ο τίτλος λέει και μασατζουδες τύπε μου.αυτο μασατζιδικο δεν ειναι ρε τυπε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Εξαφανισμένες» ιερόδουλες/CG/μασατζούδες στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kounelis Ioannis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 532
- Εμφανίσεις 135K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.726
- Πόντοι
- 25.165
ο τίτλος λέει και μασατζουδες τύπε μου.
αλλο μασατζουδες και αλλο μασατζιδικα. καλυτερα να ρωτησεις στα θεματα με τα μασατζιδικα πιο πολυ ακρη θα βγαλεις. εγω για σενα το λεω.
οκ αγορίνα κουβέντα να γίνετεαλλο μασατζουδες και αλλο μασατζιδικα. καλυτερα να ρωτησεις στα θεματα με τα μασατζιδικα πιο πολυ ακρη θα βγαλεις. εγω για σενα το λεω.
kaltsounis1
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Ναι ρε εσυ την θυμαμε, μια ελεγε οτι την λενε Ναταλια μια Μαιρη και συστηνωτανε για Ιταλιδα αλλα μαλλον απο Αλβανια μερια ητανε! Βυζαρες απιστευτες, οι ποιο καλοσχηματισμενες που εχω δει ποτε μου!!! Την Ουκρανεζα δεν θυμαμε πως την λεγανε αλλα ητανε πανεμορφη γυναικα!!! Τι θυμασε ρε αδερφε...
Μη μας το χαλάς ρε φίλε. Όχι κι απ την Αλβανια
Δουλεύει ακόμα, την έχει γνωρίσει κανείς;
Την γάμησα πριν δυο χρόνια.
Το όνομά της είναι Όλγα.
Αν υπάρχει ένα άλλο infa ή άλλα ερωτηματολόγια ή φωτογραφίες ρίξει επάνω θα είναι ευγνώμονες
Συγγνώμη αν το έγραψα σε λάθος μέρος.
Την γάμησα πριν δυο χρόνια.
Το όνομά της είναι Όλγα.
Αν υπάρχει ένα άλλο infa ή άλλα ερωτηματολόγια ή φωτογραφίες ρίξει επάνω θα είναι ευγνώμονες
Συγγνώμη αν το έγραψα σε λάθος μέρος.
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 758
- Πόντοι
- 81
Γραφω κι εγω για θεσνικη
Εμμα παιδες. Η καλυτερη πουτανα που εχω γαμησει ποτε.ακομα μετα το πρωτο λοκ νταουν ειχε ξανα φανει γενικα? Γενικα εμεινε στον χωρο?
Ιζαμπελα. Μια καυλοφτασα μελαχινο καρε με ωραια βυζια στο παλιο μελισσες στην γεωργιου.δουλευει πλεον καπου?
Μια ακομα ουκρανη που πηρα 2 φορες .δεν θυμαμαι ονομα,δουλευε αριστερα στο πρωτο μαγαζι ετσι οπως μπαινουμε στην αλανα που ειναι ολα μαζεμενα πλεον,εκει που ειναι τα λας βεγκας.
Ομορφη γκομενα. Δεν τα ειχαμε βρει αρχικα λογο πουτσου.αλλα τετοιον συγχρωνισμο σε σκισιμο στα 4 δεν εχω ξαναζησει
Εμμα παιδες. Η καλυτερη πουτανα που εχω γαμησει ποτε.ακομα μετα το πρωτο λοκ νταουν ειχε ξανα φανει γενικα? Γενικα εμεινε στον χωρο?
Ιζαμπελα. Μια καυλοφτασα μελαχινο καρε με ωραια βυζια στο παλιο μελισσες στην γεωργιου.δουλευει πλεον καπου?
Μια ακομα ουκρανη που πηρα 2 φορες .δεν θυμαμαι ονομα,δουλευε αριστερα στο πρωτο μαγαζι ετσι οπως μπαινουμε στην αλανα που ειναι ολα μαζεμενα πλεον,εκει που ειναι τα λας βεγκας.
Ομορφη γκομενα. Δεν τα ειχαμε βρει αρχικα λογο πουτσου.αλλα τετοιον συγχρωνισμο σε σκισιμο στα 4 δεν εχω ξαναζησει
GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 929
- Πόντοι
- 361
UpΚαλησπέρα παιδιά ψάχνω μια μασατζου που δούλευε στο μασατζιδικο luxuri στον Εύοσμο Μαριάννα τότε Ξανθιά με ραστα και μετά μελαχρινή αν έχεις κάποιος κάποια πληροφορία
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Α
ΑΝ εννοεις την ανναμπελα αυτή ψάχνω και γω. Με πορνογυαλακι και καλτσοδετεςΓραφω κι εγω για θεσνικη
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 758
- Πόντοι
- 81
Ναι αυτην κεω και στο ιδιο επισης δουλευε παλι μια με γυαλια μελαχρινη κι ακομα καλυτερηΑ
ΑΝ εννοεις την ανναμπελα αυτή ψάχνω και γω. Με πορνογυαλακι και καλτσοδετες
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Την ανναμπελα που μπορούμε να την βρούμε φίλε. Και τις 2 φορές είχα περάσει καλά και τρελαίνεται να τη γλείφεις,Ναι αυτην κεω και στο ιδιο επισης δουλευε παλι μια με γυαλια μελαχρινη κι ακομα καλυτερη
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 758
- Πόντοι
- 81
Μισο να βρω το τηλ του σακη του νταβα και θα σου πω,εγω ειχα αλλη ακτιναΤην ανναμπελα που μπορούμε να την βρούμε φίλε. Και τις 2 φορές είχα περάσει καλά και τρελαίνεται να τη γλείφεις,
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Ρε μεγαλε πως ρωτησες εσυ για την ιζαμπελα αν βρισκεται καπου ετσι ρωτησα και γω για την ανναμπελα. Τι θα επρεπε να σου πει καποιος δηλαδη περιμενε να βρω το τηλ του νταβα της ιζαμπελας γιατι εγω εχω αλλη ακτινα; Σε ποστ εξαφανισμενες ιεροδουλες ρωτησα ετσι γραφει πανω. Δεν ειναι ασχετο. Δε σε ρωτησα πως να αλλαξω μια πριζα; ΕΛΕΟΣ!!!Μισο να βρω το τηλ του σακη του νταβα και θα σου πω,εγω ειχα αλλη ακτινα
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 758
- Πόντοι
- 81
Εισαι στην πριζα? Γιατι εγω δεν σοβαρολογουσα τυπε.χαλαρωσε και υπαρχουν καλυτερεςΡε μεγαλε πως ρωτησες εσυ για την ιζαμπελα αν βρισκεται καπου ετσι ρωτησα και γω για την ανναμπελα. Τι θα επρεπε να σου πει καποιος δηλαδη περιμενε να βρω το τηλ του νταβα της ιζαμπελας γιατι εγω εχω αλλη ακτινα; Σε ποστ εξαφανισμενες ιεροδουλες ρωτησα ετσι γραφει πανω. Δεν ειναι ασχετο. Δε σε ρωτησα πως να αλλαξω μια πριζα; ΕΛΕΟΣ!!!
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Το υπάρχουν καλύτερες είναι κάπως σχετικό. Μια καλή για μένα μπορεί να είναι κακή για σενα όπως και το αντίστροφο. Οπότε το υπάρχουν καλύτερες πάει στα σκουπίδια. Τώρα όσον αφορά το εάν σοβαρολουγουσες η όχι όταν απαντάς σε κάποιον....φίλε περίμενε να βρω το τηλ του νταβα της και θα σου πω...είναι σαν να μου τη λες. Δε νομίζω να είπα καμία μαλάκια. Σου ξαναλέω είμαστε σε σελίδα εξαφανισμενες ιερόδουλες. Ρώτησα κάτι το οποίο ρώτησες και συ πιο πάνω.
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 758
- Πόντοι
- 81
ΟκΤο υπάρχουν καλύτερες είναι κάπως σχετικό. Μια καλή για μένα μπορεί να είναι κακή για σενα όπως και το αντίστροφο. Οπότε το υπάρχουν καλύτερες πάει στα σκουπίδια. Τώρα όσον αφορά το εάν σοβαρολουγουσες η όχι όταν απαντάς σε κάποιον....φίλε περίμενε να βρω το τηλ του νταβα της και θα σου πω...είναι σαν να μου τη λες. Δε νομίζω να είπα καμία μαλάκια. Σου ξαναλέω είμαστε σε σελίδα εξαφανισμενες ιερόδουλες. Ρώτησα κάτι το οποίο ρώτησες και συ πιο πάνω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις