Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φερων 7 , 1ος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Πέρασα σήμερα το μεσημέρι αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη πιο κουδούνι να χτυπήσω.Ηταν τρία χωρίς όνομα.

έπρεπε να χτυπήσεις ένα όποιο να ναι και άμα σε ρωτάγανε "ποιός είναι?" να τους έλεγες...."βούτυρο,ραγού,αλτάνες...." :grin:

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Σαββατο μεσημερι χτυπησα ενα -δυο κουδουνακια στη τυχη αλλα δεν μου ανοιγανε και μετα απο κανα τριλεπτο την εκανα για Φερων 19. Χτυπησα κουδουωι κατω, μου ανοιξανε με τη δευτερη, παω να παρω ασανσερ και ηταν κολημενο στον εκτο (οπου ειναι και το μασαζοσπιτο). Οποτε λεω δεν γαμιεται δεν ειναι η μερα μου, εξι οροφους με τα ποδια δεν ανεβαινω και εγκατελειψα την προσπαθεια και κατεληξα για καφεδακι.
Ας μας πει καποιος ερμος συναγωνιστης ποιο κουδουνι ειναι τελος παντων να ριξουμε και μεις κανα βολι στη Λαρισα !!!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Σαββατο μεσημερι χτυπησα ενα -δυο κουδουνακια στη τυχη αλλα δεν μου ανοιγανε και μετα απο κανα τριλεπτο την εκανα για Φερων 19. Χτυπησα κουδουωι κατω, μου ανοιξανε με τη δευτερη, παω να παρω ασανσερ και ηταν κολημενο στον εκτο (οπου ειναι και το μασαζοσπιτο). Οποτε λεω δεν γαμιεται δεν ειναι η μερα μου, εξι οροφους με τα ποδια δεν ανεβαινω και εγκατελειψα την προσπαθεια και κατεληξα για καφεδακι.

Πάλι τυχερός είσαι..... σε άλλο μασαζόσπιτο του κέντρου, άλλος συναγωνιστής πήρε πρόγραμμα με διακοπή ρεύματος, υπό το φως των κεριών και χωρίς ντουσάκι γιατί το νερό ήταν κρύο..... :new_shocked:

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
αυτο μαλλον εκλεισε. την παρασκευη που περασε μετακομιζαν τα μασαζοκρεβατα με κοκινο φορτηγακι

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
αυτο μαλλον εκλεισε. την παρασκευη που περασε μετακομιζαν τα μασαζοκρεβατα με κοκινο φορτηγακι

πλεον εχουμε ξεπερασει και τιν ΚΥΠ  :rockon: :rockon:,ολα τα γνωριζουμε και τα καταγραφουμε !!!!!!!!    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
..επιτελους γλυτωσαμε ενα 80αρι απο κει :rockon:....πιο ειναι το επομενο που θα βαλει λουκετο? :dancing:...αντεεε ενα ενα να κλεινει να μαζευτουμε στα σπιτια μας!! :grin: :cheesy:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
..επιτελους γλυτωσαμε ενα 80αρι απο κει :rockon:....πιο ειναι το επομενο που θα βαλει λουκετο? :dancing:...αντεεε ενα ενα να κλεινει να μαζευτουμε στα σπιτια μας!! :grin: :cheesy:

Αμ δε που γλυτώσαμε...! :o Μετεγκαθίσταται (κοινώς μετακομίζει)!!! :cool2:

emporos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εχθές είχαν βάλει και ενοικιαστήριο

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μαλλον το εκλεισαν το μαγαζι.
εχθες πηγα μια βολτα κ δεν ανοιγε κανενας εχει κ 2 ενοικιαστηρια στο τζαμι κ το κουδουνι δεν εχει πια ονομα.εκλεισε το ρουφιχτραδικο.
ειχε 2 πακιστανους (ζευγαρι)απο εξω κ εμπαιναν μεσα κτους ρωτησα πουειναι αυτα που νοικιαζονται κ μουειπαν δεν ξερω κ γιατιρωταω κ το επαιξα αστυνομικος κ οπου φυγει φυγει τα πακιστανα ρε τι γινετεεεεεεεεε

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
χααχαχχαχαχααχχα γαμήθηκα στο γέλιο λέμε....

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
..."βούτυρο,ραγού,αλτάνες...." :grin:
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny:ΚΑΛΟΟΟΟ :2funny: :2funny: :2funny:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
..μηπως ξερουμε που μεταφερθηκε αυτο το μαγαζι?.......τι απεγιναν τα φρεσκουδια?.....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom