kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 530
- Πόντοι
- 36
Διαφωνώ με τον kapsoni.συμφωνω να γυρίσεις. Κάνε ότι τραβάει η ψυχή σου.ακου το ένστικτο σου....
Διαφωνώ με τον kapsoni.συμφωνω να γυρίσεις. Κάνε ότι τραβάει η ψυχή σου.ακου το ένστικτο σου....
φιλε ειναι και μια μιλφ που κανει μπανιο με το παραθυρο ανοιχτο, γουσταρει να την παιρνω ματι.γραψε στο θρεντ μου αρεσει να παιρνω ματι
φιλε ειναι και μια μιλφ που κανει μπανιο με το παραθυρο ανοιχτο, γουσταρει να την παιρνω ματι.
λες να κανω κινηση?
ολο μαλακιες ατακες πετας, εχεις χαλασειοχι τραβα μαλακια
Δεν συμφωνω! ο Dopamina εχει πει τις καλυτερες ατακες!ολο μαλακιες ατακες πετας, εχεις χαλασει
θα εχεις και δωρεαν εξετασεις, τι αλλο θεςΤυποι ξεχασα να σας πω οτι η γκομενα εχει αναβαθμιστει! οδηγει smartaki ενω εχει και μονιμη δουλεια..(νοσοκομα σε μεγαλο νοσηλευτικο ιδρυμα) δλδ εχει το δικο της πορτοφολι..νομιζω στην εποχη μας μετραει αυτο ετσι?
Δεν συμφωνω! ο Dopamina εχει πει τις καλυτερες ατακες!![]()
κανει νυχτερινα ομως τυπε..και ξερεις τι γινεται τα βραδια στα νοσοκομεια με τους γιατρους και τις νοσοκομες..φανταζομαι θαχεις ακουστα..θα εχεις και δωρεαν εξετασεις, τι αλλο θες
ε, καπως πρεπει να περασει η ωρα..κανει νυχτερινα ομως τυπε..και ξερεις τι γινεται τα βραδια στα νοσοκομεια με τους γιατρους και τις νοσοκομες..φανταζομαι θαχεις ακουστα..
σευχαριστω φιλε το εκτιμω!
τυπε την ιστορια με τον Χοτζα την ξερεις..ητανε χορτατος και αφου εφαγε και το καρπουζακι του τοτε κατουρησε τις φλουδες..οταν ξαναπεινασε και δεν ειχε τι να φαει κοιταγε τις φλουδες και ελεγε..αυτην δεν την κατουρησα, την τρωει κοιταει και την αλλη το ιδιο την εφαγε..στο τελος τις εφαγε ολες! ε κατι τετοιο ισχυει με την δικη μου φαση..οταν πεινας τιποτα δεν απαγορευετε..Όχι φίλε μου . Δεν θα γύρναγα ποτέ. Απαγορεύετε να γυρίσεις πίσω.![]()
Βασικα ρωτησα αν ειχε κανεις τετοια εμπειρια..το χασιμο χρονου φοβαμαι και οχι αν εχει γαμηθει με καμποσους..
κι ομως τυπε! υπαρχουν αντρες που εχουν παντρευτει 2 φορες την ιδια γυναικα!![]()
παίζουν τάβλι..?ε, καπως πρεπει να περασει η ωρα..
Ειχα παει για καφε Κολωνακι πριν λιγες μερες, και εκει που επινα με φιλο το καφεδακι μας απεναντι μας ηρθαν 2 αξιογαμητες γκομενες γυρω στα 30-32..οπως τις κοιταξα καλυτερα, θεωρησα οτι καπου την ηξερα την μια απο αυτες..σε λιγα δευτερολεπτα ειχα καταλαβει οτι η κοπελα που ηταν απεναντι μου ηταν μια παλια μου σχεση! Την πλησιασα και της λεω..εισαι η Μαρια? με θυμασαι? ειμαι ο Νεστωρας! το τι ακολουθησε δεν λεγεται! βρε που εισαι , τι κανεις κλπ..καθησαμε ολοι μαζι,,και οταν ηρθε η ωρα να φυγουμε ανταλλαξαμε τηλεφωνα..ηλπιζα να μην με παρει δεν ξερω γιατι..σημερα ομως το απογευμα κτυπησε το κινητο..ηταν αυτη...επαθα πλακα..μου ζητησε να βγουμε το Σαββατο..ο φιλος λεει να μην βγω..θαναι λαθος λεει.. ξαναζεσταμενο φαγητο..εχει τυχει σε καποιον απο εσας να ξαναγυρισει σε παλια σχεση του υστερα απο χρονια? πως ηταν? πιο εντονο? καπως κρυα φαση ισως? αν τοχει βιωσει κανεις ας γραψει..