azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Καλησπέρα κι άλλες νέες αφίξεις στο feverμια δοκιμή θα σας πείσει..
Ανατριχιδιασα σε λέω...
Καλησπέρα κι άλλες νέες αφίξεις στο feverμια δοκιμή θα σας πείσει..
Ξέχασε το φιλαράκι... Δέκα χρόνια την κυνηγάω αλλά δε βγαίνει έξω από το μπαρ με τίποτα, την έχω τάξει τα πάντα... Αλλά έχει υποσχεθεί ότι όταν θελήσει να βγει κάποτε θα πάει μόνο μαζί μουΔεύτερη ερώτηση. Η στρουμπουλή χυμώδης, που είναι μέσα από το μπαρ η Ρούλα, την λέω κάθε φορά που πάω να αφήσει την μπάρα και να έρθει μαζί μου πριβέ. Μου λέει δεν βγαίνω έξω από το μπαρ και κολοκύθια με την ρίγανη. Μήπως θέλει παραπάνω μετρητό το ζουμπουρλούδικο μωρό?
Νομίζω ότι είναι η γνωστή πιατσόβια Μαρία «η κατσαρίδα» η οποία κατά καιρούς κάνει και περάσματα από το μαγαζί !
Πέρασμα χθες από το Fever. Δεν είχε πολύ κόσμο στο μαγαζί (πελάτες εννοώ) αλλά είχε πολλά κορίτσια.
Είπα να καθίσω να κεράσω ένα ποτό (20€) σε μια νεαρή μελαχροινή ονόματι Bella από Βουλγαρία με ΜΑΓΙΚΟ κωλο.
Κάθεται δίπλα μου, έρχεται η σόδα της και τρώω την μεγαλύτερη ήττα που έχω φάει στη ζωή μου σε τέτοιο μαγαζί. Δεν με άφηνε να της πιάσω ούτε το πόδι!
Μου έλεγε συνέχεια αν θέλεις να πάμε στο prive, να σου χορέψω. Ξενέρωσα και την είπα να φύγει.
Φωνάζω μια ελληνίδα με γυαλιά σκουλαρίκι στον αφαλό και ένα ακόμα στο στέρνο της μελαχροινή με το όνομα ΗΡΩ. Νομίζω δούλευε παλιά στο platinum.
Η κοπέλα είναι πύραυλος, έπαθα πλάκα! Χόρευε πάνω μου, μου έλεγε χούφτωσέ με αγόρι μου, χτυπά μου τον κωλο και αλλα τέτοια.
Μου είπε ότι έχει σπουδάσει διαιτολόγος ή κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι.
Πολύ καλή στην συζήτηση,
Ήθελα να την πάρω και prive αλλά είχα ξενερώσει από την Bella σπάστηκα και έφυγα.
Η ΗΡΩ πάντως είναι γκομεναρα κοινωνική και θα τιμηθεί δεόντως την επόμενη φορά μιας και τη γούσταρα παρά πολύ!
Tην Σερραια απο το Καλιγουλα εννοεις?
Εσύ είσαι η Ρούλα που είσαι μέσα από το μπαρ?Καλησπέρα σας η Ηρώ δεν είναι η Μαρια που λέτε και ναι πριν δούλευε Καλιγούλα. Η Μπελά είναι από τις guest που έρχονται Παρασκευή Σάββατο από την Βουλγαρία..έχει κι άλλες καινούριες αφίξεις το μαγαζί θα χαρούμε να σας δούμε.. να περνάτε καλά..
Δυστυχώς οι ίδιες πληροφορίες έφτασαν και στα δικά μου αυτιάΚαλησπέρα σε όλους...
έμαθε κανείς ότι το Fever κλείνει οριστικά η μου είπαν μαλακές?
Δυστυχώς οι ίδιες πληροφορίες έφτασαν και στα δικά μου αυτιά