιτόρα που θα έρθει τρέχοντας για παραγγελία.
ΠΡΙΝ την κεράσεις ποτό, ρώτα την αν είναι διαθέσιμη για το βράδυ και δεν έχει κανένα πονοκέφαλο-περίοδο ή δεν ξέρω τι άλλο.
Αν συνεχίζεις να την βρίσκεις καλή, κερνας ποτάκι. Αλλιώς της δίνεις 50p και την στέλνεις πίσω.
Αν σου ζητήσει αυτή ποτό, στείλτην πίσω χωρίς καν τα 50p. 99% δεν κάνει.
Τελευταία κάποια μεγάλα μαγαζιά (Dollhoyse, Atlantis, Crystal Pallace) πασάρουν ένα lady dring στην διπλή τιμή, έχοντας υποχρεώσει τις κοπέλλες να ζητάνε αυτό.
Λες όχι, και τσεκάρεις και την απόδειξη. Αν τυχόν σου πασάρανε διπλό, το στέλνεις πίσω.
Και γενικά:
Μη ντρέπεσαι. Μάθε να λες ΟΧΙ, να ζητάς αυτό που γουστάρεις και θα περάσεις υπέροχα.
Γράψου στο
. ¨εχει τα πάντα για το Angeles.