- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
ο ταφος του παπαντρεου ηταν??
ο τάφος του παπαντρέου θα είναι απροσπέλαστος από το σκατό που του έχει ρίξει ο λάκης
ο ταφος του παπαντρεου ηταν??
ο τάφος του παπαντρέου θα είναι απροσπέλαστος από το σκατό που του έχει ρίξει ο λάκης
επιτελους ενα ενδιαφερον θεμα...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
κατι που μου τραβαει την προσοχη ...
θα αναλυσω διαφορα τετοια μετα... ;)
δεν θα τον βαλω, διαβασε ανακοινωση νο2πρόσεχε μαν μην ξανοίγεσαι πολύ επίκειται ψηφοφορία ;)
οπως;στη καμερα απεικκονιζονται πολλα που δε φαινονται!
για πες ρε σταμουληεπιτελους ενα ενδιαφερον θεμα...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
κατι που μου τραβαει την προσοχη ...
θα αναλυσω διαφορα τετοια μετα... ;)
δεν θα τον βαλω, διαβασε ανακοινωση νο2
οπως αυτες οι αυλες οντοτητες που λεγαμε!πολλες φορες εχουν καταγραφει ακομη και φαντασματα ζωων!
ο σταμάτης έχει τα δικαιώματα αυτής της ψηφοφορίας η δικιά σου δεν είναι αναγνωρισμένη
βατραχούκο εσύ τι γνώμη έχεις για τα φαντάσματα ?
δεν υπαρχει περιπτωση να καταγραφει κατι αϋλο σε κοινη καμερα/ φωτογραφικη μηχανη.οπως αυτες οι αυλες οντοτητες που λεγαμε!πολλες φορες εχουν καταγραφει ακομη και φαντασματα ζωων!
νωντοχουντα-νωντονομος ;)ο σταμάτης έχει τα δικαιώματα αυτής της ψηφοφορίας η δικιά σου δεν είναι αναγνωρισμένη
υπαρχουν εγω η ιδια ακουσα καποιον να περπατα πισω μου την ιδια μερα της περιηγησης μου στο πρωτο νεκροταφειο και οταν γυρισα δεν ηταν κανενας!ειμαι απολυτα σιγουρη πως το ακουσαδεν υπαρχει περιπτωση να καταγραφει κατι αϋλο σε κοινη καμερα/ φωτογραφικη μηχανη.
α.....επισης δεν υπαρχουν φαντασματα. ουτε ανθρωπων, ουτε ζωων.
υπαρχουν εγω η ιδια ακουσα καποιον να περπατα πισω μου την ιδια μερα της περιηγησης μου στο πρωτο νεκροταφειο και οταν γυρισα δεν ηταν κανενας!ειμαι απολυτα σιγουρη πως το ακουσα
δεν ειμαι τρελη καποιος περπατουσε πολυ ωρα πισω μου ,και τα τυμπανα στο αλσος;ρωτησε γιατι δε περνα ποτε διαβατης απο εκει.αυθυποβολη λεγεται αυτο. πριν ξεκινησεις την βολτα σου στο νεκροταφειο, ησουν σιγουρη πως θ'ακουσεις βηματα πισω σου κι απλως τα ακουσες χωρις να υπαρχει κανεις γυρω σου.