GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 7.636
Κανείς δε πήγε ακόμα???Εδώ τι λέει το καινούργιο FULL MOON?
Κανείς δε πήγε ακόμα???Εδώ τι λέει το καινούργιο FULL MOON?
ναι ηταν και η νικολ , ηταν μια παρτιδα που ειχε ερθει αλεξανδρα νικολ αννα καποιες λιγο ποιο κατω γιαυτο δεν τις θυμαμαι , εκαναν ρουμανικο γκετο με αρχηγο την στρατηγο καρινα και θεριζανεμαλλον Νικολ τη λεγανε οπως ειπε ο φιλος kritik1982...ειχαν ερθει πακετο και οι δυο...
τυχαια ειχα κουβεντα με ενα φιλο απο Χαλκιδα και μου ειπε οτι η Αλεξανδρα πριν ανεβει Θεσσαλονικη ειχε περασει απο μαγαζι της Χαλκιδας...
θα μας κανουν την χαρη να μας γαμησουν με ενα κατοσταρικο αν μας γουσταρουν ?αν δεν μας γουσταρουν θα μας παρουν το νεφρο ?Foulmoun 2 επισκέψεις πριν κάνα 2μηνο μόλις τελείωσε ο κορονοιος δουλεύει φίλος ντισκτζοκευ που ήταν παλιά στο fever. Γενικά ωραία κορίτσια και πολύ παθιασμένα αν σε γουστάρουν σε γαμανε για ένα κατοσταρικο λεφτά τα οποία δεν θα έδινα ποτε φυσικά. Εν ολίγοις πολύ ωραία μούνια τα υπόλοιπα αξίζουν επισκεψης
Όχι δεν πάω με μπάζα και Γενικά δεν πάω σε κολομπαρα πόσο μάλλον να γεμίσω εκεί απλά λόγου του φίλου έκανα 2 επισκέψεις και έχω να πω ότι εκτός από την μπαργουμανα την παλιά την μουναρα είχε αλλά 2 μελαχρινή 180 παταρους!! Αυτά από εμένα τώρα αν πηγαινοφερνουν κορίτσια και πέσετε σε μπάζα ισωςθα μας κανουν την χαρη να μας γαμησουν με ενα κατοσταρικο αν μας γουσταρουν ?αν δεν μας γουσταρουν θα μας παρουν το νεφρο ?Foulmoun 2 επισκέψεις πριν κάνα 2μηνο μόλις τελείωσε ο κορονοιος δουλεύει φίλος ντισκτζοκευ που ήταν παλιά στο fever. Γενικά ωραία κορίτσια και πολύ παθιασμένα αν σε γουστάρουν σε γαμανε για ένα κατοσταρικο λεφτά τα οποία δεν θα έδινα ποτε φυσικά. Εν ολίγοις πολύ ωραία μούνια τα υπόλοιπα αξίζουν επισκεψης
εκτος απο την ΠΑΟΛΑ τα ωραια κορίτσια που τα ειδες ? εκτος αν εισαι εργολαβος κ ασχολεισαι με μπαζα οποτε δικαιολογησαι
υπαρχει κανενα στριπτιτζαδικο θεσσαλονικη σαν το fever που γαμουσες;Φίλτατε κωλάδικα = Απάτη!
Αναμένεται να ανοιξει γυρω στις 15 του μήνα κάπου εκείπαιδια το full moon υπαρχει; εχουμε καμμια πληροφορια; παιζει τιποτα καλο;
και το καραμελα μοναστηριου ?υπαρχει κανενα στριπτιτζαδικο θεσσαλονικη σαν το fever που γαμουσες;
οτι πιο κοντινο σε στριπ το Καραμελα διπλα στο Καπσις , καθεσαι εξω κ πας κ μεσα να τον ''τιναξεις '' λιγο αν χρειαστειείναι ανοιχτό κανενα στριπ?
ελ καμπαρε και καλιγκουλα? κλειστά?οτι πιο κοντινο σε στριπ το Καραμελα διπλα στο Καπσις , καθεσαι εξω κ πας κ μεσα να τον ''τιναξεις '' λιγο αν χρειαστει
δεν εχω ιδεα αδερφε , λογικα απο Παρασκευη αν ανοιξουν μονο με εμβολιασμενουςελ καμπαρε και καλιγκουλα? κλειστά?
Το full moon είναι ανοιχτό κάθε μέρα εκτός Δευτέρα..είναι ανοιχτό κανενα στριπ?
Που βρίσκεται ?Το full moon είναι ανοιχτό κάθε μέρα εκτός Δευτέρα..
Είναι κωλετη 26 δίπλα στο σπα πριβεΠου βρίσκεται ?