Νέα

Female Domination - Γυναικεία Κυριαρχία .

• Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Ας μάθουν οι γαμημένες να πλένουν κάνα σώβρακο και μετά συζητάμε εάν θα φοράνε πλαστικές ψωλές και σε ποιου τον κώλο θα μπουν τελικά 

πες τα χρυσοστομε εγω πιστευω ολλα αυτα τα προτυπα πανε να τα περασουν τα τελευταια χρονια για να φλορεψουν το αντρικο φυλο

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Ειναι θεμα ανοικτης σκεψης και τιποτα αλλο....  ;)

Υπαρχουν φανταζομαι, αλλα εδω Ελλαδα ειναι πολυ εξτρημ σπορτ.... ;)
(Ταμπου και κομπλεξ)

Γι' αυτό και το συγκεκριμένο άθλημα ασκούν καλά συγκεκριμένα κορίτσια καλά αμοιβόμενα. Αν υπήρχε έστω κι ένα 10% των γυναικών που να ήταν κυριαρχικές στο κρεβάτι θα έδεναν με τους υποτακτικούς άντρες και θα τελείωνε εκεί το θέμα. Προφανώς δεν υπάρχει κι έτσι κάποιες (συνήθως 35+) αναλαμβάνουν αυτήν την υποχρέωση

OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Φίλε bu_asd
Έχεις δίκιο , είναι δύσκολο να βρεθεί κοπέλα μη επαγγελματίας να "υποτάξει" έναν άντρα.
Βέβαια το σκέφτονται και παίζει στις φαντασιώσεις τους να έχουν δούλο αλλά και να πηδήξουν άντρα με στραπον αλλά δεν το εκφράζουν.
Για την ηλικία επίσης έχεις δίκιο . Πάνω απο τα 30 όταν η γυναίκα ωριμάσει έχει εμπειρίες και είναι έτοιμη να "κυριαρχήσει"

Για τους άλλους φίλους πρέπει να πώ ότι δεν έχει μόνο στραπον και δονητές το αυταρχικό .
Υπάρχουν άτομα που αρέσκονται στη ποδολαγνεία , στον εξευτελισμό και αλλού .

Πληροφορίες για εξευτελισμό : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/[/url]

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
πες τα χρυσοστομε εγω πιστευω ολλα αυτα τα προτυπα πανε να τα περασουν τα τελευταια χρονια για να φλορεψουν το αντρικο φυλο
Να το φλορεψουν με ποιο οφελος ?

Απλως γουστα ειναι ολα αυτα και τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο
Καποιοι τα δεχονται και καποιοι οχι....

Ολοι σκεφτομαστε πραγματα και θαυματα πανω στο σεξουαλικο κομματι, ασχετα αν τα εκφραζουμε η οχι.....

Υπαρχουν ταμπου και φοβιες γυρω απο ολα τα πραγματα ....
Απο πολιτικες αποψεις, μεχρι σεξουαλικες προτιμησεις και δεν συμμαζευεται .....
Τι σημαινει αυτο ?

Οι μεν στρεητ, κοροιδευουν τους ομοφυλλοφιλους
οι αριστεροι, τους δεξιους και κεντρωους
οι δεξιοι, τους κεντρωους και αριστερους
οι κεντρωοι, τους δεξιους και αριστερους
Και μην το παμε στο αθλητικο κομματι..... οπου γινεται της τρελης

Αυτο που μου κανει πραγματικα εντυπωση, ειναι ....
οτι οι ομοφυλλοφιλοι δεν κοροιδευουν τους ετεροφυλλοφιλους !!!! (μπορει να μην εχει τυχει να δω τετοια φαση)
Ουτε οι λεσβιες τις κανονικες, ουτε οι κανονικες, τις λεσβιες !!!!

Αληθεια εχει δει κανεις κατι απο αυτα να συμβαινει ?

Επισκέπτης

Εντάξει φίλε....από δω και μπρος η γυναίκα πρέπει να φοράει φερετζέ,και να μη βγαίνει ποτέ από το σπίτι δίχως τον άνδρα της....... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Εμένα πάντως μία που μου έδωσε μια δυνατή τσιμπιά στην ρώγα του στήθους μου είχε έρθει να την πατήσω μία μπάτσα έπειτα... Έχε χάρη που είμαι κατά της βίας, της λέω " δεν είμαι μαζόχας κοπέλα μου, τι σκατά κάνεις;" Και με κοιτούσε απορημένη έπειτα  :headbang:. Αλλά που να ξέρω ο βλάκας πως είμαι η εξαίρεση  :2funny:!

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
64
Πόντοι
1
Ρε παιδια οκαθενας οπως γουσταρει και οπως τι βρισκει Ταμπου στο σεχ δεν υπαρχει Και αυτοι που ειναι αρνητικοι στο BDSM καποια στιγμη θα δοκιμασουν Εμενα δεν μου αρεσει να με γαμανε αλλα μου αρεσει η κυριαρχια της γυναικας επανω μου με το μουνι το κωλο μαστιγωμα κλπ φτανει βεβαια να βρεθει η καταλληλη γιατι μεχρι τωρα εχω απογοητευθει Και εδω πρεπει να συνεργαζομαστε να βρουμε αυτο που θελει ο καθενας και οχι να τσακωνομαστε Να προσελκυσουμε αφεντρες να γραφουν στο site και αναλλογα να τις  επισκεπτομαστε

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Female Domination= το νινι σερνει καραβι

Εμένα πάντως μου γουστάρει, να τις βαράω στα κωλομάγουλα, να τα ροδίζω όχι να τα κανω κατακόκκινα. Και κανα χαστουκάκι στα μαγουλάκια (όχι πολυ δυνατο) για να ξέρουν ποίος εξουσίαζει δεν ειναι άσχημα. Οι περισσότερες τα θέλουν  :s&m_1:

ΔΕΝ ΜΕ ΒΑΡΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ - ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΓΑΠΑΕΙ (δημόδες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Εμένα πάντως μία που μου έδωσε μια δυνατή τσιμπιά στην ρώγα του στήθους μου είχε έρθει να την πατήσω μία μπάτσα έπειτα... Έχε χάρη που είμαι κατά της βίας, της λέω " δεν είμαι μαζόχας κοπέλα μου, τι σκατά κάνεις;" Και με κοιτούσε απορημένη έπειτα  :headbang:. Αλλά που να ξέρω ο βλάκας πως είμαι η εξαίρεση  :2funny:!

σιγά το πράγμα. Αλλωστε οι ρώγες είναι ερωτογενής ζώνη, εκτός και αν το έκανε δυνατα και άγαρμπα σε αποτέλεσμα να πονέσεις.

παντως ασχέτως με το σχόλιο, κυκλοφορούν στην πιάτσα πολλοι "άντρακλες" που δεν θέλουν στο σέξ να τους ακουμπήσει η γυναίκα τον ποπο μήν τυχόν και τους πούνε γκέυ αλλα τις υπόλοιπες ώρες της ημερας δεν εχουν πρόβλημα μουνοδουλιάσουν και να κάνουν το πιστό της σκυλάκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom