You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Eurovision 2010
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Billy7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 837
- Εμφανίσεις 31K
-
- Ετικέτες
- eurovision
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Και που πέρασε τί θα καταφέρει;;;MΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΕ!!!!!!
Καλά με τόσο νεκροταφείο βλέπω και τον δικό μας 5δα!!!
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
3αδαΚαι που πέρασε τί θα καταφέρει;;;
Καλά με τόσο νεκροταφείο βλέπω και τον δικό μας 5δα!!!![]()
Επισκέπτης
Χαλαρά 5δα αυτή!!!περασε η ψηλη!
uraaaaaaaaa![]()
![Headbang 2 :headbang2: :headbang2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/FIRmzEvtlDNL0dQELGmbBecncN8.gif)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
απατη τυποι μου
δεν περασε η χοντρομπουτα κροατισσα και η σουηδεζα
και περασε η κυπρος και η γεωργια![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
δεν περασε η χοντρομπουτα κροατισσα και η σουηδεζα
και περασε η κυπρος και η γεωργια
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
θα ψησει αρνια ο πανικας λεμε αμα το παρει η ψηλη!!!Χαλαρά 5δα αυτή!!!![]()
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
θα εχει πολυ Apricot μεσα τυπεΝα κάνεις ανάλυση![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
θα της δωσει και το κλειδι της πολης τυπεθα ψησει αρνια ο πανικας λεμε αμα το παρει η ψηλη!!!
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.819
- Πόντοι
- 6.035
απολυτε την γεωργιανη πρεπει να ψηφισουμε ειναι ετοιμη να σταξει μερεντα απο την χαρα τηςθα εχει πολυ Apricot μεσα τυπε![]()
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
την βλεπω ct στην ελλαδα συντομα τυπεαπολυτε την γεωργιανη πρεπει να ψηφισουμε ειναι ετοιμη να σταξει μερεντα απο την χαρα της![]()
![]()
Επισκέπτης
Ρε γμτ είμαι εγώ σκυλάς ή όντως είναι από τις καλύτερες συμμετοχές ο δικός μας;;;;
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.819
- Πόντοι
- 6.035
το χορευτικο τα χαλαει εσυ με τα ρασα αν χορευες και τα σηκωνες κιολας θα δειχναμε το ελληνικο μεγαλειο καλυτερα θα πηγαιναμεΡε γμτ είμαι εγώ σκυλάς ή όντως είναι από τις καλύτερες συμμετοχές ο δικός μας;;;;![]()
![]()
ρε Παπαζολη εσυ που μενεις επανω,Ρε γμτ είμαι εγώ σκυλάς ή όντως είναι από τις καλύτερες συμμετοχές ο δικός μας;;;;![]()
![]()
ειπε τιποτε ο Πανικας θα βαλει γιγαντοοθονες για να δειτε τον τελικο του ευρωβυζιου?
Επισκέπτης
Mε τα μαύρα καλύτερα ναι!!!το χορευτικο τα χαλαει εσυ με τα ρασα αν χορευες και τα σηκωνες κιολας θα δειχναμε το ελληνικο μεγαλειο καλυτερα θα πηγαιναμε![]()
![]()
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Headbang 2 :headbang2: :headbang2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/FIRmzEvtlDNL0dQELGmbBecncN8.gif)
Τώρα ειδικά εγώ δεν ξέρω αν θα πήγαινα καλύτερα!!!
![Mrs Booty :booty: :booty:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_booty.gif)
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
η Kυπρος εχει πολυ καλο ακουστικο τραγουδι!
της Γαλλιας θα γινει μεγαλο χιτ στα clubs! οπως και της Αρμενιας.
ευτηχως που δεν περασε η Ολλανδια.![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
η Ουκρανεζα φωναρα!!!
πολυ καλο και της Γερμανιας!
κριμα που δεν περασε η τραγουδαρα της Σουηδιας.
ηταν το καλυτερο απ'ολα!
της Γαλλιας θα γινει μεγαλο χιτ στα clubs! οπως και της Αρμενιας.
ευτηχως που δεν περασε η Ολλανδια.
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
η Ουκρανεζα φωναρα!!!
πολυ καλο και της Γερμανιας!
κριμα που δεν περασε η τραγουδαρα της Σουηδιας.
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
ηταν το καλυτερο απ'ολα!
Επισκέπτης
Δεν άκουσα κάτι τύπε,μπορεί πάντως ο Πανίκας είναι ικανός για όλα,μέχρι κ δημόσια παρτούζα να οργανώσει!!!ρε Παπαζολη εσυ που μενεις επανω,
ειπε τιποτε ο Πανικας θα βαλει γιγαντοοθονες για να δειτε τον τελικο του ευρωβυζιου?
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Σήμερα είχαμε γυμνή ποδηλατοδρομία πάντως!!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.819
- Πόντοι
- 6.035
α ρε κουφαλες εσεις με το πανικα περνατε καλααααα εχεται και κατι να γελατεΔεν άκουσα κάτι τύπε,μπορεί πάντως ο Πανίκας είναι ικανός για όλα,μέχρι κ δημόσια παρτούζα να οργανώσει!!!
Σήμερα είχαμε γυμνή ποδηλατοδρομία πάντως!!!![]()
![]()
![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 473
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 91
- Εμφανίσεις