Νέα

Φακοί Επαφής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maximilian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω φακούς επαφής αντί για γυαλιά.
Πριν πληρώσω οφθαλμίατρο παρακαλώ για δικές σας γνώμες και εμπειρίες.
Επίσης γνώμες και για πολυεστιακούς φακούς γιατί έχω και πρεσβυωπία...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πόση μυωπία έχεις τύπε;

Εγώ πάντως δεν θα έβαζα με τίποτα φακούς

Julious

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
296
Πόντοι
21
Φοράω φακούς επαφής τουλάχιστον 20 χρόνια και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.Λίγα απλά πράγματα να κάνεις (π.χ να πλένεις καλά τα χέρια όταν τους βάζεις και τους βγάζεις,να μην τους φοράς όταν κοιμάσαι..) και όλα θα πάνε καλά.Καλύτερα όμως να συμβουλευτείς οθφαλμίατρο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.233
Πόντοι
22.266
Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω φακούς επαφής αντί για γυαλιά.
Πριν πληρώσω οφθαλμίατρο παρακαλώ για δικές σας γνώμες και εμπειρίες.
Επίσης γνώμες και για πολυεστιακούς φακούς γιατί έχω και πρεσβυωπία...

φιλε επεσες ντιανα !!είμαι από το πιο καταλληλο ατομο στο μπου αφου παρουσιζα και εγω μεγαλο κλινικο ανδιαφερον λογω υπερμετρωπις πανω από 9 και αστυγματισμο και εχω κνει και με φακους επαφες και μετα επεμβαση αλλα καταρακτη και λειζερ
γω,η μου είναι αν μπορεις κανε λειζερ και μην φορας φακους εηγω φορουσα από τα 15 εως τα 32 και στο τελος ειχα ονιμως επιφυγκυτιδα
σου συστηνστω αβλεπει λειζερ και αν δεν γινεται λειζερ τοτε τυπου καταρακτη επενβαση σλσ σου αφερουν το φυσικο σου φακο και σου βαζουν εμφύτευμα πισω στο ματι και όλα τζαμι το πολύ πολύ μετα από καποιους μηνες κανεις και ένα επιδιορθωτικο λειζερ!!
από χρηατα περιπου συνολικα λειζερ και εγχειρηση από δυο εως τρια χιλιαρικα

τα λεφτα τα γλυτώνεις από αγορα φακων ειτε γυαλιων και από κολυρια διαλθματα και αλλα πολα
αν εχεις μυωπια τοτε ακομα πιο ευκολα μονο λειζερ και τελοσ σε 3 λεπτα χωρις πονο

εω τα εκανα και τα δυο και ειμα ξαιρεση στην ελλαδα για να κανω εμφύτευμα σε μικρη ηλικα όταν τα εκανα κοντα στα 33

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Έχεις κοιμηθεί ποτέ με τους φακούς τύπε;

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
φιλε επεσες ντιανα !!είμαι από το πιο καταλληλο ατομο στο μπου αφου παρουσιζα και εγω μεγαλο κλινικο ανδιαφερον λογω υπερμετρωπις πανω από 9 και αστυγματισμο και εχω κνει και με φακους επαφες και μετα επεμβαση αλλα καταρακτη και λειζερ
γω,η μου είναι αν μπορεις κανε λειζερ και μην φορας φακους εηγω φορουσα από τα 15 εως τα 32 και στο τελος ειχα ονιμως επιφυγκυτιδα
σου συστηνστω αβλεπει λειζερ και αν δεν γινεται λειζερ τοτε τυπου καταρακτη επενβαση σλσ σου αφερουν το φυσικο σου φακο και σου βαζουν εμφύτευμα πισω στο ματι και όλα τζαμι το πολύ πολύ μετα από καποιους μηνες κανεις και ένα επιδιορθωτικο λειζερ!!
από χρηατα περιπου συνολικα λειζερ και εγχειρηση από δυο εως τρια χιλιαρικα

τα λεφτα τα γλυτώνεις από αγορα φακων ειτε γυαλιων και από κολυρια διαλθματα και αλλα πολα
αν εχεις μυωπια τοτε ακομα πιο ευκολα μονο λειζερ και τελοσ σε 3 λεπτα χωρις πονο

εω τα εκανα και τα δυο και ειμα ξαιρεση στην ελλαδα για να κανω εμφύτευμα σε μικρη ηλικα όταν τα εκανα κοντα στα 33
για 1.75 μυωπια και 1 βαθμο αστιγματισμο,παιρνει λειζερ?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.233
Πόντοι
22.266
πολύ ανετα ολοι η διαδικασια είναι 2-3 λεπτα και δεν νομιζω πανω από 150 ευρω και στα δυο ματια και μονο τα λεφτα που θα γλειτωσεις τοσα χρονια ηια φακουε γυαλια και διαλύματα βγαινεις κερισμενος
εγω εχω διπλα στον υπολογιστη τωρα μονο γυαλια ξεουρασης και ολη την υπολοιπη μερα χωρις γυαλια και δεν θα βγαλω ποτε και πρεσβυωπεια αφου εχω εμφύτευμα!!
παντως γνωμ μου είναι πηγεε για λειζερ αν βγαινεις οικονομικα διοτι οι φακοι αντιδρουν διοφορετικα σε κάθε ανθρωπο και εμενα μετα από καποια χρονια μου εβγαζαν πεπυφυγκιτιδα μονιμη και ξυροφθαλμια και δεν τους φορουσα και πολύ

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
για 1.75 μυωπια και 1 βαθμο αστιγματισμο,παιρνει λειζερ?
ασφαλως και παιρνει...υποθετω οτι εισαι πανω απο 18 :grin: :grin: :grin: οταν ολοκληρωθει η αναπτυξη ενος ατομου και το παχος του αμφιβληστροειδη δεν εχει προβλημα μπορεις...ΑΛΛΑ...οταν κανεις λειζερ δεν μηδενιζεται τελειως ουτε η μυωπια ουτε ο αστιγματισμος ουτε η πρεσβειωπεια..συνηθως οι τιμες φτανουν0.25-ο.50...πρακτικα με αυτες τις τιμες δεν χρειαζεται να φορας  συνεχεια γυαλια ηφακους :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
πολύ ανετα ολοι η διαδικασια είναι 2-3 λεπτα και δεν νομιζω πανω από 150 ευρω και στα δυο ματια και μονο τα λεφτα που θα γλειτωσεις τοσα χρονια ηια φακουε γυαλια και διαλύματα βγαινεις κερισμενος
εγω εχω διπλα στον υπολογιστη τωρα μονο γυαλια ξεουρασης και ολη την υπολοιπη μερα χωρις γυαλια και δεν θα βγαλω ποτε και πρεσβυωπεια αφου εχω εμφύτευμα!!
παντως γνωμ μου είναι πηγεε για λειζερ αν βγαινεις οικονομικα διοτι οι φακοι αντιδρουν διοφορετικα σε κάθε ανθρωπο και εμενα μετα από καποια χρονια μου εβγαζαν πεπυφυγκιτιδα μονιμη και ξυροφθαλμια και δεν τους φορουσα και πολύ
σ εμενα απαντησες?με τοσο χαμηλη μυωπια μπορω να κανω λειζερ ?μου την κατεβαζει στο 0 μετα?

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
ασφαλως και παιρνει...υποθετω οτι εισαι πανω απο 18 :grin: :grin: :grin: οταν ολοκληρωθει η αναπτυξη ενος ατομου και το παχος του αμφιβληστροειδη δεν εχει προβλημα μπορεις...ΑΛΛΑ...οταν κανεις λειζερ δεν μηδενιζεται τελειως ουτε η μυωπια ουτε ο αστιγματισμος ουτε η πρεσβειωπεια..συνηθως οι τιμες φτανουν0.25-ο.50...πρακτικα με αυτες τις τιμες δεν χρειαζεται να φορας  συνεχεια γυαλια ηφακους :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
ξερεις ποσο θα μου στοιχισει φιλε?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
κοιταξε φιλαρακι...ο καθε οφθαλμιατρος κοστολογει την δουλεια του οπως νομιζει....το συγκεκριμενο μηχανημα που κανει την δουλεια ειναι πανακριβο...στην σαλονικα μονο το κοστος για την κλινηκη ειναι 1500 ευρω περιπυ...οποτε οτι παραπανω ειναι η πληρωμη του γιατρου....

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
κοιταξε φιλαρακι...ο καθε οφθαλμιατρος κοστολογει την δουλεια του οπως νομιζει....το συγκεκριμενο μηχανημα που κανει την δουλεια ειναι πανακριβο...στην σαλονικα μονο το κοστος για την κλινηκη ειναι 1500 ευρω περιπυ...οποτε οτι παραπανω ειναι η πληρωμη του γιατρου....
ωραιος μαν ευχαριστω :hi:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

υπαρχει και η Βουλγαρια με κανα χιλιαρικο πιο φθηνα ...τρεχτε να προλαβετε γιατι βαζουν διοδια 2.4 ευρω στα συνορα προμαχωνα

σε κανα μηνα

:S :S :S

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Οι τιμές είναι από 1500 σε ιδιώτη μέχρι 2350 στο πανεπιστημιακό του Ηρακλείου που θεωρείται το καλύτερο, all inclusive. Καλύτεροι φακοί επαφής είναι της Baush & Lomb...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom