Νέα

Εξαντληση και ταση λιποθυμιας μετα απο εντονο σεξ!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Μηνύματα
14.710
Like
2.466
Πόντοι
606
να σε ρωτησω..ειχες νιωσει αδυναμια μονο η και ταση λιποθυμιας? θυμασαι?
μα ηταν σαν να ειχα λιποθυμησει επεσα στο κρεβατι απο το πησοκωλητο αποτομα αρχισα να κρυωνω νταλα καλοκαιρι και η γκομενα να με σκεπαζει με κουβερτα κατοπιν που τις το ζητησα. Αυτη Μετα κοιτουσε σαν να ηθελε να πει απο μεσα της μα καλα πανω στο καλο :grin: :grin:  τι τον επαισε τωρα αυτον(που να ξερει οτι δεν ημουν ο σουπερμαν).. Και οχι μονο αυτο μετα απο καμια ωρα-2 ωρες  που συνηλθα ηθελε να ξανακανουμε σεξ ενω το ειχαμε κανει κανα 5 φορες τοτε στην 5 λιγο ελειψε να παω στον αγιο πετρο :grin:
 
OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Μηνύματα
1.287
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
τυποι παω να την πεσω..οικονομια δυναμεων..ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας..ευχαριστω και τον φιλο Αντισθενη για την φιλοξενια..καλα ναμαστε θα τα πουμε ξανα συντομα..καλο βραδυ και καλη ψηφο αυριο..
 

Επισκέπτης
να κι ενας σωστος τυπος! οντως φιλε δεν ετρωγα καλα οχι το πρωι αλλα τα βραδια..ολο φρουτα και τετοια..με τηνν ζεστη δεν εχω πολυ ορεξη..γενικα το κρεας απαραιτητο τυποι..αυτο που λενε οτι βλαπτει κλπ ειναι βλακεια..ας ελπισουμε οτι ειναι κατι περαστικο..

Μην ακους τι σου λεει ο χρηστος1010 αμυγδαλα και μαλακιες. Θα χτυπας 2 αυγα τηγανιτα με φετα, ντοματοσαλατα, φυσικο χυμο πορτοκαλι κι ενα ποτηρι τσιπουρο. Μετα μια φραπεδια και θα εισαι αρχηγος. Το μεσημερι οσπρια και κρεας με μετρο στο βραδυνο. Και πινε μπυρες.
 
OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Μηνύματα
1.287
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
μα ηταν σαν να ειχα λιποθυμησει επεσα στο κρεβατι απο το πησοκωλητο αποτομα αρχισα να κρυωνω νταλα καλοκαιρι και η γκομενα να με σκεπαζει με κουβερτα κατοπιν που τις το ζητησα αυτη κοιτουσε σαν να ηθελε να πει απο μεσα της μα καλα πανω στο καλω τι τον επαισε τωρα αυτον.. Και οχι μονο αυτο μετα απο καμια ωρα-2 ωρες  που συνηλθα ηθελε να ξανακανουμε σεξ ενω το ειχαμε κανει κανα 5 φορες τοτε στην 5 λιγο ελειψε να παω στον αγιο πετρο :grin:
εγω αντιθετα ζεσταινομουνα και ιδρωνα πολυ ενω ενιωσα κατι σαν σβησμαρα..
 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Μηνύματα
47.529
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τυπε κανεις δεν πεθανε απο το πολυ σεξ μην φοβασαι και αμα εγινε αυτο πηγε χαρουμενος ο ανθρωπος  :grin:
 

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Μηνύματα
14.710
Like
2.466
Πόντοι
606
εγω αντιθετα ζεσταινομουνα και ιδρωνα πολυ ενω ενιωσα κατι σαν σβησμαρα..
οσο για το κρεας που λεει ο φιλος και εσυ θα σε πω να ακουλουθας την μεσογειακη διατροφη κρεας λεει η πυραμιδα λιγο ψαρι κοτοπουλο περισοτερο ακομα πιο πολυ υδαταθρανκες ολικης καλυτερα και ελαιολαδο με φρουτα :) Προπαντων ολα περναν απο το κεντρικο νευρικο συστημα το μυαλο :grin: και οι καρδιοπαθειες και οι συμπαθιες  :) Το μυαλο ειναι η υγεια μας πιο πολυ εκει πρεπει να σταθουμε εκει η ευεξια ειναι απο εμας ολα τα αλλα φαγητα γυμναστικη κτλ ερχονται μετα :) Παπουδες 100 χρονων και βαλε καπνιζαν απο τα 12τους σαν μαυροι μεχρι να πανε στον παραδεισο στα 100+ το στρες... το αγχος... η καταθληψη... σκοτωνουν την υγεια και ας τρωμε και αμβροσια  :)
 

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Μηνύματα
2.449
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Πάρα πολύ σωστά! :thumbsup:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom