Νέα

Φιλιππίνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pattayas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 988
  • Εμφανίσεις 177K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

docker

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Αν θέλεις πες μας μερικά πράγματα για τα KTV της περιοχής.

Κοίτα, αυτά τα μαγαζιά είναι πολυχώροι (μπαρ, σεπαρέ με εγκαταστάση καραόκε, χώροι για μασάζ κλπ). Είναι γενικότερα ακριβά γι'άυτο που προσφέρουν. Εμένα δεν μ'άρεσει αυτό το στυλ οπότε δεν τα πολυεπισκέπτομαι αφού αυτό που παρέχουν το βρίσκω κι αλλού και πολυ πιο
φθηνά ;). Έχουν όμως κούκλες και γι'αυτό και μόνο τον λόγο αξίζει να τα επισκευτείς
έστω μια φορά.

Καινούριο μαγαζί (οχι KTV) είναι το Asia Entertainment sto Pasay. Δεν πήγα όμως.
Έμαθα οτι τα κορίτσια είναι πρώτης κλάσης. Καλό είναι να πάτε να το δείτε. Για τους φίλους που δεν έχουν χρόνο ή βαριούνται και αν στα ξενοδοχεία έχετε καλό κονέ, φωνάζουν
κι έρχονται όσα τεμάχια θέλετε για να διαλέξετε ή οτι θέλετε το ζητάτε. Τιμές γύρω στα
5.000 πεσος έκαστο. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και η μίζα στον γκρουμ του ξενοδοχείου. Αν είστε φίλος του παζαριού κάντε το. Όλο και κάτι θα γλυτώσετε.     

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ναι αυτο ακριβως ενοουσα ντοκερ.εγω εμενα ενα δυο τετραγωνα πιο πανω στο παλμ πλαζα..Ενοωντας κολομπαρα αυτο τονιζω,γτ δλδ οι φριλανσερς κονσομασιον δε κανουν ,η ειναι εκει για να μας πουν το ονομα τους?Αnyway ,ευχαριστω για την απαντηση,γτ ειχα την εντυπωση οτι υπαρχει σε κα8ε πολη μαγαζι L/A cafe.Αν εισαι φιλιπινες τωρα περνα κι απο την ελληνικη ταβερνα στο μαλατε,συχναζουν κατι πατριωτες μας που μενουν εκει,ειναι κοντα στο robinson mall.

docker

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Ναι αυτο ακριβως ενοουσα ντοκερ.εγω εμενα ενα δυο τετραγωνα πιο πανω στο παλμ πλαζα..Ενοωντας κολομπαρα αυτο τονιζω,γτ δλδ οι φριλανσερς κονσομασιον δε κανουν ,η ειναι εκει για να μας πουν το ονομα τους?Αnyway ,ευχαριστω για την απαντηση,γτ ειχα την εντυπωση οτι υπαρχει σε κα8ε πολη μαγαζι L/A cafe.Αν εισαι φιλιπινες τωρα περνα κι απο την ελληνικη ταβερνα στο μαλατε,συχναζουν κατι πατριωτες μας που μενουν εκει,ειναι κοντα στο robinson mall.

Σαφώς και κάνουν κονσομασιόν και βεβαίως δεν μας λένε μόνο το όνομα τους!! Απλά
περιέγραφα λίγο παραπάνω και για τους φίλους που δεν γνωρίζουν. Αυτή η ταβέρνα που λες είναι του φίλου μου του Ναπολέωντα!! Αλλά από φαγητό... απαράδεκτο. Ο μάγειρας που έχει
δεν είναι και οτι καλύτερο υπάρχει. Οχι δεν είμαι στις Φιλιππίνες τώρα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε τυποι ειναι αληθεια οτι οι φιλι-ππινεζες δεν φορανε στρινγκ?

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ειναι τρελιαρες παντως....πιστευουν σε μαγειες και μαλακιες
ενω ειναι και πολυ ζηλιαρες...

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ντοκερ ενοεις το τυπο που εχει τη ταβερνα και την κλινικη?Λιγες φορες τον συναντησα κι ουτε 8υμαμαι το ονομα του,το περισοτερο χρονο τον περνουσε μου ειπε στη κορεα η βιετναμ ,δε 8υμαμαι καλα γτ ειχε κατι ναυτιλιακες μπιζνες εκει.Τον γιο του τον δημητρη(με το γουλι κεφαλι κ τα τατουαζ) τον εβλεπα σχεδον κα8ε μερα.Οσο για το φαγητο εγω καλο το εβρισκα,οπως εξαισιο το εβρισκαν καιοι φιλες μου εκει..
Μωρε και στρινγκ φορανε και οτι γουσταρεις κανουν αν σε πανε σαν αντρα.Παντως για μαγια και τετοιες δυσιδαιμονιες δεν ακουσα καμια να μιλαει,το οτι ειναι 8ρησκοληπτες το καταλαβα,αλλα αυτο δεν αναιρει το οτι στο σεξ κολανε.ΖΗΛΙΑΡΕΣ ,σε βα8μο κακουργηματος,αλλα ειναι καλες για παρεα,πολυ πλακατζουδες,φιλοτιμες,εξυπηρετικες,ομιλιτικες,παντα ευδια8ετες και στο κρεβατι ...τυφλα ναχει το ηφαιστειο πινατουμπο,χαχαχα.Αχ ποτε 8αρ8ει ο μαης να τη κανω παλι κανα μηνακι.

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ο  μαγειρας ξεχασα να σου πω ειναι ενας φιλιπινεζος που εχει κανει ελλαδα αρκετα χρονια (μιλαγε πολυ καλα ελληνικα)εκτος κι αν λες για τον αλλον τον πιτσιρικα που εχει..Η μαρικα η καβλιαρα δουλευε ακομα εκει οταν ησουν εσυ εκει?

docker

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Ο  μαγειρας ξεχασα να σου πω ειναι ενας φιλιπινεζος που εχει κανει ελλαδα αρκετα χρονια (μιλαγε πολυ καλα ελληνικα)εκτος κι αν λες για τον αλλον τον πιτσιρικα που εχει..Η μαρικα η καβλιαρα δουλευε ακομα εκει οταν ησουν εσυ εκει?

Ναι για τον ίδιο λέμε. Αυτός είναι με την κλινική. Το μαρικάκι πάντως δεν φεύγει από κει... ;) 

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλο μωρακι ,αν και λιγο δυστροπο μου φανηκε,παντως αν ασχολη8ει καποιος το πηδηξε ευκολα ...ποτε 8α ξαναπας κατω?

docker

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Καλο μωρακι ,αν και λιγο δυστροπο μου φανηκε,παντως αν ασχολη8ει καποιος το πηδηξε ευκολα ...ποτε 8α ξαναπας κατω?

Άγνωστο το πότε θα ξαναπάω. Εξαρτάται από την δουλειά.

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Eγω μαη η ιουλιο ...εχω 5-6 απο περυσι και καμια δεκαρια που εχω ..ψαρεψει φετος,θα δω ποσα θα βολεψω.Φετος λεω να παω και προς cebu μερια για κανα 8ημερο..

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Eγω μαη η ιουλιο ...εχω 5-6 απο περυσι και καμια δεκαρια που εχω ..ψαρεψει φετος,θα δω ποσα θα βολεψω.Φετος λεω να παω και προς cebu μερια για κανα 8ημερο..

Γενικά η κατάσταση εκεί πέρα τί λέει παιδιά; εχει πολύ μιζέρια στα θέρετρα; γενικά δεν ακούω και πολύ θερμά λόγια για διακοπές εκέί, αν και θα ήθελα να πάω πολύ στο άμεσο μέλλον.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
προσεξε μην σου κανουν καμια μαγεια τυπε :2funny:

docker

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Γενικά η κατάσταση εκεί πέρα τί λέει παιδιά; εχει πολύ μιζέρια στα θέρετρα; γενικά δεν ακούω και πολύ θερμά λόγια για διακοπές εκέί, αν και θα ήθελα να πάω πολύ στο άμεσο μέλλον.

Η κατάσταση είναι μια χαρά. Όταν λες μιζέρια τι εννοείς? Το θέμα είναι
οτι θα πρέπει να είσαι 'διπλός' όταν θα είσαι εκεί γιατί οι επιλογές περιορίζονται.
Κατα τ'άλλα μια χαρά είναι. Και τα τουριστικά θέρετρα είναι φανταστικά και σαν βασιλιάς
νιώθεις από την περιποίηση (κάτι που νιώθεις άλλωστε σε όλη τη χώρα).
Εγώ έχω την εμπειρία του Μπορακάι και πιστεψέ με ήταν πάρα πολύ καλά.

Και χωρίς μαγείες που λέει και ο απόλυτος  :2funny: :2funny: :2funny:

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Το θέμα είναι οτι θα πρέπει να είσαι 'διπλός' όταν θα είσαι εκεί γιατί οι επιλογές περιορίζονται.
Κατα τ'άλλα μια χαρά είναι. Και τα τουριστικά θέρετρα είναι φανταστικά και σαν βασιλιάς
νιώθεις από την περιποίηση (κάτι που νιώθεις άλλωστε σε όλη τη χώρα).
Εγώ έχω την εμπειρία του Μπορακάι και πιστεψέ με ήταν πάρα πολύ καλά.

Διπλός; δεν σε πιάνω, για δέκα ημέρα πασάς πόσο μπάτζετ;

docker

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Διπλός; δεν σε πιάνω, για δέκα ημέρα πασάς πόσο μπάτζετ;

Λέγοντας διπλός εννοώ κοπέλα.

Το μπάτζετ είναι σχετικό... Εγώ είχα μείνει σε ένα απο τα καλύτερα 5αστερα
για 3 μέρες και είχα δώσει συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών απο
Μανίλα για 2 άτομα περίπου 400 USD (όλα μέσα). Τώρα ανάλογα σε τι ξενοδοχείο θα πας
υπολογίζεις και τα έξοδα. Χοντρικά υπολόγισε κανα 100ρικο τη μέρα (όλα μέσα).

Πάντως εγώ προτείνω ανεπιφύλακτα τις διακοπές στις Φιλιππίνες. Προσοχή στην περίοδο
όμως αφού η ξηρή (χωρίς βροχές και τυφώνες) είναι απο μέσα Οκτώβρη μέχρι τέλη Απρίλη.

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εγω φιλε ντοκερ το διπλος δε το συμεριζομε,γτ εγω πηγα ξεροντας απο το τσατ 30 κ πλεον κοπελες κ ειχα να επιλεξω μεταξυ αυτων.Αν πηγαινα σολο 8α ειχα να επιλεξω μεταξυ πιο πολλων περιπτωσεων και δεν ενοω πουτανες η τελος παντων χρηματιζομενες.Γιατι το λεω αυτο?Διαπιστωσα το να εισαι εμφανισιμος και ευρωπαιος εισαι το μηλο της εριδος σε ολα τα clubs ta restaurants k γενικα ολες ειναι δια8εσιμες για περιπετειουλες.Τωρα για το μπατζετ φιλε χουσαιν συμφωνω με τον ντοκερ,εγω εμενα σε ενα σχετικα καλο ξενοδοχειο πληρωνοντας 22000πεσος τη βραδυα κι ενας βελγος που γνωρισα πληρωνε σε μια πανσιον απεναντι απο μενα 1600πεσος και ηταν πολυ καλη περιπτωση.Για διακοπες οι φιλιππινες μια χαρα ειναι ,σχετικα ασφαλη πολλα μερη κι αλλα να μη περνας ουτε απο χιλιομετρα αν εισαι μονος,βλ τοντο,ιντραμουρος,μαλολος και ενα σωρο αλλα στα περιχωρα κ μεσα στη μανιλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom