Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Επίσης, κρινοντας απο το σχολιο σε αυτη τη φωτο, νομιζω οτι βρηκαμε το faebook του αλαπινη!!!
Παιδί του Θεού ο Αλαπίνης!!!!
ΧαΧαΧα
Επίσης, κρινοντας απο το σχολιο σε αυτη τη φωτο, νομιζω οτι βρηκαμε το faebook του αλαπινη!!!
Κοιτωντας τυχαια την σελιδα του SOL την οποια δεν ηξερα ως τωρα, εχω 2 παρατηρησεις να κανω. Την Αλεξανδρα εγω την γνωρισα πριν κανενα χρονο, με την ιστορια που παιχτηκε και την εχω πει παλιοτερα. Βλεπωντας αυτη τη φωτο, δε μπορω να καταλαβω τι πλαστικες μπορει να εχει κανει, παντως εχει αλλαξει ΤΕΛΕΙΩΣ η φατσα της. Γινεται να αλλαξε ζυγωματικα;;
Αυτή δεξιά 99% είναι η Κάντι από τους γερμανούς.
KENTY θες να πεις. Εμεις εδω στη θεσσαλονικη, την ξερουμε ως Αλεξανδρα...
στη γιαννιτσων στο παλιο μπουτικ..συντομα κοντα σας
που ειναι αυτο?
KENTY θες να πεις. Εμεις εδω στη θεσσαλονικη, την ξερουμε ως Αλεξανδρα...
ante steile giati varieme na to kanw egwΘα της στειλω τωρα ενα μηνυμα στο κινητο και θα σας πω.
twra pou to les plaka plaka kleidia eixa kai piga xaxaxa mantis eise??...πως ησουν εκει; κλειδια σου εδωσαν;;
Επισης στο αλλο site, ειναι και η Nicole ως Julia στην Αθηνα
οντως αυτος πρεπει να ναιΚοιτωντας τυχαια την σελιδα του SOL την οποια δεν ηξερα ως τωρα, εχω 2 παρατηρησεις να κανω. Την Αλεξανδρα εγω την γνωρισα πριν κανενα χρονο, με την ιστορια που παιχτηκε και την εχω πει παλιοτερα. Βλεπωντας αυτη τη φωτο, δε μπορω να καταλαβω τι πλαστικες μπορει να εχει κανει, παντως εχει αλλαξει ΤΕΛΕΙΩΣ η φατσα της. Γινεται να αλλαξε ζυγωματικα;;
δεν σας βλεπω να προλαβαινετε παρελασηmeta apo aisthiti apousia to FEVER STUDIO FOR MEN epistrefei drumitero kai ananewmeno gia na valei fwtia stis nuxtes sas me entupwsiakes parousies apsogi eksupiretisi kai mousiki gia ola ta gousta oloi oi dromoi odigoun edw!!!!!!!fortwste tis mpataries sas mazepste dunameis giati ena einai sigouro to FEVER STUDIO FOR MEN epistrefei kai tha anevasei ton pureto sas sta upsi!!!!!!!! FEVER STUDIO FOR MEN EKEI POU TO THERMOMETRO XTUPAEI KOKKINO...ENARKSI 22/8
Δαγκωσε τη γλώσσα σουδεν σας βλεπω να προλαβαινετε παρελαση