Νέα

Fever Studio For Men

• Μέλος που άνοιξε το νήμα al pacino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 275K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Επειδη εχει πιο πολλα μουνια απέξω παρα μεσα...;  ;)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Tο μαζεψανε την Παρασκευη ,εγινε χαμος ,στο τσαφ την γλυτωσα

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
παντοσ το πιτσιρικη η μονικα η ρουμανα τον παει φυσαρμονικα στησ καβαντζεσ :pipa2:!!!

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.657
Πόντοι
2.720
Ρε μάγκες πήγα χθες fever με δυο παλιούς. Για πρωτη φορα καλά πέρασα. Prive με τη santra χώρο με την αγαπη και μπαλαμούτη με μια μαυρομάλλα που δε θυμάμαι το ονομα της. Παντως ξέχασα το δικό μου. Αυτή τη Sandra τη ψιλό φοβήθηκα για καλό prive και πήγα με εικοσαευρο. Μάλλον έκανα μαλακια χοντρή. Θα ξαναπάω στάνταρ.

OP
OP
al pacino

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Ρουλετα βαλε και τη φωτογραφια μου να τελειωνουμε αμα ειναι...δηλαδη εγω 5 χρονια σας εχω ξηγηθει σαν φιλος και σεις καθε φορα με δινετε απο δω κι απο κει...

Τελοσπαντων ημουν αποψε στο μαγαζι για οσους δε το γνωριζουν δηλαδη γιατι προφανως σε λιγο θα με μαθει και ο τυπος που ψηνει τα βρωμοσουβλακια απ'εξω και θα με χαιρεταει κι αυτος.Λεπτομερειες θα γραψω αυριο γιατι τωρα βαριεμαι...αν δεν παω σε καμια θαλασσα δηλαδη

Αλλα αρχιζω και στεναχωριεμαι και αυτο συμβαινει πρωτη φορα στην 5ετη σχεση μας

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Βάλανε φωτο σου σε κανα FB...?  :grin:

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
αλ πατσινο ποτε δεν πηγα φηβερ σολ μονο 3 φορες αλλα δεν παταω εκει απο την στιγμη που εφυγε η καρινα που αγαπουσα

OP
OP
al pacino

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
αλ πατσινο ποτε δεν πηγα φηβερ σολ μονο 3 φορες αλλα δεν παταω εκει απο την στιγμη που εφυγε η καρινα που αγαπουσα
σε νιωθω...εχασες τα γουστα που σ'αρεσουν ατιμουλικο εεεε????  :rolleyes: :rolleyes:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Μαν δωσε μου καμια πληροφορια κοστος?? τι παιζει γενικα ?? αξιζει??

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.653
Πόντοι
25.165
αλ επειδη ψαχνομαι τωρα τελευταια και εκτος μπουρδελοκαταστασης μπορεις να μου στειλεις κανα πμ με τα φωτα σου? σε ευχαριστω.

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια εκει δουλευει και μια ξανθια αδυνατη με ντεμεκ ραστα μαλλι ? εχει τατουαζ στον σβερκο στην γαμπα και στην πισω μεση της ενα μεγαλο.....

OP
OP
al pacino

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
OP
OP
al pacino

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Ρε παιδια μπας και ειναι Πασχα σημερα και δε το πηρα χαμπαρι??  :think: :think:....βρε μηπως ηταν μεγαλο Σαββατο χθες?...Πως αλλιως να εξηγησω οτι στις 4 η ωρα που πηγα στο μαγαζι ειχε 10 πελατες ολο κι ολο και αντε λιγο μετα να εγιναν 15...

Δε θα μπω σε λεπτομερειες θα πω μονο οτι η νεα Νικολ ειναι πολυ ωραιο μωρο με απιστευτο κωλαρακι,απο κει και περα ειχε κι αλλες καινουριες κοπελες αλλα ουτε ηρθαν ουτε ασχοληθηκα.
Οπως ειπα και πριν 2 βδομαδες κατα εναν ανεξηγητο λογο μαλλον με ανακαλυψαν ολοι εκει μεσα.
Σαντρα σου ζητω συγνωμη ρε συ...Πραγματι δεν εισαι σκυλι του πολεμου...Εισαι ενα συμβολο της αγνοτητας και της σεμνοτητας  :rolleyes:

Ηταν πολυ λογικο οτι καποια στιγμη στο Σολ με ανακαλυψε η Ρουλετα σαν υπευθυνη,σαν πιο εξυπνη και σιγουρα πιο νηφαλια απο τις υπολοιπες εκει μεσα αλλα η αληθεια ειναι οτι της εδωσα κι εγω περιθωρια.
Το πως με ξερει η Σαντρα και ολες οι αλλες εκει μεσα απ'οτι μου ειπε η ιδια ειναι ενα ανεξηγητο φαινομενο που με προβληματιζει
Επισης αν εγινα εγω η αιτια να ανακαλυψει η διευθυνση οτι οι περισσοτερες εκει μεσα εκαναν πιπες με 20ε τοτε μαλλον θα πρεπει να με ευχαριστησει...απο τη μια εβαλα τα χερακια μου και εβγαλα τα ματακια μου γιατι χανω κι εγω τα δωρακια μου αλλα απο την αλλη εκανα καλο στο μαγαζι για ακομα μια φορα ασχετα αν αυτο το ηξερε η μιση Θεσσαλονικη

Επειδη λοιπον η μαγεια της ανωνυμιας και του μυστηριου εχει χαθει πλεον πρεπει να ανακοινωσω οτι:
ΔΙΝΩ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ FEVER STUDIO FOR MEN....

Δε θα ξαναγραψω ρεπορταζ απο το μαγαζι,δε θα ενημερωνω και φυσικα δε θα ξανασωσω την κατασταση οταν καποιοι θα μπουν και θα τους κραζουν οπως συμβαινει μονιμα τον τελευταιο καιρο.Φυσικα και θα συνεχισω να πηγαινω,θα κανω τα γουστα μου αλλα δε θα λεω τιποτα...οπως κανανε οι περισσοτεροι δηλαδη ολα αυτα τα χρονια.
Ελπιζω οι κριτικες μου και οι απολαυστικες καλτ αναφορες μου να αποτελεσουν οδηγο για καποιον νεοτερο που θα θελησει να συνεχισει αυτη τη μακροχρονια ενημερωση απο το μαγαζι...Ισως βρεθει καποιος που θα γινει πιο καλος φιλος τους απο μενα,που θα δεθει πιο πολυ συναισθηματικα με το μαγαζι και που θα νοιαζεται πιο πολυ απο μενα για την καλη πορεια του και που θα τους στειλει πιο πολλους πελατες απο δω μεσα

Στις 6 παρα τεταρτο που βγηκα απο το μαγαζι,ειχε αρχισει να ξημερωνει,ημουνα ολομοναχος και απεναντι απο την εισοδο στημενος ο τυπος που ψηνει στο μαγκαλι...Επαναλαμαβανω ημουνα ολομοναχος σε ολο το δρομο.
Με το που με βλεπει φωναζει δυνατα "Σουβλακι,πανσετα εσω παιδια' :2funny: :2funny:
Λοιπον αυτο ηταν το τελευταιο καλο που γραφω...να δω ποιος θα γραφει τετοιες μαλακιες τωρα

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom