Κατι ειναι κι αυτο! Ημουνα λεει στεναχωρημενος που δεν ειχα γκομενα..ωσπου ειδα καποιον που δεν ειχε χερια!! Οποτε καλη και η παλαμη!μια και καλη τη Μαρια Παλαμη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εξαντληση και ταση λιποθυμιας μετα απο εντονο σεξ!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 187
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ενταξει ρε τυπε..ελεος! ψαχνεις για παρθενες εσυ? το θεμα ειναι να βρουμε ενα καλο καλουπι(γυναικα) να αναπαραχθουμε..αν μας κανει γερα και υγιη παιδια εχουμε πετυχει στην επιλογη μας...Aπό όλους όσους την γάμησαν, εσένα σε θεωρεί το μεγαλύτερο θύμα για να την κάνει μάνα τώρα που 30ρισε
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
Ενταξει ρε τυπε..ελεος! ψαχνεις για παρθενες εσυ? το θεμα ειναι να βρουμε ενα καλο καλουπι(γυναικα) να αναπαραχθουμε..αν μας κανει γερα και υγιη παιδια εχουμε πετυχει στην επιλογη μας...
οχι φιλε μου δεν ειναι ετσι....αν ειναι να την εχει γαμησει ενας στρατωνας πριν να μου λειπουν τα παιδια....δεν σου λεω για παρθενα...αλλα με ρεγουλο
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.918
- Πόντοι
- 606
μποι δεν εχουμε ολοι ιδια στανταρςΕνταξει ρε τυπε..ελεος! ψαχνεις για παρθενες εσυ? το θεμα ειναι να βρουμε ενα καλο καλουπι(γυναικα) να αναπαραχθουμε..αν μας κανει γερα και υγιη παιδια εχουμε πετυχει στην επιλογη μας...
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Κατι ειναι κι αυτο! Ημουνα λεει στεναχωρημενος που δεν ειχα γκομενα..ωσπου ειδα καποιον που δεν ειχε χερια!! Οποτε καλη και η παλαμη!
ε αντε πανε παιξτην ,πιες το γαλατακι σου και νανι
Ξεπερνα τα κομπλεξ τυπε! η αλλοιως γινε μουσουλαμονος τζιχαντιστης..αυτοι εχουν τετοιες αποψεις...οχι φιλε μου δεν ειναι ετσι....αν ειναι να την εχει γαμησει ενας στρατωνας πριν να μου λειπουν τα παιδια....δεν σου λεω για παρθενα...αλλα με ρεγουλο
Laser Dildo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2012
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
Να αλλάξεις το Νέστωρας και να το κάνεις Νάστωρας, ώστε αν κάποια δεν σε θυμάται όταν της συστηθείς και σου πεί γεμάτη απορίαΕιχα παει για καφε Κολωνακι πριν λιγες μερες, και εκει που επινα με φιλο το καφεδακι μας απεναντι μας ηρθαν 2 αξιογαμητες γκομενες γυρω στα 30-32..οπως τις κοιταξα καλυτερα, θεωρησα οτι καπου την ηξερα την μια απο αυτες..σε λιγα δευτερολεπτα ειχα καταλαβει οτι η κοπελα που ηταν απεναντι μου ηταν μια παλια μου σχεση! Την πλησιασα και της λεω..εισαι η Μαρια? με θυμασαι? ειμαι ο Νεστωρας! το τι ακολουθησε δεν λεγεται! βρε που εισαι , τι κανεις κλπ..καθησαμε ολοι μαζι,,και οταν ηρθε η ωρα να φυγουμε ανταλλαξαμε τηλεφωνα..ηλπιζα να μην με παρει δεν ξερω γιατι..σημερα ομως το απογευμα κτυπησε το κινητο..ηταν αυτη...επαθα πλακα..μου ζητησε να βγουμε το Σαββατο..ο φιλος λεει να μην βγω..θαναι λαθος λεει.. ξαναζεσταμενο φαγητο..εχει τυχει σε καποιον απο εσας να ξαναγυρισει σε παλια σχεση του υστερα απο χρονια? πως ηταν? πιο εντονο? καπως κρυα φαση ισως? αν τοχει βιωσει κανεις ας γραψει..
"Νάστωρας? Ποιος Νάστωρας?" εσύ να απαντήσεις "αυτός που είναι στο γαμήσι μάστορας" και να την αποτελειώσεις
Stil520
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ξεπερνα τα κομπλεξ τυπε! η αλλοιως γινε μουσουλαμονος τζιχαντιστης..αυτοι εχουν τετοιες αποψεις...
To slut είναι δυτική λέξη τύπε
Δεν μπορω να της πω τετοιο ψεμα, γιατι μ εχει δοκιμασει και με ξερει!!Να αλλάξεις το Νέστωρας και να το κάνεις Νάστωρας, ώστε αν κάποια δεν σε θυμάται όταν της συστηθείς και σου πεί γεμάτη απορία
"Νάστωρας? Ποιος Νάστωρας?" εσύ να απαντήσεις "αυτός που είναι στο γαμήσι μάστορας" και να την αποτελειώσεις
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
Να αλλάξεις το Νέστωρας και να το κάνεις Νάστωρας, ώστε αν κάποια δεν σε θυμάται όταν της συστηθείς και σου πεί γεμάτη απορία
γαμω τον θεο σου πεθανα αχαχαχχαχχα
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Τυπε περιμενε λιγο... Στις 2-3 πρωτες σελιδες χλευαζουμε και χαβαλεδιαζουμε.....
Μετα την 3η σελιδα αρχιζουν οι σοβαρες απαντησεις...
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.918
- Πόντοι
- 606
αυτο ειναι αδυνατο τυπε.ο καπσονης δε συμφωνει ουτε με τον εαυτο τουσυμφωνω με kapsoni
kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 528
- Πόντοι
- 36
Εγώ διαφωνώ
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
κι ομως τυπε! υπαρχουν αντρες που εχουν παντρευτει 2 φορες την ιδια γυναικα!
Τυπε μην ακους κανεναν.
Κοιτα ευθεια και περπατα μπροστα. :S
kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 528
- Πόντοι
- 36
Διαφωνώ με τον kapsoni.συμφωνω να γυρίσεις. Κάνε ότι τραβάει η ψυχή σου.ακου το ένστικτο σου....
kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 528
- Πόντοι
- 36
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έχεις κάνει πάρα για κάτι που δεν έκανες πότε.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Τυπε μην ακους κανεναν.
Κοιτα ευθεια και περπατα μπροστα. :S