Ναι,βλέπεις όλο το ''μεγαλείο'' της γυναικείας ψυχής.
Ελευθέρωσε το φιλόσοφο που κρύβεις μέσα σου! Yes you can!!!!
Ναι,βλέπεις όλο το ''μεγαλείο'' της γυναικείας ψυχής.
Ελευθέρωσε το φιλόσοφο που κρύβεις μέσα σου! Yes you can!!!!
Μαλακία ολικής.
αν συγκεντρωνεσαι στην ερμηνεια και τον ψυχισμο των γυναικων..ναι.Μαλακία ολικής.
Μαλακία ολικής.
Απλά συνηθίζω να πάω θεάτρο για να δω θεάτρο,όταν θέλω να δω τσόντα αγοράζω το περιοδικό του sirina.αν συγκεντρωνεσαι στην ερμηνεια και τον ψυχισμο των γυναικων..ναι.
ναι αλλα παιζεις θεατρο για να σε πηδανε σαν τσονταΑπλά συνηθίζω να πάω θεάτρο για να δω θεάτρο,όταν θέλω να δω τσόντα αγοράζω το περιοδικό του sirina.
Απλά πράγματα.-
http://[URL unfurl="true"]www.mills.gr/Photo/36_3.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny:
Ρε περιπτερακό αφού δεν χαμπαριάζεις από τέχνη,άστο.ναι αλλα παιζεις θεατρο για να σε πηδανε σαν τσοντα
Έτσι,άλλη χάρη έχει ο επώνυμος κώλος....Κωλοs με ονοματεπωνυμο
Καλά ρε πόσο τελευταίες μπορεί να είστε για να καυχιέστε για τα πιεμ
Τη στιγμη που τις δέκα χιλιάδες τις έστειλε ο παπατρόλλης
Τελευταίες Ναι για την Βίλμα την υπερποθητή το λέω
και γαμω τη θηλυκη χαβουζα να ουμε ειναι ο στομας σου...Είσαι εντελώς στόκος , για την Αντιγόνη λέμε αλλά εσύ είσαι χειρότερη με την διαφορά βάβαια ότι είσαι τέρμα κομπλέξω ρε φίλε .
Σχολιάζεις απλά για να πεις καμια ατάκα καλή μπας κ σου ρίξει κανά πούτσο ο Λοπεζ αλλά στο παρακαλετό θα μείνεις ...
... και επειδή είσαι ηλίθια να σου εξηγήσω ότι απάντησα στον Λάκη ! Στον Λάκη ρε μαλάκα !
Και αν μη τι άλλο όσοι έχουν δει να ποστάρω ξέρουν το στυλάκι μου που κάθε άλλο παρά ψωνίστικο είναι , αλλά είπαμε η μαλακία σου δεν έχει όρια και αρκεί να θες να το παίξεις μπιτς για να αρχίσεις τις παπαριές σου .
Και το ποιά είναι τελευταία στην υπόθεση το ξέρουμε πολύ καλά ...
Είσαι εντελώς στόκος , για την Αντιγόνη λέμε αλλά εσύ είσαι χειρότερη με την διαφορά βάβαια ότι είσαι τέρμα κομπλέξω ρε φίλε .
Σχολιάζεις απλά για να πεις καμια ατάκα καλή μπας κ σου ρίξει κανά πούτσο ο Λοπεζ αλλά στο παρακαλετό θα μείνεις ...
... και επειδή είσαι ηλίθια να σου εξηγήσω ότι απάντησα στον Λάκη ! Στον Λάκη ρε μαλάκα !
Και αν μη τι άλλο όσοι έχουν δει να ποστάρω ξέρουν το στυλάκι μου που κάθε άλλο παρά ψωνίστικο είναι , αλλά είπαμε η μαλακία σου δεν έχει όρια και αρκεί να θες να το παίξεις μπιτς για να αρχίσεις τις παπαριές σου .
Και το ποιά είναι τελευταία στην υπόθεση το ξέρουμε πολύ καλά ...
σαν αυτες στο στρατο που ειχαμε τυπε?και γαμω τη θηλυκη χαβουζα να ουμε ειναι ο στομας σου...
Στα πρόλαβε τα θέματα μου με το Λόπεζ η Βελβούλα και έχεις και άποψη?
Α και απόψε όταν θα παρηγοριέστε με τη φιλενάδα , πείτε και τα λοιπά κουσομπολιά πριβέ , μη και σας χαρακτηρίσουμε κατίνες και παλαβιάρες , γιατί έναν καημό (εσείς που δεν είστε κομπλεξικές βέβαια) για το ίματζ σας το'χετε.
Kαρφώνεσαι μάναμ'.
Δε θέλει και φαντασία κάποιος για να δει ότι είσαι ουρίτσα του Έκτορα. Take it easy.
Το έχω δηλώσει ότι μ'αρέσει να μαθαίνω κουτσομπολιά. Το ότι δεν τα αναπαράγω είναι άλλο θέμα. Έτσι κι αλλιώς, καλό σου κάνω.
Συ έχεις εμμονές και καημούς, εγώ δεν έκρυψα κάτι γενικά. Σώπαινε τώρα, μας ζάλισες.