Νέα

Φαντάσματα-Στοιχειωμένα σπίτια-ιστορίες τρόμου!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Μηνύματα
748
Κριτικές
7
Like
5.833
Πόντοι
1.326
Δεν την λες και ταινιάρα.
Έχει ένα δικό της στυλ,είχε κάνει πάταγο με αμφιλεγόμενες απόψεις.
Δες την πάντως αβίαστα.
Ψιλοάσχετο αλλά είχε λάστ μάνθ το ερτφλίξ μια με τον Ντάστιν Χόφμαν πρόσφατη σχετικά into the labyrinth νομίζω,θριλεράκι νοτ μπαντ στο είδος του.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φαντάσματα - Δεν υπαρχουν
Στοιχειωμένα σπίτια - Δεν υπαρχουν
Ιστορίες τρόμου - Grow up ολοκληρος αντρας
Καλά ντέ μη φωνάζς
 

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Μηνύματα
4.777
Like
7.770
Πόντοι
2.306
Καλά όλα αυτά, αλλά δεν το ´χει δα και ο καθένας να περάσει μαύρη νύχτα μέσα από ένα απόμερο νεκροταφείο σε κάποιο βουνό. Πολλούς από μας τους ξενίζει ένα τέτοιο σκηνικό.
 

zevgarips

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Μηνύματα
244
Like
889
Πόντοι
81
Να πω και εγω την εμπειρια μου απο νεκροταφειο,το 83 υπηρετωντας σε απομονωμενο φυλακιο νησιου ειχαμε παει με τα ποδια σε χωριο περιπου 6 χιλιομετρα απο το φυλακιο για ουζα στην επιστροφη κατα τα μεσανυχτα περιπου στα μισα τις διαδρομης δεν πηγαινε αλλο απ την ντιρλα δεξια μας ηταν μια πετρινη μαντρα με μισανοιχτη πορτα μπουκαρουμε το πρωι ξυπναμε οι δυο πανω σε μια ταφοπλακα και ο αλλος μεσα σε ενα ανοιχτο ταφο....απο φαινομενα και να υπηρχαν δεν πηραμε χαμπαρι τιποτα ....απο παρενεργειες μετρησιμες αυτος που κοιμοταν στον ανοιχτο ταφο πριν 4 χρονια παρουσιασε πολυ υψηλη χοληστερινη την παλευη με χαπια οι αλλοι δυο στην ταφοπλακα ειμαστε οκ τουλαχιστον ακομα, τα συμπερασματα δικα σας αααα απο τοτε δεν ακουμπησε κανενας μας ουζο πινουμε μονο τσιπουρο.
 

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Μηνύματα
748
Κριτικές
7
Like
5.833
Πόντοι
1.326
ειχα ενα ασπρο γατο..τον ειχα απο πολυ μικρο..ειμασταν πολυ φιλοι....οταν πεθανε..τη τριτη μερα..ειδα το μαξιλαρι που κοιμοτανε να κουνιετε..δεν εδωσα σημασια..μετα απο δεκα μερες..ενω το ειχα ξεχασει..ειδα τον γατο στον υπνο μου..εκανε μιαου..και τον ειδα να με κοιταει..θυμαμαι που του ειπα..συγνωμη που δε σε προστατεψα..δεν ξερω γιατι το ειπα αυτο..εριξα πολυ κλαμα..παντως πολλες φορες..νιωθω αυτη τη γατα σαν να ειναι ακομα εδω..στο ιντερνετ θα δεις οτι στην αμερικη πολλοι εχουν ιδια εμπειρια με σκυλους και γατες που πεθαναν..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:


σε κατι ταφους ειχανε βαλει αρκουδακια με φωτακια..μπορει αν ηταν ταφοι παιδιων..αλλα αν το δεις το βραδυ..ειναι σαν ταινια θριλερ.
Ευχαριστώ για την απάντηση,τώρα το είδα τυχαία,δε μου ήρθε ειδοποίηση μάλλον.

Ωραία και η άλλη εξιστοριση,
απλή και συγκινητική!
 

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Μηνύματα
7.394
Like
21.001
Πόντοι
5.956
Το καλύτερο νήμα..
Προχθές είπα να πάω στην οδό μαύρης πέτρας στην άνω πόλη..οι αστέρες ήταν στην κατάλληλη θέση και η πύλη θα άνοιγε στις 5:55 το απόγευμα..
Περπάτησα στο μαγικό σοκάκι ( γνωστό μόνο στους μύστες), στάθηκα πάνω στο σωστό πλακάκι, είπα την έκφραση κλειδί και η πύλη άνοιξε..
Περασα το κατώφλι..είχα καιρό να πάω και η άνοιξη είχε κάνει την είσοδο της έντονα. Η φύση ήταν σε φάση ακμής και τα λουλούδια άφηναν το άρωμα τους..
( Η συνέχεια άλλη φορά - απλά ήθελα να αφήσω ίχνος)
 

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Μηνύματα
7.394
Like
21.001
Πόντοι
5.956
Ωραίος ο Μότσαρτ.. νομίζω θα τον κρατήσω λίγο καιρό ως άβαταρ
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom