Νέα

Eurovision 2010

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Billy7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 837
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το μονο ξεκαθαρο φαβορι στην ιστορια του πλανητη ηταν η Dream Team του 92, μην ακους μαλακιες των μπουκ και της Τατιανας αν σου αρεσει το τραγουδι πονταρε και καλη τυχη το οτι εχει πιθανοτητες εχει, εισαι σιγουρος ομως οτι δεν θα το παρει η Αρμενια, η Κροατια, η Σλοβακια ακομα και η Γερμανια :think: :think:
Όλοι ξέρουμε πως ψηφίζουνε  στην Γιουροβίζιον!Δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο ποιο κομμάτι είναι καλύτερο...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω αν επαιζα τζογο θα εριχνα αρμενια τυποι μου
το τραγουδι της αζερας ειναι δυνατο παντως
αλλα δεν νομιζω να δινει και μεγαλη αποδοση
γερμανια δεν πιστευω να εχει καμια τυχη

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Όλοι ξέρουμε πως ψηφίζουνε  στην Γιουροβίζιον!Δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο ποιο κομμάτι είναι καλύτερο...
Το ποιο ειναι το καλυτερο κομματι ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα, σχεδον παντα ομως κερδιζει καλο κομματι με εξαιρεση ισως το 2006, παντα ομως με τη βοηθεια των μειονοτητων εθνικων αλλα και "αλλων". Για αυτο το λογο δινω ενα ελαχιστο προβαδισμα σε Αρμενια - Κροατια για φετος.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το ποιο ειναι το καλυτερο κομματι ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα, σχεδον παντα ομως κερδιζει καλο κομματι με εξαιρεση ισως το 2006, παντα ομως με τη βοηθεια των μειονοτητων εθνικων αλλα και "αλλων". Για αυτο το λογο δινω ενα ελαχιστο προβαδισμα σε Αρμενια - Κροατια για φετος.
επισης παιζει ρολο και η κατασταση που επικρατει σε καποια χωρα
δεν θα ηταν οτι καλυτερο να παει το ευρωβυζι σε μια απτις 2 αυτες χωρες

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
εγω αν επαιζα τζογο θα εριχνα αρμενια τυποι μου
το τραγουδι της αζερας ειναι δυνατο παντως
αλλα δεν νομιζω να δινει και μεγαλη αποδοση
γερμανια δεν πιστευω να εχει καμια τυχη
Τυπε μου εχεις δικο η Αρμενια εχει πολλες πιθανοτητες οπως και η Κροατια, γιατι εκτος απο καλα τραγουδια, ωραιες παρουσιες εχουν και πολλες μειονοτητες ανα την Ευρωπη (σκεψου μονο ποσοι Αρμενιοι ειναι στην Ελλαδα). Αυτο ομως δεν αποκλοιει να κερδισει το Αζερμπαιτζαν, η Γερμανια, η Σλοβακια που κανει θραυση στο διαδυκτιο και στους πιτσιρικαδες καθοτι παραπεμπει σε Αβαταρ

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
επισης παιζει ρολο και η κατασταση που επικρατει σε καποια χωρα
δεν θα ηταν οτι καλυτερο να παει το ευρωβυζι σε μια απτις 2 αυτες χωρες
Για Αρμενια δεν ξερω αλλα αν παιζει να παει Αζερμπαιτζαν γιατι οχι και Αρμενια, οσο για την Κροατια ειμουν εκει πριν λιγες μερες και πιστεψε με ανετα παει εκει το ευρωβυζι, για πλακα......

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Για Αρμενια δεν ξερω αλλα αν παιζει να παει Αζερμπαιτζαν γιατι οχι και Αρμενια, οσο για την Κροατια ειμουν εκει πριν λιγες μερες και πιστεψε με ανετα παει εκει το ευρωβυζι, για πλακα......
τυπε για κροατια συμφωνω,μια χαρα θα τους βολεψει να παει εκει το επομενο ευροβωζι,
αποτι ξερω εχουν πολυ σοβαρες εδαφικες διαφορες η αρμενια με το αζερμπαιτζαν
η γερμανια ειναι πολυ μονη,ουτε την ψηφο της παιρνει :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom