Προσφιλης τακτικη της Βελβω (ααααχ εχυσα παλι ).
Λεγε λεγε κατι μενει, και κατι ασχετοι με το θεμα την κανουν χαπατο την παπαρια της.
Ναι ρε , πετάχτηκε σαν τη ψωλή και μου απαντάει και μετά μου λέει ότι τη ζάλισα κιόλας Η λοβοτομή προσωποποιημένη
Προσφιλης τακτικη της Βελβω (ααααχ εχυσα παλι ).
Λεγε λεγε κατι μενει, και κατι ασχετοι με το θεμα την κανουν χαπατο την παπαρια της.
Εσυ τελικα εισαι τοσο εκθαμβωτικα ομορφη,Πιστεύω οτι μπορούν και πιο δυνατα
Τα ιδια λεει και σε μενα.Ναι ρε , πετάχτηκε σαν τη ψωλή και μου απαντάει και μετά μου λέει ότι τη ζάλισα κιόλας Η λοβοτομή προσωποποιημένη
Η επισκεψιμότητα στο θρεντάκι πάντως ανέβηκε με την μία.Εμενα γιατι κατι μου λεει οτι σε λιγο θα αυξηθει το ενδιαφερον εδω μεσα???
Το τραγουδάκι για εσένα γράφτηκε;;;;
Ναι ρε , πετάχτηκε σαν τη ψωλή και μου απαντάει και μετά μου λέει ότι τη ζάλισα κιόλας Η λοβοτομή προσωποποιημένη
Τα ιδια λεει και σε μενα.
Και μετα την παρηγορει ο Σαρουμαν την κατατρεγμενη Βελβω... αααααχ 2ος οργασμος στο πενταλεπτο.
Θεος ο Stephen Colbert...
Ωχου ρε Βέλβι εμμονή έχεις με την πάρτη μου! Με ζάλισες πραγματικά.
Eεεε σήμερα εσύ με ανακάτεψες.
ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ΒΕΛΒΙ! ΑΜΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΣΟΥ! Τρίψου στο Σφέρδεκλο για αλλάγη!Ώχου το. Τσώπα τσώπα Αμανιτάκι.
Μεγαλη ιδεα εχεις για τον ευατο σου.Κάνε τα παραπονάκια σου εσύ στην διεύθυνση που σε ρίχνουν, κλάψε λίγο και έλα να μας πεις τον πόνο σου πάλι.
ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ΒΕΛΒΙ! ΑΜΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΣΟΥ! Τρίψου στο Σφέρδεκλο για αλλάγη!
Μεγαλη ιδεα εχεις για τον ευατο σου.
Πουλα κανα δονητη τωρα, να βγαλεις τα εξοδα για την καλοκαιρινες διακοπες στην Ικαρια.
Α και για να μην ξεχνιώμαστε : ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΒΙ , ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΑΜΕ, ΑΝ ΖΑΛΙΣΤΗΚΕΣ ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΣΟΥ ΞΕΡΩΓΩ.
Τυπε, η ns τωρα εγινε business woman.Εγώ πάλι
Εκτός κι αν ξεκατινιάζομαι εγώ με ΦΑΡΜΙΤΕΣ ή τίποτε ερινάλ, ns (πάει αυτή), οπότε εκεί γουστάρω.
ΥΓ: Ένα μπουκαλάκι νεράκι σε μια ψυχή. Ξέρει αυτή!
Εγώ πιστεύω ότι οι υπόλοιπες ζηλεύουν την Αμανίτα, επειδή είναι η μόνη που δίνει κώλο...