Νέα

Εύα Λάσκαρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα harris_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 523K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γουστάρετε την Εύα Λάσκαρη;

• Ναι

Ψήφοι: 834 82,7%
  • Όχι

Ψήφοι: 174 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.008

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ελευθέρωσε το φιλόσοφο που κρύβεις μέσα σου! Yes you can!!!! :grin:
rodin__the_thinker2.jpg
  :sunglasses:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αν συγκεντρωνεσαι στην ερμηνεια και τον ψυχισμο των γυναικων..ναι.
Απλά συνηθίζω να πάω θεάτρο για να δω θεάτρο,όταν θέλω να δω τσόντα αγοράζω το περιοδικό του sirina.

Απλά πράγματα.-

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Απλά συνηθίζω να πάω θεάτρο για να δω θεάτρο,όταν θέλω να δω τσόντα αγοράζω το περιοδικό του sirina.

Απλά πράγματα.-
ναι αλλα παιζεις θεατρο για να σε πηδανε σαν τσοντα  :birdman:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/original_max/article/2011_10/phoca_thumb_l_eva_laskari_photos_(50).jpg[/img[/URL]]
[img]http://i.fanpix.net/images/orig/u/5/u5fz0yff8a020af.jpg
mini-sexy%20montela%202.jpg

l.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.homefood.gr/picture_files/contributions/8/1150//BackLaskari.jpg[/img[/URL]]

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Κωλοs με ονοματεπωνυμο

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Καλά ρε πόσο τελευταίες μπορεί να είστε για να καυχιέστε για τα πιεμ   :uglystupid:

Τη στιγμη που τις δέκα χιλιάδες τις έστειλε ο παπατρόλλης  :2funny: :2funny: :2funny:

Τελευταίες  :jerking:  Ναι για την Βίλμα την υπερποθητή το λέω  :2funny:  :2funny:

Είσαι εντελώς στόκος , για την Αντιγόνη λέμε αλλά εσύ είσαι χειρότερη με την διαφορά βάβαια ότι είσαι τέρμα κομπλέξω ρε φίλε .
Σχολιάζεις απλά για να πεις καμια ατάκα καλή μπας κ σου ρίξει κανά πούτσο ο Λοπεζ αλλά στο παρακαλετό θα μείνεις ...

... και επειδή είσαι ηλίθια να σου εξηγήσω ότι απάντησα στον Λάκη ! Στον Λάκη ρε μαλάκα !
Και αν μη τι άλλο όσοι έχουν δει να ποστάρω ξέρουν το στυλάκι μου που κάθε άλλο παρά ψωνίστικο είναι , αλλά είπαμε η μαλακία σου δεν έχει όρια και αρκεί να θες να το παίξεις μπιτς για να αρχίσεις τις παπαριές σου .

Και το ποιά είναι τελευταία στην υπόθεση το ξέρουμε πολύ καλά ...  :)

panoutzoss

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
Είσαι εντελώς στόκος , για την Αντιγόνη λέμε αλλά εσύ είσαι χειρότερη με την διαφορά βάβαια ότι είσαι τέρμα κομπλέξω ρε φίλε .
Σχολιάζεις απλά για να πεις καμια ατάκα καλή μπας κ σου ρίξει κανά πούτσο ο Λοπεζ αλλά στο παρακαλετό θα μείνεις ...

... και επειδή είσαι ηλίθια να σου εξηγήσω ότι απάντησα στον Λάκη ! Στον Λάκη ρε μαλάκα !
Και αν μη τι άλλο όσοι έχουν δει να ποστάρω ξέρουν το στυλάκι μου που κάθε άλλο παρά ψωνίστικο είναι , αλλά είπαμε η μαλακία σου δεν έχει όρια και αρκεί να θες να το παίξεις μπιτς για να αρχίσεις τις παπαριές σου .

και γαμω τη θηλυκη χαβουζα να ουμε ειναι ο στομας σου...  :rockon: :rockon: :rockon:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Στα πρόλαβε  τα θέματα μου με το Λόπεζ η Βελβούλα και έχεις και άποψη?

Όπως και να'χει εγώ παρακαλάω για πούτσο το Λόπεζ και όχι ολόκληρο φόρουμ .

Επίσης Θα σου πω ρε τσουτσέκι ότι δεν το 'πες  μια φορά μόνο και στ'αρχίδια μας αν απάντησες στο Λάκη η στον τάδε μαλακάκη , η απάντηση σου είναι ξεφτύλα .

Α και απόψε όταν θα παρηγοριέστε με τη φιλενάδα , πείτε και τα λοιπά κουσομπολιά  πριβέ , μη και σας χαρακτηρίσουμε κατίνες και παλαβιάρες , γιατί έναν καημό (εσείς που δεν είστε κομπλεξικές βέβαια) για το ίματζ σας το'χετε.

Σάλτα και γαμήσου με κανά σαπάκι τώρα να ισιώσεις . Ούφο. Και μην ξεχάσεις να αναφέρεις τα χιλιάδες ποστ σου σαν ένδειξη γαματοσύνης σου.

Edit: Α και μη λες για την Αντιγόνη. Αυτή  έχει νιονιό και το παίζει βλάκας. (Εκνευριστική μπορεί να την πεις). Εσύ είσαι χειρότερη . Είσαι τέρμα ηλίθια και πας  να κάνεις την ξύπνια αλλά τραβάνε μια εμπλοκή  τα εγκεφαλικά σου νεύρα  και κάνεις κορδελάκια.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
τρεις λαλουν και δυο χορευουν

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Στα πρόλαβε  τα θέματα μου με το Λόπεζ η Βελβούλα και έχεις και άποψη?

Α και απόψε όταν θα παρηγοριέστε με τη φιλενάδα , πείτε και τα λοιπά κουσομπολιά  πριβέ , μη και σας χαρακτηρίσουμε κατίνες και παλαβιάρες , γιατί έναν καημό (εσείς που δεν είστε κομπλεξικές βέβαια) για το ίματζ σας το'χετε.

Kαρφώνεσαι μάναμ'.
Δε θέλει και φαντασία κάποιος για να δει ότι είσαι ουρίτσα του Έκτορα. Take it easy.

Το έχω δηλώσει ότι μ'αρέσει να μαθαίνω κουτσομπολιά. Το ότι δεν τα αναπαράγω είναι άλλο θέμα. Έτσι κι αλλιώς, καλό σου κάνω. :cheesy:

Συ έχεις εμμονές και καημούς, εγώ δεν έκρυψα κάτι γενικά. Σώπαινε τώρα, μας ζάλισες.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Kαρφώνεσαι μάναμ'.
Δε θέλει και φαντασία κάποιος για να δει ότι είσαι ουρίτσα του Έκτορα. Take it easy.

Το έχω δηλώσει ότι μ'αρέσει να μαθαίνω κουτσομπολιά. Το ότι δεν τα αναπαράγω είναι άλλο θέμα. Έτσι κι αλλιώς, καλό σου κάνω. :cheesy:

Συ έχεις εμμονές και καημούς, εγώ δεν έκρυψα κάτι γενικά. Σώπαινε τώρα, μας ζάλισες.

Ε όχι και σε ζάλισα Βελβούλα , εσύ τρέχεις ξωπίσω μου και μου απαντάς.  Μην κάνεις τη δύσκολη δεν σου πάει.

Και όσο για τα κουτσομπολιά που δεν αναπαράγεις , μάθε ότι ο στόμας σου δεν έχει χαλινό και αργά η γρήγορα ξεφουρνίζεις διάφορα. Γι αυτό , άσε τα καλά που μου κάνεις για κανά μαλάκα που δεν σε ξέρει. 
Και στην τελική τι ζόρια τραβάτε αν είμαι ουρίτσα του Εκτωρα ή όχι? Θέλετε να σας κάνω χώρο?  :2funny:

Καρφώνεστεεεεεεεεε :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom