Νέα

Φιλιππίνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pattayas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 988
  • Εμφανίσεις 177K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Τον παλιό τον άκουγα πέρσι αλλά τελικά τα πάω καλύτερα εγώ με τις φιλιππινέζες …. Ο ρόκος είναι Thai – expert ….πλέον έχω τον τίτλο του …. “Mr. Gwapo” !!!!!!!!

thai expert με 2 ταξιδια? οχι ρε, υπαρχουν αλλοι που εχουν γραψει μιλια και μιλια στην ταιλανδη.

οσο για την επιτυχια σου με τις φιλιππινεζες? ειναι κακογουστες, τρελλες και ψευτρες, το ξερεις καλα αυτο.  :grin:

παω να ετοιμασω βαλιτσα τωρα, αντε καληνυχτα..

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ρε παλικάρια !!!! επέστρεψα χθες και με το που βγήκα από το αεροπλάνο γέμισε το μάτι μου με χοντροκώλες και κυτταρίτιδα  :headbang: :headbang:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ας με βοηθήσει κάποιος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παλικάρια !!!! επέστρεψα χθες και με το που βγήκα από το αεροπλάνο γέμισε το μάτι μου με χοντροκώλες και κυτταρίτιδα  :headbang: :headbang:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ας με βοηθήσει κάποιος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :helpplea: :helpplea: :helpplea:
φιλε visitor αναμενουμε ενημερωση ;)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
  Μπουρδελομάγαζα δεν φαίνεται να υπάρχουν στο Boracay

αυτο ειναι αληθεια, δεν πηρε το ματι μου μπουρδελομαγαζα στο boracay, καποια στιγμη βεβαια εμεινα 30 λεπτα ασυνοδευτος στον παραλιακο δρομο, διπλα στη white beach και αμεσως μου την επεσε ενα πολυ αξιολογο κοματι, ζητωντας να μου κανει παρεα για τη νυχτα. μαλλον ετυχε, δεν ξερω. ακομα και στα μασαζ του νησιου οι ελπιδες εστω και για μια πιπα ειναι ελαχιστες.

γι' αυτο, εαν θελουμε να παμε για τουρισμο σε ενα απο τα υπεροχα νησια των φιλιππινων (boracay, bohol, palawan κτλ) απαραιτητως πρεπει να εχουμε φροντισει και για παρεα απο νωρις περνωντας μια βολτα απο το ανχελες. (2-3 ωρες απο μανιλα, αναλογα την κινηση, με ταξι απο το αεροδρομιο περιπου 2000php και δρομος καταπληκτικος).

φετος βεβαια στο palawan και στην πρωτευουσα του νησιου pouerto princessa πηρε το ματι μου 3-4 μπαρακια, το ενα απο αυτα (honey babes) ειχε κανα δυο αξιολογα κομματια αλλα οι υπολοιπες απο μετριες εως απαραδεκτες.

sex σκηνη εχει και στο olongapo city, μονο και μονο επειδη διπλα στην περιοχη subic ηταν αμερικανικη βαση. ετσι εξηγουνται και οι φαρδιοι δρομοι στην περιοχη, τα μεγαλα κτιρια που καμμια σχεση δεν εχουν με την αυτη καθ' αυτη πολη του olongapo και τα καποια κυριλε ξενοδοχεια, καζινο και μπαρ που εχουν απομεινει στην περιοχη. βεβαια, η εγκαταλειψη ειναι εμφανης, φανταζομαι οτι πριν απο κατι χρονια εκει ο τοπος αυτος θα γνωριζε μεγαλες δοξες απο την υπαρξη της αμερικανικης βασης εκει.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
στο olongapo city υπαρχουν καποια μπαρ στο δρομο πισω απο το ενα και μοναδικο mall της πολης.
ποιοτητα οχι καλη, αφου σε ενα απο αυτα αναγκαστηκα να ζητησω απο την σερβιτορα να ντυθει και να ερθει μαζι μου.
να' ναι καλα το κοριτσακι, μπορει να μ' επρηξε στα im shy και im shy αλλα στην πραξη εκανε sex απο αλλον πλανητη. τυφλα να εχουν οι thai συναδελφισσες της.

επισης αρκετα bars υπαρχουν και στην subic bay, κανα τεταρτο με ταξι απο το olongapo και to subic. αλλα με το angeles μια ωρα απο εκει ειναι λιγο χασιμο χρονου να παει καποιος στο olongapo. τωρα, το πως βρεθηκα εγω στο olongapo, ειναι αλλη ιστορια..

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
οι φιλιππινες ειναι πιο ακριβη χωρα απο την ταιλανδη. ξενοδοχεια (πιο πολυ), φαγητο λιγοτερο ειναι πιο ακριβα. το πληρωμενο sex ειναι στα ιδια επιπεδα με την ται ενω θες και 3 ωρες παραπανω στον αερα για να φτασεις στο απαραδεκτο διεθνες αεροδρομιο στη μανιλα.

οι περιγραφες του κριτωνα με ξεσηκωσαν να παω σε αυτη τη χωρα και παρ' ολα τα παραπανω αρνητικα, νοιωθω οτι πιο ευκολα στο μελλον θα ξαναπαω φιλιππινες παρα ταιλανδη.

οι γυναικες ειναι ελαφρως πιο ζουμερες απο τις ταιλανδεζες, στα συν ειναι οτι οι περισσοτερες γνωριζουν απταιστα αγγλικα ενω η συμπεριφορα τους στο κρεβατι και στον ανδρα ειναι καθαρα ασιατικη. αν εισαι καλος μαζι τους θα σου το ανταποδωσουν 100 φορες.

στα πολυ συν της χωρας τα απιστευτης ομορφιας νησια. παιρνεις ενα αεροπλανο απο μανιλα και καθε φορα κατεβαινεις και σε εναν ξεχωριστο παραδεισο. βεβαια, αυτο λιγους ενδιαφερει εδω αλλα εγω το γραφω γι' αυτους που η ασια δεν ειναι μονο η παταγια.

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
στα πολυ συν της χωρας τα απιστευτης ομορφιας νησια. παιρνεις ενα αεροπλανο απο μανιλα και καθε φορα κατεβαινεις και σε εναν ξεχωριστο παραδεισο. βεβαια, αυτο λιγους ενδιαφερει εδω αλλα εγω το γραφω γι' αυτους που η ασια δεν ειναι μονο η παταγια.
Ως φυσιολάτρης είμαι ένας απ' τους λίγους που ενδιαφέρονται...
Μίλησε μας για Bohol και Palawan.
Τα φυσικά τοπία των Φιλιππινών είναι όντως απίστευτης ομορφιάς;

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αναγκαστηκα να ζητησω απο την σερβιτορα να ντυθει και να ερθει μαζι μου.
να' ναι καλα το κοριτσακι, μπορει να μ' επρηξε στα im shy και im shy αλλα [size=12pt]στην πραξη εκανε sex απο αλλον πλανητη[/size]. τυφλα να εχουν οι thai συναδελφισσες της.
Να υποθέσω οτι σου δόθηκε με πάθος, οτι ήθελε να γαμηθεί μαζί σου και στο έδειξε με χίλιους τρόπους.
Για μένα αυτός είναι ο ορισμός του GFE και αυτό είναι το κυρίως ζητούμενο.
Βεβαίως να υπάρχει η ομορφιά και η φρεσκάδα, αλλά άμα λείπει το πάθος είναι σαν να "παίρνεις μάτι" και να τραβάς μαλακία.
Εντάξει κι' αυτό μπορεί να είναι καλό αλλά δεν συγκρίνεται με την ολοκληρωμένη συνεύρεση.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

και στα 2 μερη μην διανοηθεις να πας ασυνοδευτος. στο bohol δεν θα βρεις τιποτα ενω στο palawan ειδα 3-4 μπαρ αλλα οχι κατι ιδιαιτερο.

το bohol προσφερεται για φοβερες διακοπες, εχεις να δεις απιστευτης φυσικης ομορφιας μερη οπως τα chocolate hills, φοβερες παραλιες με λευκη αμμο στα νοτια του νησιου και σχετικα κοντα στο tagbilaran, τουρ με καραβακι σε ποταμι μεσα στη ζουγκλα κτλ. δεν θα σου γραψω λεπτομερειες, απλα ριξε μια ματια στο σαιτ  ιδανικο μερος για ομορφες διακοπες με το φιλιππινεζακι που θα εχεις διαλεξει στην αρχη στο angeles.

το palawan ειναι τεραστιο και αρκετα πιο ακριβο απο το bohol. θα σου φυγουν του κοσμου τα λεφτα στις μεταφορες και στα ξενοδοχεια. εχει μερη για να δεις αλλα οι δρομοι ειναι κακοι, οι αποστασεις πολυ μεγαλες και οι τυποι που νοικιαζουν βαν ζητανε παπαδες. εχει βεβαια το elnido, 5 ωρες κακου δρομου απο την πρωτευουσα puerto princessa που εκει η φυση δινει ρεστα. κανε ενα search στο google "el nido" και θα καταλαβεις τι εννοω. καλο ειναι να πας και στην honda beach, ειναι κοντα στην puerto princessa και πας με βαρκα εκει και σε 2-3 ακομα ομορφα νησακια. μην πας στο underground river, εχουμε σαφως ανωτερα σπηλαια στην ελλαδα, ασε που θα νοιωσεις και την εμπειρια του να κανουν την αναγκη τους αρκετες απο τις χιλιαδες νυχτεριδες που βρισκονται εκει μεσα επανω στα ρουχα σου.

οπως καταλαβες, απο τα 2 ψηφιζω bohol. βεβαια υπαρχουν τοσα πολλα ομορφα μερη στις φιλιππινες που πραγματικα δεν φτανουν 10 ταξιδια για να τα δεις ολα. και τοσες πολλες γυναικες που θα διαλεγεις μια, και στα επομενα 5 λεπτα θα εχεις μετανιωσει για την επιλογη σου.

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1

Αφού είσαι λάτρης της φυσικής ομορφιάς κατεβάζω μερικά pics που έβγαλα στο Palawan να σου ανοίξει η όρεξη .
Αλλα όπως λέει και ο φίλος μας ο ρόκος πρέπει να έχεις πάει ήδη με παρέα εκεί και όχι να ψάχνεσαι εκεί .

Συνημμένα

• IMG_0265.jpg
    IMG_0265.jpg
    94,2 KB · Εμφανίσεις: 63
  • IMG_0310.jpg
    IMG_0310.jpg
    34,9 KB · Εμφανίσεις: 61
  • IMG_0464.jpg
    IMG_0464.jpg
    135,5 KB · Εμφανίσεις: 59
  • IMG_0465.jpg
    IMG_0465.jpg
    143,7 KB · Εμφανίσεις: 61
  • P1000780.JPG
    P1000780.JPG
    231,1 KB · Εμφανίσεις: 78

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πολυ ομορφα μερη
roκo θα εχουμε καμια ιδιωτικη προβολη?

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ροκο για την ταμπακιερα δε λες τιποτα...

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
πολυ ομορφα μερη
roκo θα εχουμε καμια ιδιωτικη προβολη?

γιωργο, μονταρονται τα πλανα και συντομα θα εχουμε προβολη. υπομονη.

ροκο για την ταμπακιερα δε λες τιποτα...

οι σελιδες στο θρεντ των φιλιππινων δεν ειναι πολλες. εχουν γραφτει τα παντα πιο πισω, εγω απλα εγραψα 2 λογια για το olongapo, που λιγο παλιοτερα (μαλλον) ηταν το κεντρο της sex σκηνης των φιλιππινων και τωρα απλα εχει δωσει τη σκυταλη στο angeles. εκει βρεθηκα, αυτα ειδα και γραφω..

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Hello sir!

Εντάξει, πήγα με σχέδια να πάρω κάποιο μικρό από το Άντζελες και να πάω επιτελους κάπου έξω από Μανίλα - Άντζελες, αλλά μετά κόλλησα στον αληθινό τυφώνα και στον τυφώνα από τις μικρές υπάρξεις.

Δε ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά νομίζω ότι φέτος το Angeles είχε πολλές και καλές επιλογές και είμαι κάποιος που δεν βγαίνει νωρίτερα από τις 10-10:30, πράγμα που σημαίνει ότι τα καλύτερα κορίτσια την είχαν ήδη κάνει.
Ένα δυό "άτυχα" περιστατικά, αλλά και τρελλές αγάπες και δάκρυα και πίπες και δυάδες και ξέκωλα και κορίτσια της διπλανής πόρτας.
Μόνο στην Ασία η αμαρτία μπορεί να έχει ένα τόσο αθώο πρόσωπο και να μην είναι προσωπείο.
Άντε να το εξηγήσεις αυτό σε κάποιον που δεν έχει βρεθεί εκεί, όταν μάλιστα μιλάμε για ένα μπουρδέλο σαν το Angeles.

Αυτό που κάθε φορά με ρίχνει στις Φιλιπίνες, είναι η φτώχεια και η εξαθλίωση. Κρίμα για τον λαό.

Ελπίζω του χρόνου να αξιωθώ να γνωρισω ακόμα καλύτερα την χώρα.

Το Angeles διαθέτει πια και Ελληνικό εστιατόριο που λέγεται "ΜΥΡΝΑΚΙ".
Ο ιδιοκτήτης είναι Ολλανδός, η γυναίκα του δούλευε Ελλάδα και το άνοιξαν στην  perimeter zone.
Ξενοδοχείο έμεινα στο Valentino's, καινούργιο, δίπλα από το Orchid Inn, 2400p τη βραδιά, με έκπτωση 10% για πάνω από μια βδομάδα. Πολύ καλύτερο από το κλασσικό Pacific.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οποιο παλικαρι εχει κατεβει ανχελες θα του ημουν υποχρεως αν μπορουσε να δωσει καποιες χρηστικες πληροφοριες...

1.ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΜΑΝΙΛΑ-ΑΝΧΕΛΕΣ...μεσο κοστος-ταξι-λεωφορειο-αεροπλανο... κλ

2.ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ...καρτα απο αεροδρομιο μανιλας?μπορουμε να βρουμε στο ανχελες?

3.ΠΡΟΤΙΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΑΝΧΕΛΕΣ...κοντα στη fields avenue?αλλου?τα ξενοδοχεια χρεωνουν JOINERS FEE?Καποιο που προτινεται χωρις joiners fee (με a/c,safet box in room,king size bed,refrigerator-πισινα δεν με ενδιαφερει-...)

4.ATM...Υπαρχουν αρκετα?Θελει ψαξιμο?

5.Ποσο ασφαλης μπορει να ειναι η επιλογη freelancer...εχω διαβασει οτι την εχουν <<στησει>> σε αρκετους αφελεις τουριστες....(ηλικιακα...)

6.ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ...για επιλογη κοριτσιων,απλα μπαρακια,discos,για φαγητο...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τα παληκαρια που εχουν γραψει ως τωρα στο θρεντ,και ελπιζω στο μελλον να βοηθησω και εγω...

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
1. Το ξενοδοχείο που θα κλείσεις μπορεί να σου κανονίσει και αυτοκίνητο για το Angeles.
H τιμή του Valentino's ήταν 2700p. Υπάρχει και λεωφορείο από την Μανίλα, αλλά συγγνώμη, διακοπές πάω.
Διαδρομή 2-3 ώρες, ανάλογα με το μποτιλιάρισμα της Μανίλα. (τόχω κάνει και 4.30 ώρες  :rolleyes: )

2.Θα βρείς στο Angeles.

3. Διάβασε το προηγούμενο μήνυμά μου. Αν θες πισίνα, γιατί το Valentino's δεν έχει, το Pacific Breeze θα σε βολέψει. Δεν υπάρχει Joiners Fee στο Angeles.

4. Είδα 3-4. Στο SM Clark, εμπορικό κέντρο, ακόμα και στην fields avenue πιά. Αλλά έχω διαβάσει για πολλές περιπτώσεις που δεν είχε λεφτά μέσα. Όλα αυτά τα χρόνια που ταξιδεύω, ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει ΑΤΜ, άρα δεν είμαι και η πιο αξιόπιστη πηγή.

5. Ποιός ο λόγος και γιατί να ρισκάρεις; Υπάρχουν 1.000.000 γκόμενες στα μπαρ.

6. Ερώτηση δίχως απάντηση. Τα μπαρ είναι διαφορετικά πό μέρα σε μέρα.

To πρώτο που προσέχουμε: Τσεκάρουμε αν στην ταυτότητά της υπάρχει ένα κόκκινο V που σημαίνει Vergin (cherry girl). Δεν πηδιέται, ή μάλλον πηδιέται αν πληρώσεις για την παρθενιά της, οπότε της δίνεις 20p και την στέλνεις πίσω στην πίστα.
Αν στην πέσουν για ποτό και ΔΕΝ γουστάρεις λες ένα ξερό Νο και τη σουτάρεις.
Μη ντρέπεσαι. Δικά σου είναι τα φράγκα και ο χρόνος.
Αν κάποια σου φαίνεται καλή περίπτωση τη φωνάζεις ΕΣΥ από την πίστα, δεν είναι σαν την Πατάγια που συνήθως έρχονται μόνα τους.
ΠΡΙΝ την κεράσεις ποτό, σουτάρεις τη σερβιτόρα που θα έρθει τρέχοντας για παραγγελία.
ΠΡΙΝ την κεράσεις ποτό, ρώτα την αν είναι διαθέσιμη για το βράδυ και δεν έχει κανένα πονοκέφαλο-περίοδο ή δεν ξέρω τι άλλο.
Αν συνεχίζεις να την βρίσκεις καλή, κερνας ποτάκι. Αλλιώς της δίνεις 50p και την στέλνεις πίσω.
Αν σου ζητήσει αυτή ποτό, στείλτην πίσω χωρίς καν τα 50p. 99% δεν κάνει.
Τελευταία κάποια μεγάλα μαγαζιά (Dollhoyse, Atlantis, Crystal Pallace) πασάρουν ένα lady dring στην διπλή τιμή, έχοντας υποχρεώσει τις κοπέλλες να ζητάνε αυτό.
Λες όχι, και τσεκάρεις και την απόδειξη. Αν τυχόν σου πασάρανε διπλό, το στέλνεις πίσω.
Και γενικά:
Μη ντρέπεσαι. Μάθε να λες ΟΧΙ, να ζητάς αυτό που γουστάρεις και θα περάσεις υπέροχα.

Γράψου στο . ¨εχει τα πάντα για το Angeles.

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
το palawan εχει βεβαια το elnido που εκει η φυση δινει ρεστα
μην πας στο underground river, εχουμε σαφως ανωτερα σπηλαια στην ελλαδα, ασε που θα νοιωσεις και την εμπειρια του να κανουν την αναγκη τους αρκετες απο τις χιλιαδες νυχτεριδες που βρισκονται εκει μεσα επανω στα ρουχα σου

Γι' αυτό χρειάζεται η ενημέρωση από Έλληνες ταξιδιώτες.
Αν ανοίξεις τον ταξιδιωτικό οδηγό διαβάζεις οτι η επίσκεψη στον υπόγειο ποταμό είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία.
Αλλά η εμπειρία του rokos και του Χαϊμαντά άλλα λέει: φόρα καπελάκι, υπονοεί ο πρώτος, για να λερώσεις τουλάχιστον μόνο τα ρούχα σου ή βάλε μπόλικο εντομοαπωθητικό, επισημαίνει ο δεύτερος, για να γλυτώσεις από τα κουνούπια.
Όταν έχεις επισκεφθεί σπήλαια σαν αυτά του Δηρού, δύσκολα εκστασιάζεσαι με κάτι υποδεέστερο.
Επομένως βουρ για βόρειο Palawan όταν και αν το επισκεφθώ.
Άλλωστε στο El Nido υπάρχει και αεροδρόμιο (με πιο αραιές όμως πτήσεις).
Τελικά ψήνομαι για Φιλιππίνες και για έναν ακόμα λόγο πέραν αυτού της φυσικής ομορφιάς.

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους τουσ ταξιδιαρηδες...
Θα ηθελα κι εγω να ενημερωσω ολους τους φιλους που εχουν επισκευτει η σκοπεωουν να επισκευθουν τις φιλιπινες,για την εμπειρια μου.Το ταξιδι μου και η αποφαση μου να παω εκει ηταν γιατι δε μου αρεσει να παζαρευω τιμες με πουτανες (το εχω κανει)αλλα προτιμησα να παω να συναντησω μερικα πιπινια που ειχα γνωρισει στο τσατ και ημουν σιγουρος οτι απο τα 30 τηλ που μου ειχαν δωσει θα ανταποκρινονταν οι 5-6...Οι ηλικιες τους κυμαινονταν απο 18 εως 27 αλλα προτεραιοτητα εβαλα τισ μικροτερες ηλικιακα..Εισητηριο αγορασα με την gulf air γυρω στα 680ευρω(αν πηγαινα μια μερα νωριτερα ειχε φθηνοτερο 100ευρω),η πτηση διαρκει 4 ωρες μεχρι το μπαχρειν με δυο ωρες αναμονη.Στην επιστροφη καθεσε στο μπαχρειν 12 ωρες αλλα σου εχει η εταιρια δωρεαν ξενοδοχειο με διανυκτερευση,δειπνο και πρωινο.Ηπλακα ηταν που στην επιστροφη πηγαμε στη ρεσεψιον με εναν γερμανο να ρωτησουμε για ποτα και γυναικες και μας ειπε ενας τυπος εκει οτι η αμστελ ειχε 7 ευρω και το ουισκυ 14, και μια γυναικα για μια ωρα 80ευρω.τεσπα...Συνεχιζουμε,αναχωρουμε απο αθηνα και μετα 4 ωρες πτηση φτανουμε μπαχρειν.2 ωρες αναμονη,και μετα αναχωρηση για φιλιπινες.Μετα απο 10 ωρες πτηση φτανουμε στο αεροδρομιο,εγω επειδη θα εμενα πανω απο 21 μερες που σου δινουν βιζα πηγα και πληρωσα γυρω στα 1500πεσος και μου δωσαν για 1 βδομαδα πιο πολυ.Στο αεροδρομιο με περιμενε μια απο τις κοπελιες που θα συναντουσα.Πηραμε ενα ταξι και βουρ για μαλατε..Σημειωτεον το μερος το ειχα επιλεξει απο αναφορες των κοριτσιων κι απο ψαξιμο στο google earth,γιατι σε ενα σημειο ειδα μαζεμενα ξενοδοχεια και σκεφτηκα θα ηταν πιο ασφαλες το μερος.Δεν ειχα κλεισει απο ιντερνετ αλλα ειχα επιλεξει 3.Στο πρωτο που πηγα εμεινα τελικα.τιμη γυρω στα 2200πεσος με ανετο και μεγαλο κρεβατι,ψυγειο,καλο μπανιο και θεα στο robinsons mall.Η πρωτη μου εντυπωση διασχιζοντας τη διαδρομη αεροδρομιο ξενοδοχειο ηταν και η τελικη.Παντου τσιγκινα παραπηγματα,αστεγοι,ζητιανοι,μικρα παιδακια να ζητιανευουν παντου,να πλενουν ρουχα και κατσαρολια απο τα λουκια των πολυκατοικιων,υγρασια και μια μουχλιλα να διαχεεται στην ατμοσφαιρα,εν ολιγοις φτωχεια και δυστηχια(για μαλατε και ερμιτα μιλαω).Απο τιμες τα τσιγαρα 30πεσος το πακετο,οι καφεδες στο mall και στα sturbucks κατω απο 140πεσος.Το φαγητο για δυο ατομα σε καλα εστιατορια οχι πανω απο 1000πεσος,σημειωτεον στο μαλατε 3 λεπτα απο το ξενοδοχειο μου εχει ελληνικο εστιατοριο με σεφ φιλιπινεζο που ειχε δουλεψει 12 χρονια στην ελλαδα.Τα club ta bar και το καθε ειδος ξενυκταδικου εχει και κουζινα και μπορεις να φας.