You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.008
- Πόντοι
- 26.470
Οι καμένοι αμερικάνοι τι βγάζουν ....
Επισκέπτης
Εγω καθε μερα μετα τη δουλεια περναω εξω απο το στοιχειωμενο σπιτι της Καστέλλας στον Πειραια!Πολλοι που εχουνε παει λενε πως το βραδυ βγαινει στο παραθυρο μια γυναικεια οπτασια.Φυσικα για να την δουνε εχουνε παει πολλα βραδια!Δεν εμφανιζεται καθε μερα!Ετσι εχω ακουσει.
Συνημμένα
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.639
- Πόντοι
- 5.097
για πες επι ποιας οδου ειναιΕγω καθε μερα μετα τη δουλεια περναω εξω απο το στοιχειωμενο σπιτι της Καστέλλας στον Πειραια!Πολλοι που εχουνε παει λενε πως το βραδυ βγαινει στο παραθυρο μια γυναικεια οπτασια.Φυσικα για να την δουνε εχουνε παει πολλα βραδια!Δεν εμφανιζεται καθε μερα!Ετσι εχω ακουσει.
ψηλα προφητη ηλια ειναι
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.008
- Πόντοι
- 26.470
ωραία να πάμε κανά βράδυ να την ξεκωλιάσουμε...βγαίνει και στα παράθυρα....απελπισμένη θα ναι...Εγω καθε μερα μετα τη δουλεια περναω εξω απο το στοιχειωμενο σπιτι της Καστέλλας στον Πειραια!Πολλοι που εχουνε παει λενε πως το βραδυ βγαινει στο παραθυρο μια γυναικεια οπτασια.Φυσικα για να την δουνε εχουνε παει πολλα βραδια!Δεν εμφανιζεται καθε μερα!Ετσι εχω ακουσει.
Εγω καθε μερα μετα τη δουλεια περναω εξω απο το στοιχειωμενο σπιτι της Καστέλλας στον Πειραια!Πολλοι που εχουνε παει λενε πως το βραδυ βγαινει στο παραθυρο μια γυναικεια οπτασια.Φυσικα για να την δουνε εχουνε παει πολλα βραδια!Δεν εμφανιζεται καθε μερα!Ετσι εχω ακουσει.
Δευτερα και τεταρτη βγαινει μεχρι τις 2 το μεσσημερι και τις υπολοιπες κανονικα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εμφανιζεται οταν εχει καυλες τυπε?Φυσικα για να την δουνε εχουνε παει πολλα βραδια!Δεν εμφανιζεται καθε μερα!Ετσι εχω ακουσει.
TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
Μήπως είσαι....για πες επι ποιας οδου ειναι
ψηλα προφητη ηλια ειναι
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ποσα χρεωνει τυπε?Δευτερα και τεταρτη βγαινει μεχρι τις 2 το μεσσημερι και τις υπολοιπες κανονικα
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.008
- Πόντοι
- 26.470
πρέπει να κάνει φαντασμα-γορικό σεξ!!!ποσα χρεωνει τυπε?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μετα την γρια νυφη και την μαγισσα στην λιοσιων βρηκαμε και πουτανα φαντασμα τυπεπρέπει να κάνει φαντασμα-γορικό σεξ!!!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.008
- Πόντοι
- 26.470
στην ελλάδα δεν πλήττεις ποτέ...μετα την γρια νυφη και την μαγισσα στην λιοσιων βρηκαμε και πουτανα φαντασμα τυπε
kavliariss
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ναι αλλα τη νυφη στη λιοσιων την εχουν παρει καποιοι ηρωες απο δω μεσα,την πουτανα φαντασμα ομως?μετα την γρια νυφη και την μαγισσα στην λιοσιων βρηκαμε και πουτανα φαντασμα τυπε
Επισκέπτης
για πες επι ποιας οδου ειναι
ψηλα προφητη ηλια ειναι
Βρίσκεται κοντά στην παραλία Βοτσαλάκια και οι πληροφορίες μας λένε πως δεν είναι πια προσβάσιμο από το δρόμο (λένε πως ο δήμος σφράγισε την πρόσβαση γιατί το σπίτι γινόταν στέκι διάφορων, από ερευνητές μέχρι αστέγους και τοξικομανείς). Πιθανότατα άνηκε στην οικογένεια των Μαυρομιχαλαίων και σήμερα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Ο θρύλος θέλει μια νεαρή κοπέλα, ντυμένη στα λευκά, να στοιχειώνει το σπίτι.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.008
- Πόντοι
- 26.470
καλά και ο ύμνος του θρύλου θέλει να τον θυμούνται η σάντος και ο πελέ αλλά είναι αρχίδια καπαμά η φάση...Βρίσκεται κοντά στην παραλία Βοτσαλάκια και οι πληροφορίες μας λένε πως δεν είναι πια προσβάσιμο από το δρόμο (λένε πως ο δήμος σφράγισε την πρόσβαση γιατί το σπίτι γινόταν στέκι διάφορων, από ερευνητές μέχρι αστέγους και τοξικομανείς). Πιθανότατα άνηκε στην οικογένεια των Μαυρομιχαλαίων και σήμερα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Ο θρύλος θέλει μια νεαρή κοπέλα, ντυμένη στα λευκά, να στοιχειώνει το σπίτι.
Επισκέπτης
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ολο και καποιος θα βρεθει τυπεναι αλλα τη νυφη στη λιοσιων την εχουν παρει καποιοι ηρωες απο δω μεσα,την πουτανα φαντασμα ομως?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Θα ειναι καμια αιωνια γεροντοκορη, που περιμενει ακομη τον πριγκηπα να την παντρευτει,Ο θρύλος θέλει μια νεαρή κοπέλα, ντυμένη στα λευκά, να στοιχειώνει το σπίτι.
γιαυτο φοραει λευκα, ωστε να ειναι ετοιμη σαν νυφουλα
Υγ. πανω στην ωρα και η φωτο του απολυτου....
Συνημμένα
Επισκέπτης
Για οσους δεν πιστευουνε σε αυτα ας μου εξηγησουν τι στο π..τσο ειναι αυτο εδω!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις