agios69
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 123
- Πόντοι
- 16
παντως μεχρι κ αυτη τη στιγμη που γραφω ειναι οντως ον λαιν...οπως ειπε 1 συναδελφος σε αλλο τοπικ
;)
παντως μεχρι κ αυτη τη στιγμη που γραφω ειναι οντως ον λαιν...οπως ειπε 1 συναδελφος σε αλλο τοπικ
Ωπα τι εχουμε εδω ???!!!! Πειτε μου οτι επεστρεψε η καυλιαρα Εβιτα , για τι ον λαιν μιλατε ρε παιδες ??? sιου στειλε μου ενα πμ αν ξερουμε κατιπαντως μεχρι κ αυτη τη στιγμη που γραφω ειναι οντως ον λαιν...οπως ειπε 1 συναδελφος σε αλλο τοπικ
Αμα μας εχει αποθηκευμενους στον παλιο της αριθμο με τα Nik name μας μια χαρα , απλα ανοιγει το κινητο και ξεκιναει , αν παλι πηρε καινουργιο και θελει να ξεκινησει με νεο αριθμο θα ξεκινησει με καινουργιο πελατολογιο , απλα πραγματαΑκόμα και έτσι να είναι παιδιά, θεωρείτε ότι θα επιχειρήσει να ανοίξει το πελατολόγιό της ή θα συνεχίσει εκ του ασφαλούς με το ήδη υπάρχον; ;)
Έτσι ακριβώς! Αυτό που λέω είναι να μην κάνουμε μάταιες εικασίες, επειδή φαίνεται online... Αν έχει δώσει τους κωδικούς σε στράκιπου, έχει περάσει από το μυαλό κανενός;Αμα μας εχει αποθηκευμενους στον παλιο της αριθμο με τα Nik name μας μια χαρα , απλα ανοιγει το κινητο και ξεκιναει , αν παλι πηρε καινουργιο και θελει να ξεκινησει με νεο αριθμο θα ξεκινησει με καινουργιο πελατολογιο , απλα πραγματα
Ωπα τι εχουμε εδω ???!!!! Πειτε μου οτι επεστρεψε η καυλιαρα Εβιτα , για τι ον λαιν μιλατε ρε παιδες ??? sιου στειλε μου ενα πμ αν ξερουμε κατι
Μα γι αυτο κι εγω ειπα αν ξερει κατι καποιος να ενημερωσει , το οτι μπηκε και φανηκε online δε λεει τιποτα απολυτως , οπως πολυ σωστα ειπες μπορει να μπηκε online να χαζεψει αυτος που της ανοιξε προφιλ εδω μεσα , πολυ λιγες ειναι αυτες που ανοιγουν μονες τους προφιλ στο μπου , να μην πω οτι παιζει να ειναι και κατω απο 10 αυτεςΈτσι ακριβώς! Αυτό που λέω είναι να μην κάνουμε μάταιες εικασίες, επειδή φαίνεται online... Αν έχει δώσει τους κωδικούς σε στράκιπου, έχει περάσει από το μυαλό κανενός;
Μακαρι τυπε μακαρι.πάντως ένα come back,θα άξιζε,για να προσγειωθούνε μερικές εδώ μέσα.....
για να μην κρυβομαστε πισω απο το...κωλοδακτυλο!ανεβαζω μια παλια φωτο απο το φορουμ..οι δυο απο αυτες παιζουν μπαλλα συνεχεια..το δεξι εξτρεμακι και το κεντρικο χαφ της φωτογραφιας!!Ρε παιδιά και η Τζούλια ξέρετε αν παίζει ακομα;
για να μην κρυβομαστε πισω απο το...κωλοδακτυλο!ανεβαζω μια παλια φωτο απο το φορουμ..οι δυο απο αυτες παιζουν μπαλλα συνεχεια..το δεξι εξτρεμακι και το κεντρικο χαφ της φωτογραφιας!!
Για το κεντρικό αμυντικό το ψήνω πολύ....ΑΝ υπάρχει κάποια πληροφορία...