talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
1.80m καθαρό κι όχι με κόθορνους ή τα 12άποντα της παπαβύζου :S :S :S1.97 τυπε, θα βγαλει μπουτακια ομως γιατι στην προβα εμφανιστηκε με τζινακι
1.80m καθαρό κι όχι με κόθορνους ή τα 12άποντα της παπαβύζου :S :S :S1.97 τυπε, θα βγαλει μπουτακια ομως γιατι στην προβα εμφανιστηκε με τζινακι
Ξαναψαχτω 197 ειναι η γκομενα χωρις παπουτσια, ειναι πραγματικα πανυψηλη αλλα απο οτι βλεπω θα εμφανιστει με τζινακι προφανως γιατι στοχευει στη νικη και δεν θελει να προκαλεσει τις αδερφουλες που στηριζουν το διαγωνισμο1.80m καθαρό κι όχι με κόθορνους ή τα 12άποντα της παπαβύζου :S :S :S
:S :S :S :SΞαναψαχτω 197 ειναι η γκομενα χωρις παπουτσια, ειναι πραγματικα πανυψηλη αλλα απο οτι βλεπω θα εμφανιστει με τζινακι προφανως γιατι στοχευει στη νικη και δεν θελει να προκαλεσει τις αδερφουλες που στηριζουν το διαγωνισμο
Γιατι ρωτας θα τοντο ladyboy απο το βελιγράδι πόσα λες να παίρνει ?
Τι να σου πω δεν την εχω δει απο κοντα, αλλα οταν ηρθε στην Αθηνα οσοι την ειδαν για 1.97 ειπαν και η αληθεια ειναι οτι στο βιντεακι με τον πανικα του ριχνει δυο κεφαλια καθαρα, 173 με 175 ο Ψωμιαδης συν 30 ποντους γυρω στο 205 βγαινει φοραγε και κατι τακουνακια η γκομενα γυρω στο 195 δεν βγαινει:S :S :S :S
εγώ εξακολουθώ να ισχυρίζομαι πως είναι 1,80 κι αυτά τα περί 1,97 αν ισχύουν τότε εγώ είμαι 2,08 και δεν το ξέρω
με το ματι την εκοψες εσυ?:S :S :S :S
[size=10pt]εγώ εξακολουθώ να ισχυρίζομαι[/size] πως είναι 1,80 κι αυτά τα περί 1,97 αν ισχύουν τότε εγώ είμαι 2,08 και δεν το ξέρω
εχεις δικιο, οχι σαν την Παπαριζου που ωραια γκομενα δεν λεω αλλα οχι και 172 που λεει, 165 ειναι με πολυ ζορι ετσι μου εχουν πει οσοι την εχουν δεν απο κοντα και με φλατ παπουτσι.....με το ματι την εκοψες εσυ?
για να το λεει τοσο θα'ναι..δε μιλαμε για κανα κοντοπουτανο που κλεβει κανα 2 ποντους..
την έδειξε δίπλα δίπλα με τη Βαγιάννη που είναι 1,80με το ματι την εκοψες εσυ?
για να το λεει τοσο θα'ναι..δε μιλαμε για κανα κοντοπουτανο που κλεβει κανα 2 ποντους..
Και της εριχνε ενα κεφαλι τουλαχιστον, για να μην πω ενα-μιση με τακουνιατην έδειξε δίπλα δίπλα με τη Βαγιάννη που είναι 1,80
κι οι 2 με τακούνια ήταν και τα βγάλανε κι όλαςΚαι της εριχνε ενα κεφαλι τουλαχιστον, για να μην πω ενα-μιση με τακουνια
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/392243297/armenia_mounara.avi[/code[/URL]]
τυπε ο πανικας λες να χορευει τωρα που τη βλεπει?τους γαμησε η ευα ριβας
τυπε talladmirer τι θηριο ειναι αυτο ρε τυπε!!
που να εβαζε και τακουνι δηλαδη
μαλλον κατι αλλο θα κανει τυπετυπε ο πανικας λες να χορευει τωρα που τη βλεπει?
οταν εγω ειχα λανσαρει το σλογκαντο ρουμανακι ειναι για πολλα λεμεεεε
Υ.Γ. τυπε μου απολυτε, ειναι εμφανης η απουσια του Ναταλακιου!!!!!
και καλα εδω στην ελλαδαΥ.Γ. τυπε μου απολυτε, ειναι εμφανης η απουσια του Ναταλακιου!!!!!