Στις 24 μερες που εμεινα συνολικα πηγα σε διαφορα μερη σε μια ακτινα 200χιλ γυρω απο τη μανιλα.Κοντα στο bulacan εχει μεσα στο δασος ενα χωρο με πισινες και με κιοσκια για να καθοντε οι επισκεπτες να τρωνε και να πινουν.,εισοδος 180πεσος για μεγαλους 135 για μικρα.Στο batangas μπορεις να πας ειτε με ταξι ειτε με λεωφορειο,εγς νοικιασα ταξι για ολη την μερα και μου πηρε 3000 πεσος για μια διαδρομη πηγαινε ελα 320χιλ και μας περιμενε και 5 ωρες να παμε σε ενα ερημικο νησι με μια 18χρονη,1 ωρα απο την ακτη,υπεροχο τοπιο,ακατοικητο,μονο κατι πουλια ακουγονταν πισω στο δασος,σκετο survivor ηταν,χαχαχα.Αλλο υπεροχο μερος ειναι η λιμνη με το ηφαιστειο στη μεση,καθε 20δευτερολεπτα κανει σεισμο και σχηματιζετε κυματισμος στη λιμνη.ΤΟ μακατι επισης 8υμιζει πιο πολυ ευρωπαικη η αμερικανικη πολη παρα φιλιπινεζικη.Τα παντα ειναι ακριβοτερα οι  δρομοι πιο καθαροι δεν συναντας ζητιανους,απατεωνες,απλυτους ,γενικα αποπνεει εναν αλλο αερα κοσμοπολιτικο.Ηεντυπωση μου ειναι οτι στην επαρχια το τοπιο ειναι υπεροχο,ο κοσμος δεν εχει εμπειριες με τουριστες κι ετσι δε προσπαθουν να σε ,,φανε κι οτι ειναι πιο ανυποψιαστοι με τους ξενους.Δεν επετε ομως οτι κι εκει δεν υπαρχουν κινδυνοι και μαλιστα πιο πολλοι ειδικα αν πας στο tondo or sto intramouros ειναι οι πιο κακοφημες περιοχες της μανιλα.Γενικα ειναι επικινδυνο να περπατας σε στενα δρομακια μακρυα απο τους κεντρικους δρομους και δεν πρεπει να εμπιστευεσε κανεναν αν σου ζητησει να σου πλασαρει πιτσιρικες για γαμισι,οι νομοι για την παιδεραστια ειναι πολυ σκληροι κι αυτοι τη ..στηνουν σε ξενους,το τεχνασμα τους ειναι απλο,σου τη φερνουν και μολις τη πηδας σου λεει οτι ειναι ανηλικη,ταυτοχρονα σου τη πεφτουν και οι νταβατζηδες και σε εκβιαζουν ζητωντας οσα εχουν αναγκη για να μη σε πανε στην αστυνομια.....κι αντε να μη πληρςσεις μετα..... τη πατησε ελληνας απο την αυστραλια που γνωρισα στο ελληνικο εστιατοριο...20.000πεσος του φαγανε...Ηοδηγηση τους ειναι κορναρισμα κι οποιον παρει ο χαρος ,χαχαχα,προσπεραση απο οπου εχει χωρο,δεν εξεταζουν αριστερα δεξια,οι δρομοι σε κακα χαλια οι πιο πολλοι και καθολου φωτα τα βραδυα,κατι λαδοφαναρα ισα που βλεπεις να διαβασεις το ονομα σου αμα καθεσε απο κατω.Οκαιρος ειπαμε ,υγρασια και ζεστη κανουν την ατμοσφαιρα αποπνικτικη ,ηταν το μονο που με χαλαγε,ουτε οι ζητιανοι με ενοχλουσαν απο τη δευτερη μερα και μετα ουτε οι α[πατεωνες που ηθελαν να μου πουλησουν απο βιαγκρα μεχρι ποδηλατο,ουτε οι πουτανιτσες στο δρομο που ηθελαν να τις γαμισω με 7 ευρω ουτε τα ladyboys που ηθελαν να μου παρουν πιπα για 3 ευρω ουτε η φτωχεια ουτε τπτ.
συνεχιζω ....

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ουτε οι πουτανιτσες ουτε τα λαιυντυ μπους ουτε η φτωχεια ουτε τπτ.τεσπα..
Οσο για το βασικο μας θεμα τωρα που ειναι οι γυναικες,εγω οπως ειπα ειχα να επιλεξω μεταξυ 30 ..εβαλα προτεραιοτητα τισ μικροτερες και πιο ομορφουλες κι αρχισα να στελνω μηνυματα αφου πρωτα ειχα αγορασει φιλιπινεζικο νουμερο.Τις πρωτες 4 μερες ειχα μια 22χρονη και ταυτοχρονα εστελνα μηνυματα στισ επομενες της σειρας,οχι σε ολες,σε δυο εστειλα και μου απαντησαν οτι ειναι διαθεσιμες και οι δυο..Αφου ειπα στην 22χρονη οτι θα φυγω για cebu ηρθε η σειρα της δευτερης,με αυτο το τροπο τις αλλαζα καθε τρεις τεσσερις μερες για να προλαβω να συναντησω περισσοτερες,εδω να πω οτι ολες μενανε δυο τρεις ωρες μακρυα απο το μαλατε που εμενα εγω.Για να μη γινομε κουραστικος θα πω οτι συναντησα μονο 7 δεν τηλεφωνησα καθολου σε 6 ,δεν μου απαντησαν απο τις υπολοιπες 4 ,και θυμωσαν καμια 10αρια γτ δεν τους ειπα να ερθουν,αφου δε προλαβαινα σε 24 μερες,χαχαχα..Οσο για τα αποτελεσματα ηταν θετικοτατα,τις πηδηξα ολες ηταν πολυ τρυφερες,πολυ θερμες,διαχυτικοτατες απο τη πρωτη στιγμη,ηξεραν καλα τι εκαναν και γτ το εκαναν,θεμα χρηματων δεν προεκυψε απο καμια,καμια δε μου ειπε βαλε μου εστω μια καρτα,αλλα κι εγω δεν τις αφησα ετσι,με 1500πεσος τις εκανα μοντελακια στο mall.Θυμαμαι μια 19χρονη αγορασε με αυτα τα λεφτα 2 ζεωγαρια εσωρουχα,δυο σορτσακια δυο φορεματακια μια φουστιτσα κι ενα ζευγαρι παπουτσια ψηλοτακουνα.Οι ηλικιες αυτων που επελεξα να συναντησω και συναντησα ηταν τρεις 19χρονες,δυο 22χρονες,μια 23χρονη και μια 18χρονη,η τελευταια ηταν και αδυναμια μου,,υπεροχο κοριτσι,μικρη αλλα πολυ ωριμη,συζητουσε σαν να ηταν 30χρονη.Εχω την εντυπωση και το διαπιστωσα κατι πρωινα μου ημουν μονος μου, γτ εμεινα τρια πρωινα μονος γτ πηγε κολεγιο μια απο τις 19χρονες κ γυρναγε το απογευμα,οτι και μονος να παει καποιος θα περασει πολυ καλα,και θα εχει να κανει επιλογες οχι απο 30 πυ ειχα εγω αλλα απο οτι κινειται...Ολες μα ολες παιζουν το ματακι τους,ολες μα ολες σου μιλανε,ολες μα ολες αν μετρας λιγο σαν αντρας θα τις πηδηξεις(μιλαμε για κοπελες τησ διπλανης πορτας)ολες μα ολες σου γελανε,κι ολες γουσταρουν κατα περιεργο τροπο ελληνες(που διαολο μας ξερουν εκει?)Οσο για μαγαζια σαν αυτα που περιγραφετε στην παταγια εχει κι εκει(πηγα σε ενα) εκει δεν εχει μπαρφαιν που λετε και οι τιμες πολυ πιο χαμηλες.Ειχα παει με εναν ελληνα που δουλεωει εκει σε ναυτιλιακη εταιρια και μας ελεγαν για ολο το βραδυ 500πεσος,οτι μουνι ηθελες,ψηλη ,κοντη,βυζου,αβυζη,χοντρη,αδυνατη,ολα τα γουστα παιζουν εκει.Δυο μας ειπαν να τις παρουμε με 300πεσος δλδ 150 στη καθεμια..κι απο gfe οσο θελετε,ειδικα αυτες που συναντησα εγω, ακομα κι αυτες απο τα πουταναδικα οπως μου ελεγε αλλος ελληνας στο εστιατοριο.Σε γενικες γραμμες στη μανιλα δε πρεπει κανεις να πηγαινει σε πουταναδικα,παιζει καμακι ΠΑΝΤΟΥ.Καποτε ειχα φτιαχτει για ταυλανδη ,μετα το ταξιδι μου στις φιλιπινες δε παω ουτε τζαμπα ταυλανδη,γτ συζητωντας με φιλους που εχουν παει εμενα δε μου λεει τπτ να ειμαι ολη μερα στο παζαρεμα των τιμων και να μετραω το gfe με το ποσα μπατ εχω δωσει...το gfe στις φιλιπινες ειναι θεσμος και δωρεαν..ειδα με τα ματια μου στο mall ιταλο 40χρονο να τη πεφτει σε 19χρονες  φοιτητριες(εκει φορουν στολη οι μαθητριες και οι φοιτητριες) και το βραδυ τον συναντησα στο club να ειναι αγκαλιτσα και να φιλιουνται...
Τελος θα ηθελα να ευχαριστησω το φιλο ακις51 για τις πληροφοριες που μου εδωσε πινοντας καφεδακι λιγες μερες πριν φυγω,και να του ευχηθω καλα να περναει εκει που πηρε την αποφαση να ζησει...θα τον συναντησω παλι σιγουρα του χρονου ΕΚΕΙ.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom