Επισκέπτης
που ακριβως παμε για μοργκαν
Δε μπορώ να σου δώσω να καταλάβεις ακριβώς αλλά είναι εύκολο να το βρεις. Σε ένα μεγάλο δρόμο σχετικά στην αρχή της Γιαννιτσών αριστερά.στη γιαννιτσων στο παλιο μπουτικ..συντομα κοντα σας
που ειναι αυτο?
κι εγω εχω δει τις φωτο και ελεγα κατι μου θυμιζει...το βυζι ειναι χαρακτηριστικοΚι ομως, επιβεβαιωμένο και απο την ιδια.... Η Αλεξανδρα έγινε ΚΕΝΤΥ και δουλευει σε studio της Αθηνας... Τουλαχιστον τι δεν ηρθε εδω που την ξεραμε;;
Αυτό είναι ίσως το καλό της υπόθεσης. Μήπως έχει σκοπό να ξαναγυρίσει και δεν ήθελε να καεί εδώ; Αν και από την άλλη το έχει κάνει και η Χριστίνα αυτό.
Σασα ζουμε...Βαρδαρη να σε δουμεΑυτό είναι ίσως το καλό της υπόθεσης. Μήπως έχει σκοπό να ξαναγυρίσει και δεν ήθελε να καεί εδώ; Αν και από την άλλη το έχει κάνει και η Χριστίνα αυτό.
κριτικ δωσε ολο το λινκ please να αποδειξω κατι που ελεγα σε καποιονΚι ομως, επιβεβαιωμένο και απο την ιδια.... Η Αλεξανδρα έγινε ΚΕΝΤΥ και δουλευει σε studio της Αθηνας... Τουλαχιστον τι δεν ηρθε εδω που την ξεραμε;;
Κι ομως, επιβεβαιωμένο και απο την ιδια.... Η Αλεξανδρα έγινε ΚΕΝΤΥ και δουλευει σε studio της Αθηνας... Τουλαχιστον τι δεν ηρθε εδω που την ξεραμε;;
Diamonds?? ti einai ayto roumaniki koinotita ???Βρηκα αυτη τη φωτο της αννας απο το σολ ...τι μαγαζι ειναι αυτο το Diamonds ..εδω ειναι η μεταναστευσε η κοπελα ??