Νέα

Φαινόμενα "gay" και "γυναικών" στο bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φαινόμενα ψευτοgay και σωτήρων "γυναικών". Να γίνονται ban?

• Ναι, να γίνεται ban

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Όχι, καθένας μπορεί να λέει και να κάνει ότι θέλει ανεξάρτητα αν υποβαθ

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Να γίνεται σύσταση μόνο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Να γίνεται σύσταση και αν δεν συμμορφώνεται ban

Ψήφοι: 3 33,3%
  • Όχι να μην γίνεται ban. Μου αρέσουν αυτά τα φαινόμενα

Ψήφοι: 1 11,1%
  • Όχι, απλά τα άσχετα και μειωτικά post να μεταφέρονται σε ξεχωριστό thread για

Ψήφοι: 1 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ααααααααααα εχεις χασει την μπειμπι κιςς μαι αςς........μεγαλη επιτυχια η δεσποινις......ενδοξα ποστ.....χεχεχεχεχε πηγαινε ψαξε την στα μελη να διαβασεις τα ποστ της :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μα ποσα να προλαβω να διαβασω πια.. :cheesy:
δεν την ξερω την κυρια αλλα αφου την προτεινεις θα την ψαξω να τη θαυμασω :P

Επισκέπτης
Λοιπόν, επειδή γράφονται πολλά και άσχετα, θέλω να διευκρινίσω γιατί εγώ που είμαι γκέι μπαίνω σε αυτό το site. Όπως γράφω και στο nickname μου είμαι «openminded», δηλαδή ανοιχτόμυαλος και ανεκτικός προς όλους τους τρόπους έκφρασης της σεξουαλικότητας. Πολύ θα χαιρόμουν αν και άλλοι εδώ μέσα είχαν το ίδιο ανοιχτό πνεύμα. Διαβάζοντας τα ποστ των στρέιτ μπορώ να κατανοήσω τη νοοτροπία τους πολύ καλύτερα παρά συζητώντας με φίλους, αφού στο Internet ο καθένας εκφράζεται ανετότερα. Επίσης αντιγράφω ατάκες για να μπορώ να τις πετάω σε χώρους όπου δεν έχω εκδηλωθεί ως γκέι! Δεν με ενδιαφέρει να ψάξω για σύντροφο, αφού αν θέλω κάτι τέτοιο υπάρχουν άλλα site και μάλιστα πολύ δημοφιλή. Όποιος έχει τέτοια πρόθεση χάνει τον καιρό του εδώ μέσα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Κλωτσιά στην πλάτη με συνοπτικές διαδικασίες.

(ban εννοώ)

OP
OP
V

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Με αφορμή τις μαλακίες του Crysargos κλπ επαναφέρω την συγκεκριμένη ψηφοφορία. Ήδη έχουν ψηφίσει 83 άτομα όπου συγκεντρωτικά πια υπάρχουν σε ποσοστό 56,6% καταλήγουν στην λύση του ban για όλους τους μαλάκες που μας πρήζουν τα αρχίδια (άθροισμα επιλογών 1 και 4) ενώ στην απλή σύσταση έχουν ψηφίσει 0% και 42,6% προτείνουν πιο συγκαταβατικές λύσεις (άθροισμα των 2,5,6). Παρακαλώ θα ήταν ενδιαφέρον να ψηφίσουν και άλλοι και οι υπεύθυνοι του site να λάβουν σοβαρά υπόψη την ψηφοφορία.

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το site λέγεται bourdela.com. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί να "έρθει" ο καθένας. Όπως στο μπουρδέλο, θα βρείτε τον πούστη-τσατσά, την πουτάνα που τις άλλες ώρες είναι η καλή νοικοκυρά, έτσι και εδώ πρέπει και μπορεί να είναι ο καθένας. Φτάνει να μην προσβάλει τους άλλους.
Οι αποκλεισμοί και το ξεφώνισμα μάλλον σε ανώμαλες καταστάσεις μας οδηγούν.

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Και κάτι άλλο, πολλοί από αυτούς που το παίζουν άντρες και μάγκες και δυσανασχετούν με γυναίκες και gay λέγοντας διάφορα, απο τα λεγομενά τους και μόνο καταλαβαίνεις ότι στο μόνο μπουρδέλο που έχουν πάει είναι αυτό που βρίσκεται internet, στο bourdela.com .

Καλό απόγευμα.

OP
OP
V

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Το site λέγεται bourdela.com γιατί κατά κύριο λόγο μιλάει για τον αγοραίο έρωτα όχι γιατί είναι μπουρδέλο όπου ο καθένας κάνει την πλάκα του σπάζοντας τα αρχίδια των άλλων. Φαινόμενα του τύπου

- Καυλιάρηδες γαμήστε με με λένε Santra Tsibulock και κάνω πίπες

φωνάζουν από μακριά ότι υπάρχουν μόνο και μόνο για να υπάρχουν, ότι είναι κάτι ψεύτικο

ή φαινόμενα του τύπου

- Θα δίνατε ποτέ πίπα σε οχιά;Εγώ το έκανα και ξέρασα πάνω της και αυτή φώναζε και άλλο και άλλο.

Αν τα θεωρείτε κάτι όμορφο για το site τότε πάω πάσο. Αλλά μέχρι στιγμής η ψηφοφορία άλλα δείχνει.

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
μπορει να ειμαστε ολοι υπερ της ελευθεριας του λογου,αλλα δεν μπορει χαλαει η ποιοτητα του site....

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
συσταση αρχικα.μετα τελευταια προειδοποιηση και μετα ban νομιζω η καλυτερη λυση.γιατι στην πρωτη περιπτωση θα νομιζουμε οτι ειμαστε στο νταχαου...αν και θα ελεγα πως ΚΑΠΟΙΕς φορες η λυση αυτη ισως ειναι και μοναδικη

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Παρεπιμποντως σημερα εσκασε μια τρελλη αδελφη, που γουσταρει να παιρνει πιπες, να τρωει ξυλο χωρις σεξ, υβριστης μελλων του site, υβριστης μαναδων & αλλα πολλα!!! & ειναι ακομα εδω!!! Μελος οπως  εμεις σε αυτο το site!!! Τι να πω??? Δεν αρκει?? Το ονομα της κακιας, πολυ κακιας ξεφωνημενης αδελφης: Saridos. (διαβαστε απο το προφιλ τα μηνυματα  & τις συντομες ομολογιες του να καταλαβετε!!) & ειναι ακομα εδω, ξαναλεω!!! αυτα...

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Παρεπιμποντως σημερα εσκασε μια τρελλη αδελφη, που γουσταρει να παιρνει πιπες, να τρωει ξυλο χωρις σεξ, υβριστης μελλων του site, υβριστης μαναδων & αλλα πολλα!!! & ειναι ακομα εδω!!! Μελος οπως  εμεις σε αυτο το site!!! Τι να πω??? Δεν αρκει?? Το ονομα της κακιας, πολυ κακιας ξεφωνημενης αδελφης: Saridos. (διαβαστε απο το προφιλ τα μηνυματα  & τις συντομες ομολογιες του να καταλαβετε!!) & ειναι ακομα εδω, ξαναλεω!!! αυτα...
ο σερβετας των αμαν θα ειναι...

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Ναι αλλα του gayboy δε του αρεσει το ξυλο ,οπως στη  νεα ξεφωνημενη του site, τη Saridos!!! Aν & η saridos, εχει & το αρσενικο μεσα της!! Οπως η ιδια δηλωσε της αρεσει εκτος απο το ξυλο & να παιρνει φιφες σε τραβελια!!! ΝΕΑ ταλενταρα, λεμε!!!

MIKELLE

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Να γίνονται ban...να μην γαμήσουμε το site ρε παιδιά....άσε που φορτώνεται με άχρηστα post... με αποτελέσματα ορατά σε όλους....

OP
OP
V

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Ελπίζω όλα αυτά να τα λάβουν υπόψη τους οι υπεύθυνοι του site.

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
προτεινω να αφηνουμε ομοφυλοφιλους να λενε προσεκτικα την αποψη τους αλλα τους βρωμοπουστες να τους κανουν ban..

υ.γ. για να μην λετε πως δεν ειμαι δημοκρατης

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Σαφώς και δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας με τον κώλο του. Αλλά μας ενδιαφέρει και μας "καίει" η ποιότητα του site. Τη λύση μπορούν να τη δώσουν μόνο οι υπεύθυνοι, αλλά σίγουρα δεν πρέπει με την πρώτη να "την κάνουν". Ας έχουν και μια δεύτερη ευκαιρία. Μόνο δεύτερη όμως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom