Νέα

Χυσίματα/cumshots

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigcock6924
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

old.school.cowboy79

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Like
647
Πόντοι
81
Εννοείται ότι δεν σε αφορά τι κάνω με την ζωή μου και με εκείνη. Εγώ απλά το αναφέρω γιατί δεν θέλω να ξανά γίνει αναφορά στην γυναίκα. Το χιουμορακι σου έκανε 2-3 να μου στέλνουν πμ και να μου λένε πάλι να δώσω πληροφορίες για εκείνη. Πάνω που ηρέμησα με αυτό, μου τα ξαναπρηξαν. Το θέμα έχει λήξει εδώ και καιρό, εσύ το επανεφερες...
Καλή συνέχεια
Εσύ διάλεξες να εκτεθεις και να την εκθέσεις. Μην ζητάς τα ρέστα από τα λιγουρια του bou. Ηθελεστα και παθεστα...

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.840
Πόντοι
2.536
Εσύ διάλεξες να εκτεθεις και να την εκθέσεις. Μην ζητάς τα ρέστα από τα λιγουρια του bou. Ηθελεστα και παθεστα...
Λιγουρια σαν εσένα; Μάλλον πέρα από λιγουρια έχω να κάνω και με βλάκες...

old.school.cowboy79

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Like
647
Πόντοι
81
Λιγουρια σαν εσένα; Μάλλον πέρα από λιγουρια έχω να κάνω και με βλάκες...
Ξεπέρασέ το μικρέ. Κι εμείς αγαπήσαμε αλλά δεν κάναμε έτσι... Γυναίκες υπάρχουν πολλές. Θα βρεθεί και η κατάλληλη για εσένα.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.840
Πόντοι
2.536
Ξεπέρασέ το μικρέ. Κι εμείς αγαπήσαμε αλλά δεν κάναμε έτσι... Γυναίκες υπάρχουν πολλές. Θα βρεθεί και η κατάλληλη για εσένα.
Ποιος αγάπησε και ποιον παράτησαν; Φίλε γράφεις μόνο μαλακίες, δεν πετυχαίνεις ούτε βαλσαμομενη γάτα

old.school.cowboy79

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Like
647
Πόντοι
81
Ωραία! Άμα χόρτασες τράβα μια μαλακία και ανέβασε το video εδώ να σε θαυμάσουμε!

• Ουάου
Αντιδράσεις: satov1

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.840
Πόντοι
2.536
Ωραία! Άμα χόρτασες τράβα μια μαλακία και ανέβασε το video εδώ να σε θαυμάσουμε!
Άλλη παραγγελία; Δεν είμαι το πουτανακι σου να μου λες τι να κάνω και τι όχι. Άμα θες παραγγελίες από πουτανακια πες στην μάνα σου. Μαλακα

old.school.cowboy79

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Like
647
Πόντοι
81
Άλλη παραγγελία; Δεν είμαι το πουτανακι σου να μου λες τι να κάνω και τι όχι. Άμα θες παραγγελίες από πουτανακια πες στην μάνα σου. Μαλακα
Η μάνα μου έχει πεθάνει βρε μαλάκα. Αν θες να βρεθούμε από κοντά να το επαναλάβεις αυτό που είπες. Πρόσεχε τι λες γιατί εδώ δεν είναι το ΕΠΑΛ που πήγαινες μέχρι πρόπερσι. Πιτσιρίκο.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.840
Πόντοι
2.536
Δεν θέλω να βρεθώ πουθενά μαζί, ούτε να ασχοληθώ όπως εσύ.
Ας μην μου τα επρηζες μαλακα

old.school.cowboy79

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Like
647
Πόντοι
81
Δεν θέλω να βρεθώ πουθενά μαζί, ούτε να ασχοληθώ όπως εσύ.
Ας μην μου τα επρηζες μαλακα
Σταμάτα να ασχολείσαι τότε παπαράκο. Σου εξήγησα ότι εδώ τρολάρουμε κι εσύ συνεχίζεις να το παίρνεις σοβαρά και να βρίζεις και μάνες. Έτσι σε έμαθαν οι γονείς σου βρε μαλακισμένο? Τι σου φταίνε οι άνθρωποι να τους ξεφτιλίζεις? Δεν φτάνει που σε ντύνουν, σε ταΐζουν και σε ποτίζουν? Ζήτα συγνώμη για τη μαλακία που πέταξες, όχι για εμένα, αλλά για τους γονείς που σε μεγαλώνουν.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.840
Πόντοι
2.536
Σταμάτα να ασχολείσαι τότε παπαράκο. Σου εξήγησα ότι εδώ τρολάρουμε κι εσύ συνεχίζεις να το παίρνεις σοβαρά και να βρίζεις και μάνες. Έτσι σε έμαθαν οι γονείς σου βρε μαλακισμένο? Τι σου φταίνε οι άνθρωποι να τους ξεφτιλίζεις? Δεν φτάνει που σε ντύνουν, σε ταΐζουν και σε ποτίζουν? Ζήτα συγνώμη για τη μαλακία που πέταξες, όχι για εμένα, αλλά για τους γονείς που σε μεγαλώνουν.
Εξακολουθείς να μην πετυχαίνεις τίποτα για μένα. Προσπάθησε και άλλο μπάρμπα κάτι θα πετύχεις
Επίσης, βλακακο μπάρμπα εσύ ασχολείσαι μαζί μου, ούτε καν σε ήξερα πριν με κάνεις tag...

old.school.cowboy79

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Like
647
Πόντοι
81
Εξακολουθείς να μην πετυχαίνεις τίποτα για μένα. Προσπάθησε και άλλο μπάρμπα κάτι θα πετύχεις
Επίσης, βλακακο μπάρμπα εσύ ασχολείσαι μαζί μου, ούτε καν σε ήξερα πριν με κάνεις tag...
Λοιπόν, σου έχω μία πρόταση μιας και είσαι και ψωλαράς. Πιάσε το πουλί σου και βάλτο στον κώλο σου. Και αν αυτό δεν δώσει λύση, βάλτο και στο στόμα σου και σταμάτα να λες μαλακίες. Χαζούλη.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.840
Πόντοι
2.536
Λοιπόν, σου έχω μία πρόταση μιας και είσαι και ψωλαράς. Πιάσε το πουλί σου και βάλτο στον κώλο σου. Και αν αυτό δεν δώσει λύση, βάλτο και στο στόμα σου και σταμάτα να λες μαλακίες. Χαζούλη.
Άμα θες να μην σου μιλάω μην μου μιλάς, τόσο απλά. Τρολαρε άλλους μεγάλε καυλαντη

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
21.496
Πόντοι
5.956
Θέλω cumshot σε φωτό της ωραίας Ράνιας Τζίμα.:bigdick::bigdick::bigdick:
1684415718543-jpeg.975684

Stories

Νέο!