Νέα

Φαινόμενα "gay" και "γυναικών" στο bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φαινόμενα ψευτοgay και σωτήρων "γυναικών". Να γίνονται ban?

• Ναι, να γίνεται ban

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Όχι, καθένας μπορεί να λέει και να κάνει ότι θέλει ανεξάρτητα αν υποβαθ

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Να γίνεται σύσταση μόνο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Να γίνεται σύσταση και αν δεν συμμορφώνεται ban

Ψήφοι: 3 33,3%
  • Όχι να μην γίνεται ban. Μου αρέσουν αυτά τα φαινόμενα

Ψήφοι: 1 11,1%
  • Όχι, απλά τα άσχετα και μειωτικά post να μεταφέρονται σε ξεχωριστό thread για

Ψήφοι: 1 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Εγώ πιστεύω ότι όλοι μπορούν να έχουν άποψη στη σελίδα αυτή όταν μιλάνε με ευπρέπεια. Η ποιότητα του site δεν μειώνεται αν υπάρχουν και gay φωνές αλλά και από πολλά άλλα πράγματα. Εμένα δεν με ενοχλούν τα γούστα του άλλου, αφούν είναι προσωπικά του. Αρκεί να είναι αξιοπρεπής. Αυτό που με χαλάει πολύ είναι η τραγική ανορθογραφία ορισμένων. Δεν μπορεί σε 5 σειρές να έχεις κάνει 20 λάθη. Πολλές φορές δεν βγαίνει και το νόημα, με τόσα ορθογραφικά λάθη. Οκ, δεν απαιτείται πτυχίου φιλολογίας για να γράψεις στο site, αλλά λίγο περισσότερη προσοχή δεν βλάπτει. Γιατί έτσι βγαίνει το συμπέρασμα ότι ασχολούνται με τέτοια, δηλ. μπουρδέλα, call girls κλπ, είναι χαμηλού επιπέδου, πράγμα βέβαια που δεν ισχύει. Καλη συνέχεια

OP
OP
V

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Εγώ πιστεύω ότι όλοι μπορούν να έχουν άποψη στη σελίδα αυτή όταν μιλάνε με ευπρέπεια. Η ποιότητα του site δεν μειώνεται αν υπάρχουν και gay φωνές αλλά και από πολλά άλλα πράγματα. Εμένα δεν με ενοχλούν τα γούστα του άλλου, αφούν είναι προσωπικά του.

Σε ότι αφορά τους gay δεν μιλάμε για τους καθαρούς gay αλλά για αυτούς που το παίζουν gay με σκοπό να σπάσουν πλάκα θίγοντας με αυτόν τον τρόπο και τους πραγματικούς gay

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Οι γυναικες του site(εαν υπαρχουν,εγω πιστευω πως δεν υπαρχουν) θα πρεπει να περνανε απο casting  :knockinb: για να δουμε εαν αξιζουν να κυκλοφορουν αναμεσα μας στο φορουμ! :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom