Γεροντας Πιθηκισιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
στοιχειωδεις γνωσεις φωτο σοπ να εχεις, αρκει μια ματια στο περιγραμμα.παρτε μια φωτο
στοιχειωδεις γνωσεις φωτο σοπ να εχεις, αρκει μια ματια στο περιγραμμα.παρτε μια φωτο
τα τυμπανα στο αλσος ειναι φωτοσοπ; και οι κραυγες που ακουγονται στο σπιτι του καλλεργη στο πικερμι;η στο β.ολγας 263 στη θεσσαλονικη;στοιχειωδεις γνωσεις φωτο σοπ να εχεις, αρκει μια ματια στο περιγραμμα.
οποιος ενδιαφερεται μπορουμε να περασουμε μια νυχτα στο σπιτι του καλλεργη στο πικερμι εαν μεχρι το πρωι δεν εχει κλασει μεντες τοτε τα λεμε!
εχουν καταγραφειοπως αυτες οι αυλες οντοτητες που λεγαμε!πολλες φορες εχουν καταγραφει ακομη και φαντασματα ζωων!
οποιος ενδιαφερεται μπορουμε να περασουμε μια νυχτα στο σπιτι του καλλεργη στο πικερμι εαν μεχρι το πρωι δεν εχει κλασει μεντες τοτε τα λεμε!
να και ο αλλος
πολυ ευκολη ειναι αυτηνα και ο αλλος
δεν ειμαι τρελη καποιος περπατουσε πολυ ωρα πισω μου ,και τα τυμπανα στο αλσος;ρωτησε γιατι δε περνα ποτε διαβατης απο εκει.
εχουν καταγραφτει εννοουσα !τι αξεστοι ειστε; > >
στους μπαμπούλες πιστεύεις ?στους καλικάτζαρους τώρα τα Χριστούγεννα?εχουν καταγραφτει εννοουσα !τι αξεστοι ειστε; > >
παρτε αλλη μια
σε ποιο;θα ηταν μουφαδεν χρειαζεται να ρωτησω τιποτε. εχω κερδισει κι ενα καλο στοιχηματακι διανυκτερευοντας σε "στοιχειωμενο" κτηριο.
περιτο να σου πω πως σκυλοβαρεθηκα.
σε ποιο;θα ηταν μουφα
δεν χρειαζεται να ρωτησω τιποτε. εχω κερδισει κι ενα καλο στοιχηματακι διανυκτερευοντας σε "στοιχειωμενο" κτηριο.
περιτο να σου πω πως σκυλοβαρεθηκα.
και γιατι δε μας λες;ηταν μυστικο;σε καποιο που ανεφερες πιο πριν.
δεν απαντα ο πιθηκισιοςσε καποιο που ανεφερες πιο πριν.