Νέα

Φαντάσματα-Στοιχειωμένα σπίτια-ιστορίες τρόμου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Οι καμένοι αμερικάνοι τι βγάζουν .... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Εγω  καθε μερα μετα τη δουλεια περναω εξω απο το στοιχειωμενο σπιτι της Καστέλλας στον Πειραια!Πολλοι που εχουνε παει λενε πως το βραδυ βγαινει στο παραθυρο μια γυναικεια οπτασια.Φυσικα για να την δουνε εχουνε παει πολλα βραδια!Δεν εμφανιζεται καθε μερα!Ετσι εχω ακουσει.

Συνημμένα

• f19_1.jpg
    f19_1.jpg
    25,4 KB · Εμφανίσεις: 32

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
Εγω  καθε μερα μετα τη δουλεια περναω εξω απο το στοιχειωμενο σπιτι της Καστέλλας στον Πειραια!Πολλοι που εχουνε παει λενε πως το βραδυ βγαινει στο παραθυρο μια γυναικεια οπτασια.Φυσικα για να την δουνε εχουνε παει πολλα βραδια!Δεν εμφανιζεται καθε μερα!Ετσι εχω ακουσει.
για πες επι ποιας οδου ειναι  :think:
ψηλα προφητη ηλια ειναι :think:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470
ωραία να πάμε κανά βράδυ να την ξεκωλιάσουμε...βγαίνει και στα παράθυρα....απελπισμένη θα ναι... :2funny: :2funny:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

Δευτερα και τεταρτη βγαινει μεχρι τις 2 το μεσσημερι και τις υπολοιπες κανονικα  :boobies:

kavliariss

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
μετα την γρια νυφη και την μαγισσα στην λιοσιων βρηκαμε και πουτανα φαντασμα τυπε :2funny:
ναι αλλα τη νυφη στη λιοσιων την εχουν παρει καποιοι ηρωες απο δω μεσα,την πουτανα φαντασμα ομως? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
για πες επι ποιας οδου ειναι  :think:
ψηλα προφητη ηλια ειναι :think:

Βρίσκεται κοντά στην παραλία Βοτσαλάκια και οι πληροφορίες μας λένε πως δεν είναι πια προσβάσιμο από το δρόμο (λένε πως ο δήμος σφράγισε την πρόσβαση γιατί το σπίτι γινόταν στέκι διάφορων, από ερευνητές μέχρι αστέγους και τοξικομανείς). Πιθανότατα άνηκε στην οικογένεια των Μαυρομιχαλαίων και σήμερα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Ο θρύλος θέλει μια νεαρή κοπέλα, ντυμένη στα λευκά, να στοιχειώνει το σπίτι.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470
Βρίσκεται κοντά στην παραλία Βοτσαλάκια και οι πληροφορίες μας λένε πως δεν είναι πια προσβάσιμο από το δρόμο (λένε πως ο δήμος σφράγισε την πρόσβαση γιατί το σπίτι γινόταν στέκι διάφορων, από ερευνητές μέχρι αστέγους και τοξικομανείς). Πιθανότατα άνηκε στην οικογένεια των Μαυρομιχαλαίων και σήμερα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Ο θρύλος θέλει μια νεαρή κοπέλα, ντυμένη στα λευκά, να στοιχειώνει το σπίτι.
καλά και ο ύμνος του θρύλου θέλει να τον θυμούνται η σάντος και ο πελέ αλλά είναι αρχίδια καπαμά η φάση... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Οχι και εδω οπαδικα ρε παιδια!. . . ειπαμε!  :sunglasses:

Συνημμένα

• 20060228081450Stop_hand.png
    20060228081450Stop_hand.png
    13,3 KB · Εμφανίσεις: 36

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ο θρύλος θέλει μια νεαρή κοπέλα, ντυμένη στα λευκά, να στοιχειώνει το σπίτι.
Θα ειναι καμια αιωνια γεροντοκορη, που περιμενει ακομη τον πριγκηπα να την παντρευτει,
γιαυτο φοραει λευκα, ωστε να ειναι ετοιμη σαν νυφουλα  :grin:

Υγ. πανω στην ωρα και η φωτο του απολυτου.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Αιωνια νυφη.jpg
    Αιωνια νυφη.jpg
    150,6 KB · Εμφανίσεις: 81

Επισκέπτης
Για οσους δεν πιστευουνε σε αυτα ας μου εξηγησουν τι στο π..τσο ειναι αυτο εδω!  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom