kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.423
- Πόντοι
- 3.506
Κοριτσαρα μου,κουκλαρα μου,θεα μου!!Για να μην χαλάμε το μέταλ νήμα ας βάλω κάτι εδώ από την υπερμπάντα με το καλό μας το κορίτσι
Κοριτσαρα μου,κουκλαρα μου,θεα μου!!Για να μην χαλάμε το μέταλ νήμα ας βάλω κάτι εδώ από την υπερμπάντα με το καλό μας το κορίτσι
Απιστευτη σε ολα της το μωρο μας αδερφε μου,τι να λεμε!Καψουρα μεγιστη...Είναι πραγματικά κούκλαρα και όλα τα αρα...!!!! Δεν περιγράφω άλλο....
Ετσι ακριβως αδερφε!Τα χει ολα η κοριτσαρα μας,φωνη,ομορφια,σκηνικη παρουσια,τα παντα...Λατρεια και καψουρα ειναι...Πλάκα πλάκα με τόσες φωτογραφίες που έχουμε ανεβάσει εδώ , της φτιάχνουμε φώτο άλμπουμ εύκολα Το αξίζει όμως γιατί έχει μοναδική φωνή και με την παρουσία της στην μπάντα έδωσε άλλο αέρα
Πολύ καλή φωτογραφία δεν έχω λόγια.... Είναι πολύ όμορφη !!!Μωρο μου εσυ,καψουρα μου...
Πωωω τι φωτογραφία....άφωνος....κούκλα τουλάχιστονΜωρο μου εσυ,καψουρα μου μεγιστη,κοριτσαρα μου!
Λατρεια και καψουρα η κοριτσαρα μας μπραδερ μου!Πωωω τι φωτογραφία....άφωνος....κούκλα τουλάχιστον
Εεεετσι!Η βασίλισσα στον θρόνο της
Αστα αδερφε,οτι και να πουμε για την κοριτσαρα μας ειναι λιγο...Ερωτας...Χωρίς λόγια....
Πόσο δίκιο έχεις...Ασε μην βάλουμε άλλες δεν θα έχουμε ύπνο το βράδυ...Αστα αδερφε,οτι και να πουμε για την κοριτσαρα μας ειναι λιγο...Ερωτας...
Το ξεχάσαμε το κορίτσι..πόσο δίκιο έχεις ρε μπράδερ