You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φαινόμενα "gay" και "γυναικών" στο bourdela.com
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 42
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
μα ποσα να προλαβω να διαβασω πια..
δεν την ξερω την κυρια αλλα αφου την προτεινεις θα την ψαξω να τη θαυμασω
δεν την ξερω την κυρια αλλα αφου την προτεινεις θα την ψαξω να τη θαυμασω
Επισκέπτης
Λοιπόν, επειδή γράφονται πολλά και άσχετα, θέλω να διευκρινίσω γιατί εγώ που είμαι γκέι μπαίνω σε αυτό το site. Όπως γράφω και στο nickname μου είμαι «openminded», δηλαδή ανοιχτόμυαλος και ανεκτικός προς όλους τους τρόπους έκφρασης της σεξουαλικότητας. Πολύ θα χαιρόμουν αν και άλλοι εδώ μέσα είχαν το ίδιο ανοιχτό πνεύμα. Διαβάζοντας τα ποστ των στρέιτ μπορώ να κατανοήσω τη νοοτροπία τους πολύ καλύτερα παρά συζητώντας με φίλους, αφού στο Internet ο καθένας εκφράζεται ανετότερα. Επίσης αντιγράφω ατάκες για να μπορώ να τις πετάω σε χώρους όπου δεν έχω εκδηλωθεί ως γκέι! Δεν με ενδιαφέρει να ψάξω για σύντροφο, αφού αν θέλω κάτι τέτοιο υπάρχουν άλλα site και μάλιστα πολύ δημοφιλή. Όποιος έχει τέτοια πρόθεση χάνει τον καιρό του εδώ μέσα.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
να σκοτώσει οποιονδήποτε μπορεί να την καταλύσει ? :o :o :o :o :o :o
τον οχτρο εννοει βρε πανο...... (.....νομιζω......)
Με αφορμή τις μαλακίες του Crysargos κλπ επαναφέρω την συγκεκριμένη ψηφοφορία. Ήδη έχουν ψηφίσει 83 άτομα όπου συγκεντρωτικά πια υπάρχουν σε ποσοστό 56,6% καταλήγουν στην λύση του ban για όλους τους μαλάκες που μας πρήζουν τα αρχίδια (άθροισμα επιλογών 1 και 4) ενώ στην απλή σύσταση έχουν ψηφίσει 0% και 42,6% προτείνουν πιο συγκαταβατικές λύσεις (άθροισμα των 2,5,6). Παρακαλώ θα ήταν ενδιαφέρον να ψηφίσουν και άλλοι και οι υπεύθυνοι του site να λάβουν σοβαρά υπόψη την ψηφοφορία.
Το site λέγεται bourdela.com. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί να "έρθει" ο καθένας. Όπως στο μπουρδέλο, θα βρείτε τον πούστη-τσατσά, την πουτάνα που τις άλλες ώρες είναι η καλή νοικοκυρά, έτσι και εδώ πρέπει και μπορεί να είναι ο καθένας. Φτάνει να μην προσβάλει τους άλλους.
Οι αποκλεισμοί και το ξεφώνισμα μάλλον σε ανώμαλες καταστάσεις μας οδηγούν.
Οι αποκλεισμοί και το ξεφώνισμα μάλλον σε ανώμαλες καταστάσεις μας οδηγούν.
Και κάτι άλλο, πολλοί από αυτούς που το παίζουν άντρες και μάγκες και δυσανασχετούν με γυναίκες και gay λέγοντας διάφορα, απο τα λεγομενά τους και μόνο καταλαβαίνεις ότι στο μόνο μπουρδέλο που έχουν πάει είναι αυτό που βρίσκεται internet, στο bourdela.com .
Καλό απόγευμα.
Καλό απόγευμα.
Το site λέγεται bourdela.com γιατί κατά κύριο λόγο μιλάει για τον αγοραίο έρωτα όχι γιατί είναι μπουρδέλο όπου ο καθένας κάνει την πλάκα του σπάζοντας τα αρχίδια των άλλων. Φαινόμενα του τύπου
- Καυλιάρηδες γαμήστε με με λένε Santra Tsibulock και κάνω πίπες
φωνάζουν από μακριά ότι υπάρχουν μόνο και μόνο για να υπάρχουν, ότι είναι κάτι ψεύτικο
ή φαινόμενα του τύπου
- Θα δίνατε ποτέ πίπα σε οχιά;Εγώ το έκανα και ξέρασα πάνω της και αυτή φώναζε και άλλο και άλλο.
Αν τα θεωρείτε κάτι όμορφο για το site τότε πάω πάσο. Αλλά μέχρι στιγμής η ψηφοφορία άλλα δείχνει.
- Καυλιάρηδες γαμήστε με με λένε Santra Tsibulock και κάνω πίπες
φωνάζουν από μακριά ότι υπάρχουν μόνο και μόνο για να υπάρχουν, ότι είναι κάτι ψεύτικο
ή φαινόμενα του τύπου
- Θα δίνατε ποτέ πίπα σε οχιά;Εγώ το έκανα και ξέρασα πάνω της και αυτή φώναζε και άλλο και άλλο.
Αν τα θεωρείτε κάτι όμορφο για το site τότε πάω πάσο. Αλλά μέχρι στιγμής η ψηφοφορία άλλα δείχνει.
Παρεπιμποντως σημερα εσκασε μια τρελλη αδελφη, που γουσταρει να παιρνει πιπες, να τρωει ξυλο χωρις σεξ, υβριστης μελλων του site, υβριστης μαναδων & αλλα πολλα!!! & ειναι ακομα εδω!!! Μελος οπως εμεις σε αυτο το site!!! Τι να πω??? Δεν αρκει?? Το ονομα της κακιας, πολυ κακιας ξεφωνημενης αδελφης: Saridos. (διαβαστε απο το προφιλ τα μηνυματα & τις συντομες ομολογιες του να καταλαβετε!!) & ειναι ακομα εδω, ξαναλεω!!! αυτα...
ο σερβετας των αμαν θα ειναι...Παρεπιμποντως σημερα εσκασε μια τρελλη αδελφη, που γουσταρει να παιρνει πιπες, να τρωει ξυλο χωρις σεξ, υβριστης μελλων του site, υβριστης μαναδων & αλλα πολλα!!! & ειναι ακομα εδω!!! Μελος οπως εμεις σε αυτο το site!!! Τι να πω??? Δεν αρκει?? Το ονομα της κακιας, πολυ κακιας ξεφωνημενης αδελφης: Saridos. (διαβαστε απο το προφιλ τα μηνυματα & τις συντομες ομολογιες του να καταλαβετε!!) & ειναι ακομα εδω, ξαναλεω!!! αυτα...
και για οσους απορουν για την εξαφανιση του gayboy...απλα κανει νεα καριερα!
Ναι αλλα του gayboy δε του αρεσει το ξυλο ,οπως στη νεα ξεφωνημενη του site, τη Saridos!!! Aν & η saridos, εχει & το αρσενικο μεσα της!! Οπως η ιδια δηλωσε της αρεσει εκτος απο το ξυλο & να παιρνει φιφες σε τραβελια!!! ΝΕΑ ταλενταρα, λεμε!!!
Σαφώς και δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας με τον κώλο του. Αλλά μας ενδιαφέρει και μας "καίει" η ποιότητα του site. Τη λύση μπορούν να τη δώσουν μόνο οι υπεύθυνοι, αλλά σίγουρα δεν πρέπει με την πρώτη να "την κάνουν". Ας έχουν και μια δεύτερη ευκαιρία. Μόνο δεύτερη όμως...
Επισκέπτης
μηπως πηρε τηλ ο gayboy?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις