kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.425
- Πόντοι
- 3.506
Κοριτσαρα μου,κουκλαρα μου,θεα μου!!Για να μην χαλάμε το μέταλ νήμα ας βάλω κάτι εδώ από την υπερμπάντα με το καλό μας το κορίτσι
![]()
![Inlove :inlove: :inlove:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/inlove.gif)
![Inlove :inlove: :inlove:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/inlove.gif)
Κοριτσαρα μου,κουκλαρα μου,θεα μου!!Για να μην χαλάμε το μέταλ νήμα ας βάλω κάτι εδώ από την υπερμπάντα με το καλό μας το κορίτσι
![]()
Απιστευτη σε ολα της το μωρο μας αδερφε μου,τι να λεμε!Καψουρα μεγιστη...Είναι πραγματικά κούκλαρα και όλα τα αρα...!!!!Δεν περιγράφω άλλο....
![]()
Ετσι ακριβως αδερφε!Τα χει ολα η κοριτσαρα μας,φωνη,ομορφια,σκηνικη παρουσια,τα παντα...Λατρεια και καψουρα ειναι...Πλάκα πλάκα με τόσες φωτογραφίες που έχουμε ανεβάσει εδώ , της φτιάχνουμε φώτο άλμπουμ εύκολαΤο αξίζει όμως γιατί έχει μοναδική φωνή και με την παρουσία της στην μπάντα έδωσε άλλο αέρα
Πολύ καλή φωτογραφία δεν έχω λόγια....Μωρο μου εσυ,καψουρα μου...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πωωω τι φωτογραφία....άφωνος....κούκλα τουλάχιστονΜωρο μου εσυ,καψουρα μου μεγιστη,κοριτσαρα μου!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λατρεια και καψουρα η κοριτσαρα μας μπραδερ μου!Πωωω τι φωτογραφία....άφωνος....κούκλα τουλάχιστον![]()
Εεεετσι!Η βασίλισσα στον θρόνο της
![]()
Αστα αδερφε,οτι και να πουμε για την κοριτσαρα μας ειναι λιγο...Ερωτας...Χωρίς λόγια....
![]()
Πόσο δίκιο έχεις...Ασε μην βάλουμε άλλες δεν θα έχουμε ύπνο το βράδυ...Αστα αδερφε,οτι και να πουμε για την κοριτσαρα μας ειναι λιγο...Ερωτας...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ξεχάσαμε το κορίτσι..πόσο δίκιο έχεις ρε μπράδερ