ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.173
- Πόντοι
- 34.538
Και στον τριτο,και στον τριτο!!!!!!!Στο Ανδρομεδα μενει!!!! Μηπως παει και στον πρωτο οροφο με το αναλογο τιμημα??
Και στον τριτο,και στον τριτο!!!!!!!Στο Ανδρομεδα μενει!!!! Μηπως παει και στον πρωτο οροφο με το αναλογο τιμημα??
φιλε παρε πεπη με 50 κανει το καλυτερο μπουκι απο ολεσ εκει μεσα!!!φυσικα μπωρεισ να την παρεισ και εξω αλλα μιλασ με τον μιναρα πρωτα!!!αλλο πρεπει κ αλλο πεπη !!!CLUB FEVER....30 ΟΚΤ 31 ΟΚΤ ΚΑΙ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΕΜΙΛΙΑ ΒΑΡΑΚ--ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ---
ΠΕΠΗ ΤΣΕΣΜΕΛΗ --ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ??--
θα εχει και κανα πριβε απτις καλλιτεχνιδες?!
αληθεια φιλαρακι....εχεις σκεφτει και εχουμε σκεφτει οταν παιρνουμε βιζιτα οταν κανει ακαποτο και τελειωνεις στο στομα και παει στον επομενο πελατη.......τοτε δεν μας πειραζει :S :S :S :S :S :S :Sαπλα εμεις περασαμε καλα :S :S :SΧθεσινοβραδινή επίσκεψη στο fever.
Η πιο αξιόλογη παρουσία η μια απο τις δυο ισπανιδες . Η ξανθιά η Σονια. Αν εξαιρέσεις τη μέτρια γνώση αγγλικών πολυ καλη και στην παρέα και σ;το prive. Φοβερό σωμα
Σταθερή αξία η Σια και φυσικα ο Δημήτρης με το μικρόφωνο ανα χείρας !!!
Στον αντίποδα παραμένει μελανό σημείο η Λια με την ίδια συμπεριφορά της.
Η ΝΤΡΟΠΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ.
Η ΜΠΑΡΑΚ.
Σαν υποθετο με γόβες ειναι. Χάλια πρόσωπο, χάλια σώμα, χάλια ύφος .
Ειναι ντροπη να ξεφυτρώνουν "πορνοστάρ"
Όλοι μας έχουμε βιντεοσκοπησει εμπειρίες μας. Ε λοιπον τοτε όλοι είμαστε πορνοστάρ.
Χθες περπατούσε μετα βίας πανω σε δεκαπενταποντες γόβες και πάλι μπορούσε να κανει πίπα όρθια
Στο μαγαζί και ο ελεεινός μιναρετζης να ελέγχει το εμπόρευμα του.
Τον βλέπω όμως να τρώει ξύλο εκει,
Αν τολμήσει να κανει στο fever οτι έκανε στα μασαζ δεν τον βλέπω καλα. Βάζει τα σουργελα του στα μασατζιδικα λίγες μέρες και τραβάνε τους πελάτες για πριβέ βιζιτες...
Το κλου της βραδιάς: σηκώνομαι να φύγω κατα τις 6 και έρχεται η ντίβα η Μπάρακ .
Μόλις μόλις μόλις είχε βγει απο ενα πριβέ πήδημα
-μωρό μου φεύγεις;
- ναι
- με ειδες; Σου άρεσα;
Πριν μιλήσω πλησιάζει το πρόσωπο της να με φιλήσει . Βρωμοκοπουσε σπερμα.
Αηδίασα και έφυγα αμέσως
Υπάρχουν μαλακες που την πληρώνουν όμως ρε παιδια
Χθεσινοβραδινή επίσκεψη στο fever.
Η πιο αξιόλογη παρουσία η μια απο τις δυο ισπανιδες . Η ξανθιά η Σονια. Αν εξαιρέσεις τη μέτρια γνώση αγγλικών πολυ καλη και στην παρέα και σ;το prive. Φοβερό σωμα
Σταθερή αξία η Σια και φυσικα ο Δημήτρης με το μικρόφωνο ανα χείρας !!!
Στον αντίποδα παραμένει μελανό σημείο η Λια με την ίδια συμπεριφορά της.
Η ΝΤΡΟΠΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ.
Η ΜΠΑΡΑΚ.
Σαν υποθετο με γόβες ειναι. Χάλια πρόσωπο, χάλια σώμα, χάλια ύφος .
Ειναι ντροπη να ξεφυτρώνουν "πορνοστάρ"
Όλοι μας έχουμε βιντεοσκοπησει εμπειρίες μας. Ε λοιπον τοτε όλοι είμαστε πορνοστάρ.
Χθες περπατούσε μετα βίας πανω σε δεκαπενταποντες γόβες και πάλι μπορούσε να κανει πίπα όρθια
Στο μαγαζί και ο ελεεινός μιναρετζης να ελέγχει το εμπόρευμα του.
Τον βλέπω όμως να τρώει ξύλο εκει,
Αν τολμήσει να κανει στο fever οτι έκανε στα μασαζ δεν τον βλέπω καλα. Βάζει τα σουργελα του στα μασατζιδικα λίγες μέρες και τραβάνε τους πελάτες για πριβέ βιζιτες...
Το κλου της βραδιάς: σηκώνομαι να φύγω κατα τις 6 και έρχεται η ντίβα η Μπάρακ .
Μόλις μόλις μόλις είχε βγει απο ενα πριβέ πήδημα
-μωρό μου φεύγεις;
- ναι
- με ειδες; Σου άρεσα;
Πριν μιλήσω πλησιάζει το πρόσωπο της να με φιλήσει . Βρωμοκοπουσε σπερμα.
Αηδίασα και έφυγα αμέσως
Υπάρχουν μαλακες που την πληρώνουν όμως ρε παιδια
Φίλε εχεις δίκιοαληθεια φιλαρακι....εχεις σκεφτει και εχουμε σκεφτει οταν παιρνουμε βιζιτα οταν κανει ακαποτο και τελειωνεις στο στομα και παει στον επομενο πελατη.......τοτε δεν μας πειραζει :S :S :S :S :S :S :Sαπλα εμεις περασαμε καλα :S :S :S
Αν πηδάς όσο καλα γράφεις γαμα τα ...εφερε ενα πολλη καλο 19 μαιων εξ ρουμουνιασ!!!παιζει και καβαντζα!!
Ειμαι περίεργος... Την Λια την εχει γαμησει ποτε κανενας μας...??
επισκεψη προ 20ημερου. ειχε "επιτιμες" καλεσμενες κατι αγνωστου τατυτοτητας Ισπανιδες ..Παρασκευη βραδυ αρκετος κοσμος, κατι Γερμανοι μηχανοβιοι. απο γυναικες κατι μαυρακια με πολυ καλο σωμα, (ξεχωριζε η Ναομι), η Κριστυ (Βουλγαρα, μονο χορο κανει), μια ψηλη πολυ καυλιαρα ξανθια αλλα πολυ ξινη (-θα κερασεις ποτο? αν οχι , φευγω). και μια Αναστασια με πολυ καλη αδυνατη με πεσμενο βυζι και μετριο σωμα, αλλα αν εισαι κομματια μια χαρα ειναι . Μοναδικη παραφωνια η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΛΙΑ!!! Ευχαριστω πολυ τον Al and House!!
Προσθέτω στην ερώτηση του προλαλήσαντος: Εμένα μου φαίνεται αρκετά ωραία στι φωτογραφίες. Και αν κρίνω από τα μηνύματα στο φβ δεν είμαι ο μόνος. Τόσο διαφορετική είναι η πραγματικότητα;