gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Για πες...Εγω μπορω να σου πω που να μην πονταρεις... καταλαβαινεις που.....
Για πες...Εγω μπορω να σου πω που να μην πονταρεις... καταλαβαινεις που.....
'σαι μαλακας ????
Ελεος να βριζουνε τωρα Λαμπιρη και λοιπες μεσημεριανουδες.... ολοι αυτοι ειναι μεγιστοι γνωστες μουσικης θυμησου τι ελεγαν περυσι για το Νορβηγο και τη Χαντισε και πως ξεβρακωθηκαν μετα.. πως μπορει να κρινει καποιος απο μουσικη οταν η μονη του σχεση με αυτην ειναι ο Τερζης ο Καρρας και οι υπολοιποι μπουζουκοσκυλαδες
ξερει κανεις αποδωσεις ;;μαλακοδερνουμε
Τον Gummy Bear της φετινης Γιουροβιζιον Γιωργο ΑλκαιοΓια πες...
Τι καθεσε τοτε και ποσταρεις τραβα να δεις Λαμπιρη και Πουλοπουλο να σου πουν οτι ο Gummy Bear ειναι φαβοριε, εισαι μαλακας..
Τι θέση τον βλέπεις περίπου?Τον Gummy Bear της φετινης Γιουροβιζιον Γιωργο Αλκαιο
ταπεινα ζητω συγνωμη..Τι καθεσε τοτε και ποσταρεις τραβα να δεις Λαμπιρη και Πουλοπουλο να σου πουν οτι ο Gummy Bear ειναι φαβορι
Τι θέση τον βλέπεις περίπου?
πηγαινε αλλουΑμυντικό χαφ..
με τοση δίαιατα και κατι καινουρια παπουτσια που ειδα οτι πηρε, εγω βλεπω να κανει και το κρυφο εξτρεμ..Αμυντικό χαφ..
ρωτα το γαττο πουστονεοξερει κανεις αποδωσεις ;;
γυρω στο 5-6 για ημιτελικο και γυρω στο 15-17 για τελικοΤι θέση τον βλέπεις περίπου?
φωνακτε το παπα το μακηΑμυντικό χαφ..
Κόψε ρε μαλάκα τα χαζά και έλα να ασχοληθούμε με τον τελικό του Τσ.Λ....Τι θέση τον βλέπεις περίπου?
και στις δύο περιπτωσεις δηλαδη, βλεπεις διπλό ε ??γυρω στο 5-6 για ημιτελικο και γυρω στο 15-17 για τελικο
ασε ρε να παιξουμε και κανα παρακμιακο στοιχημαΚόψε ρε μαλάκα τα χαζά και έλα να ασχοληθούμε με τον τελικό του Τσ.Λ....
Να σε πω,τη μπάγερν πως τη βλέπεις χωρίς τον Κουασιμόδο..???
Στον ημιτελικό θα παίξουν πόλο και στον τελικό Χάντμπωλ...και στις δύο περιπτωσεις δηλαδη, βλεπεις διπλό ε ??
16η-τελευταία δίνει 10 στον Οπάπ!Καλό...γυρω στο 5-6 για ημιτελικο και γυρω στο 15-17 για τελικο
Καλυτερη θα παιξει ο Τουρκαλας ο Χαμιτ και ολα ΟΚΚόψε ρε μαλάκα τα χαζά και έλα να ασχοληθούμε με τον τελικό του Τσ.Λ....
Να σε πω,τη μπάγερν πως τη βλέπεις χωρίς τον Κουασιμόδο..???