Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φερων 7 , 1ος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Περιμένουμε δήθεν αδιάφοροι μιλώντας στο κινητό τηλέφωνο και μόλις βγει κάποιος από την πολυκατοικία "μπουκάρουμε" ψύχραιμα :sunglasses: :cool2: ;) :grin:...!!!

εγω οταν παω χτυπαω ασχετα κουδουνια και λογο εποχης οταν ρωτανε ποιος ειναι λεω διαφορα για τα χαλια για τα κοινοχρηστα για συντηρηση καυστηρα κτλπ.....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Περιμένουμε δήθεν αδιάφοροι μιλώντας στο κινητό τηλέφωνο και μόλις βγει κάποιος από την πολυκατοικία "μπουκάρουμε" ψύχραιμα :sunglasses: :cool2: ;) :grin:...!!!
Τα υπόλοιπα είναι εύκολα από έναν έμπειρο scouter! ;) ;) ;)

Η υπόθεση παίρνει τροπή τύπου 007!!!  :cool2:

Θα το υποστούμε κι αυτό.....

Οχι για εμάς..... για τη φουκαριάρα την καύλα μας...... :grin: :grin: :grin:

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
μη γνωριζοντας ουτε τον οροφο του εν λογω οικου πηγα ολο χαρα ξεροντας απο αλλα μασαζ οι κατι θα αναγραφει στο κουδουνι. Λοιπον το μονο που μου εκενε κατι ηταν ενα που εγραφε κατι περιεργα και στο τελος ειχε ενδειξη γρ.4 - 4ος οροφος, οπου εχτυπησα, μου ανοιξαν και μπηκα. Στην εσωτερικη πορτα με το που φτανω μου ανοιγουνε με αυτοματο κουδουνακι (οπως οι γιατροι) και καθομαι μονος μου στο σαλονι για κανα τριλεπτο. Οπως καταλαβαινετε μετα απο λιγο αφου δεν βγηκε κανενας και ακουγα συνομιλιες σε ενα γραφειο, την εκανα με ελαφρα πηδηματακια. Τελικα το μαγαζι αυτο ειναι γριφος....

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
μη γνωριζοντας ουτε τον οροφο του εν λογω οικου πηγα ολο χαρα ξεροντας απο αλλα μασαζ οι κατι θα αναγραφει στο κουδουνι. Λοιπον το μονο που μου εκενε κατι ηταν ενα που εγραφε κατι περιεργα και στο τελος ειχε ενδειξη γρ.4 - 4ος οροφος, οπου εχτυπησα, μου ανοιξαν και μπηκα. Στην εσωτερικη πορτα με το που φτανω μου ανοιγουνε με αυτοματο κουδουνακι (οπως οι γιατροι) και καθομαι μονος μου στο σαλονι για κανα τριλεπτο. Οπως καταλαβαινετε μετα απο λιγο αφου δεν βγηκε κανενας και ακουγα συνομιλιες σε ενα γραφειο, την εκανα με ελαφρα πηδηματακια. Τελικα το μαγαζι αυτο ειναι γριφος....

Σύντροφε, Φερών 7, 1ος όροφος!
Σκάλες, διάδρομος διαμέριασμα ελαφρώς αριστερά (άν θυμάμαι καλά... :dunno:)!  :cool2:
Αλλιώς βγάλε μου  :referee:
Χαιρετώ!!! ;)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Σύντροφε, Φερών 7, 1ος όροφος!

Δίνεις λύσεις!  :thumbsup:

[size=13pt]Σκάλες[/size], διάδρομος διαμέριασμα ελαφρώς αριστερά (άν θυμάμαι καλά... :dunno:)!  :cool2:

Ασανσέρ παίζει εκεί? Γιατί προτίθεμαι να επισκεφθώ το οίκημα, με άτομο που έχει αλλεργία στα σκαλοπάτια.......! (Μικρό κινητικό πρόβλημα).

milf-fan

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Κριτικές
28
Like
0
Πόντοι
11
Αλλαξαν τα κουδουνια και δεν υπάρχει πια γραμμενο...

Λυση
Ενας συναγωνιστής που θα καταφερει να μπει να μας πει ποιο κουδουνι από τα άγραφτα είναι το σωστο... Και να τους πει στα τεμαχια να γραψουν κατι, τα γνωστα, χειροπρακτικη, σπα κλπ
Το δεξιά στηλη προς τα κατω μηπως;

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Στην δεξιά στήλη, αν θυμάμαι καλά είναι το τέταρτο από κάτω. Τελευταία φορά που πήγα ήταν χωρίς όνομα. Δεν ανοίγανε και μπήκα με κάποιον ένοικο. Στον όροφο είχαν αφαιρεθεί πινακίδες, κάμερες κλπ. Πεσιματική μου μυρίζει...

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Α......γιαννακη ποτε θα παμε??  :huh: :huh: :hmm: :hmm:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
σημερα στις 2.30?? ραντεβου στην γσεε??

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
εσεις και αλλοι 6.000 εργαζομενοι χαχαχαχααχχαχχαχχχχαχχ !!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τελικά θα μας πεί κάποιος τί τεμάχια παίζουν εκεί?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

emporos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασα σήμερα το μεσημέρι αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη πιο κουδούνι να χτυπήσω.Ηταν τρία χωρίς όνομα.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Πέρασα σήμερα το μεσημέρι αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη πιο κουδούνι να χτυπήσω.Ηταν τρία χωρίς όνομα.

Θου-Βου απέτυχες στο ... scouting...!!! Έχεις ... άλλη μια ευκαιρία! :grin: ;) :cheesy:
Σε κάθε περίπτωση συλλέγεται ... πληροφοριακό υλικό!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom