Να το δεις σε slow motion για να τελειοποιησεις τον παλμό φιλαρακο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εξαντληση και ταση λιποθυμιας μετα απο εντονο σεξ!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 187
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Τυποι καλησπερα..πριν 3 μερες ψωνισα μια μικρη(το πως και που δεν ειναι το θεμα μας) πηγασμε σε οτελ καναμε σεξ πρωτα πιπα, μετα απο λιγη ωρα καναμε κανονικα και τελος ο βλακας θελησα και τριτη φορα..οι καυλες σιδερενιες οποτε ειπα γιατι οχι ενα καλο πρωκτικο..την πηδουσα απο πισω καμποση ωρα ωσπου καποια στιγμη αρχισα και ιδρωνα πολυ, μιλαμε τυποι δεν εχυνα με τιποτα..τεσπα μετα απο αρκετη ωρα και αφου ειχα ξεκωλιασει την μικρη εχυσα αλλα πολυ λιγο..μετα ενιωσα να ζεσταινομαι πολυ ενω συνεχισα να ιδρωνω παρ οτι υπηρχε κλιματισμος..το αλλο πρωι που ξυπνησα ημουν καταχλωμος και ισα ισα που στεκομουν στα ποδια μμου..τωρα 3 μερεςς μετα αισθανομαι καλυτερα αλλα δεν εχω ανακτησει πληρως τις δυναμεις μου. τοχει παθει κανεις σας αυτο ποτε? τι μπορει να ηταν? σημειωτεον ειμαι 35 δεν καπνιζω, δεν πινω.. αλλα ξενυχταω πολυ..τα φωτα σας τυποι..
περιεργο γιατι ησουν πολυ νεος..εγω μαλλον αρχισα να μεγαλωνω..τρομαξα παντως τυποι..ηταν εφιαλτικο το συναισθημα..Εγω το ειχα παθει αυτο οταν ξεκινουσα τα γαμησια στα 15 μου ρε τυπε.
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Τυποι καλησπερα..πριν 3 μερες ψωνισα μια μικρη(το πως και που δεν ειναι το θεμα μας) πηγασμε σε οτελ καναμε σεξ πρωτα πιπα, μετα απο λιγη ωρα καναμε κανονικα και τελος ο βλακας θελησα και τριτη φορα..οι καυλες σιδερενιες οποτε ειπα γιατι οχι ενα καλο πρωκτικο..την πηδουσα απο πισω καμποση ωρα ωσπου καποια στιγμη αρχισα και ιδρωνα πολυ, μιλαμε τυποι δεν εχυνα με τιποτα..τεσπα μετα απο αρκετη ωρα και αφου ειχα ξεκωλιασει την μικρη εχυσα αλλα πολυ λιγο..μετα ενιωσα να ζεσταινομαι πολυ ενω συνεχισα να ιδρωνω παρ οτι υπηρχε κλιματισμος..το αλλο πρωι που ξυπνησα ημουν καταχλωμος και ισα ισα που στεκομουν στα ποδια μμου..τωρα 3 μερεςς μετα αισθανομαι καλυτερα αλλα δεν εχω ανακτησει πληρως τις δυναμεις μου. τοχει παθει κανεις σας αυτο ποτε? τι μπορει να ηταν? σημειωτεον ειμαι 35 δεν καπνιζω, δεν πινω.. αλλα ξενυχταω πολυ..τα φωτα σας τυποι..
Τύπε ο ιατρός εφημερίας του μπου-κομ πρέπει να πήγε για κατούρημα, αλλά μην ανησυχείς!
Σου έχω καλά νέα:
Επέστρεψε στο σάιτ ο παντογνώστης Trolldemort. Hold the line please!
τωρα που ειπες γιατρος..η αληθεια ειναι οτι εχω 10 χρονια να κανω εξετασεις..οταν μου παιρνουν αιμα τα παιζω τελειως και ετσι το αποφευγω..μετα απο αυτο που επαθα ομως θα παω οπωσδηποτε μολις συνελθω τελειωςΤύπε ο ιατρός εφημερίας του μπου-κομ πρέπει να πήγε για κατούρημα, αλλά μην ανησυχείς!
Σου έχω καλά νέα:
Επέστρεψε στο σάιτ ο παντογνώστης Trolldemort. Hold the line please!
Διάφοροι,μπορεί,να είναι οι λόγοι...
Πτώση σακχάρου στο αίμα - υπογλυκαμία,δηλαδή - μετά την έντονη σωματική δραστηριότητα.
Εξάντληση του οργανισμού - υπερκόπωση
Αφυδάτωση (ανισορροπία στις τιμές Καλίου-Νατρίου)
Καρδιολογικό πρόβλημα
Φάρμακα (υπερτασικά για παράδειγμα)
Πτώση σακχάρου στο αίμα - υπογλυκαμία,δηλαδή - μετά την έντονη σωματική δραστηριότητα.
Εξάντληση του οργανισμού - υπερκόπωση
Αφυδάτωση (ανισορροπία στις τιμές Καλίου-Νατρίου)
Καρδιολογικό πρόβλημα
Φάρμακα (υπερτασικά για παράδειγμα)
φιλε Αλεξ τρολλιες με θεματα υγειας δεν παιζουν..ξεχασα να πω οτι η πιεση μου ειναι κανονικη 12/8 και ουτε ταχυπαλμιες υπηρξαν..υποψιαζομαι καμμια αναιμια η απο την ζεστη που εφαγα ολο το καλοκαιρι εξαντληθηκα..Μολονοτι εχεις παραδοση στις τρολιές, θα μπω στο τριπακι να σου πω οτι πρεπει να κανεις ενα τριπλεξ καρδιας και καρωτιδων. και εξεταση αιματος για λιπιδια και τριγλυκεριδια.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Κίνηση-ματ με συγχώνευση τρολο-θέματος με άλλο παλιότερο του ίδιου, αλλά με το νέο τρολο-τίτλο.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ε βάλε κι εσυ εναν γενικο τιτλο "τρολιές του star86".Κίνηση-ματ με συγχώνευση τρολο-θέματος με άλλο παλιότερο του ίδιου, αλλά με το νέο τρολο-τίτλο.
Mισες δουλειες κάνεις.
σορρυ τι σχεση εχει το ενα με το αλλο? μακαρι ναταν τρολλ αυτο..τυπε εφιαλτικο να νιωθεις οτι σβηνεις μετα απο το σεξ..ποτε μην το νιωσει κανεις σας..Κίνηση-ματ με συγχώνευση τρολο-θέματος με άλλο παλιότερο του ίδιου, αλλά με το νέο τρολο-τίτλο.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Σωστό. Στο επόμενο.Ε βάλε κι εσυ εναν γενικο τιτλο "τρολιές του star86".
Mισες δουλειες κάνεις.
καλυτερα να σου βγει το ματι παρα τ ονομα!Σωστό. Στο επόμενο.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Συνομολογεις δηλαδη οτι τα προηγουμενα ειναι τρολιές?σορρυ τι σχεση εχει το ενα με το αλλο? μακαρι ναταν τρολλ αυτο..τυπε εφιαλτικο να νιωθεις οτι σβηνεις μετα απο το σεξ..ποτε μην το νιωσει κανεις σας..
Και πώς να σε πιστεψουμε τωρα ρε τύπε?
Εισαι τωρα σαν τον βοσκο που φωναζε "λυκος" και τωρα δεν τον πιστευει κανενας.
οχι αλλα λεω τ αλλα πιστεψτε οτι ειναι τρολλιες δεν με νοιαζει ασχετα αν δεν ειναι..τυπε εδω τα επαιξα..ιδρωνα με τον κλιματισμο στο φουλ και ενιωθα τις δυναμεις μου να με εγκαταλειπουν..με λογο τιμης σας το λεω παιδιαΣυνομολογεις δηλαδη οτι τα προηγουμενα ειναι τρολιές?
Και πώς να σε πιστεψουμε τωρα ρε τύπε?
Εισαι τωρα σαν τον βοσκο που φωναζε "λυκος" και τωρα δεν τον πιστευει κανενας.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Πωωωωωωωω ρε τι χεστης ειναι αυτος.οχι αλλα λεω τ αλλα πιστεψτε οτι ειναι τρολλιες δεν με νοιαζει ασχετα αν δεν ειναι..τυπε εδω τα επαιξα..ιδρωνα με τον κλιματισμο στο φουλ και ενιωθα τις δυναμεις μου να με εγκαταλειπουν..με λογο τιμης σας το λεω παιδια
Ρε φιλε ενταξει, μπορει να ειναι μια υποταση, μια υπογλυκαιμια, μια αδιαθεσια.
Τι χεσμεντέν ειναι αυτο?
Αν ειχες ομως χεστει στ αληθεια, σημερα θα ειχες τρεξει να κανεις εξετασεις. Αρα μαλλον δεν εχεις χεστει αρκετα. Εκτος αν περιμενεις να σου δωσει τα φωτα του ο εφημερευων ιατρος του μπου κομ.
το βρηκες οτι ειμαι χεστης..και ως γνησιος δειλος φοβαμαι πολυ τις εξετασεις ειλικρινα τωρα..Πωωωωωωωω ρε τι χεστης ειναι αυτος.
Ρε φιλε ενταξει, μπορει να ειναι μια υποταση, μια υπογλυκαιμια, μια αδιαθεσια.
Τι χεσμεντέν ειναι αυτο?
Αν ειχες ομως χεστει στ αληθεια, σημερα θα ειχες τρεξει να κανεις εξετασεις. Αρα μαλλον δεν εχεις χεστει αρκετα. Εκτος αν περιμενεις να σου δωσει τα φωτα του ο εφημερευων ιατρος του μπου κομ.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Δεν θα γινει τιποτα αν δεν πας.φιλε Αλεξ μια ερωτηση..με ορκο στα παντελονια που φοραω σου λεω οτι εχω επιλεγει μελος εφορευτικης επιτροπης και μαλιστα τακτικο..αν δεν παω θα γινεςι κατι? ειμαι χαλια ειλικρινα
Τα εχουμε πει τοσες φορες. Ο δικαστικος αντιπροσωπος δεν ασχολειται. Ενας στους εκατό μπορει να στειλει τα περιπολικα να ψαχνουν τα μελη, αν ειναι κανενας παραξενος. Στην πραξη τιποτα δεν γινεται, εξαλλου αυτες οι εκλογες ειναι ευκολες αφου δεν εχουν σταυρούς.
Μολαταυτα αν καποια στιγμη πας να ψηφισεις, μπορει ο δικαστικος αντιπροσωπος να το παρει χαμπαρι, να σε ξεχεσει και να σε κρατησει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 278
- Εμφανίσεις