You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Eurobasket Λιθουανια 2011
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sferdeklos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 40K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Εύκολα κι ωραία,παστρικά που λέμε.Ο Κουφός είναι η ιδέα μου ή τους έβαλε στα καλάθια;Φοβερή άμυνα,πάθος και διάθεση.Κι οι Μαυροβούνιοι γτπ βέβαια.Τσάμπα χάσαμε από τους Σκοπιανούς χθες.
curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
νομιζω 5
οι 2 πρωτοι παιρνανε κατευθειαν στους ολυμπιακους..οι επομενοι 4 που θα τερματισουν στις θεσεις 3-6 πανε στο προολυμπιακο τουρνουα του χρονου..οι υπολοιποι πανε για ψαρεμα
curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
Εύκολα κι ωραία,παστρικά που λέμε.Ο Κουφός είναι η ιδέα μου ή τους έβαλε στα καλάθια;Φοβερή άμυνα,πάθος και διάθεση.Κι οι Μαυροβούνιοι γτπ βέβαια.Τσάμπα χάσαμε από τους Σκοπιανούς χθες.
οντως τρελη εμφανιση..καλα ο πεκοβιτς πως εγινε ετσι?πολυ "βαρυς" μου φανηκε..τον τρελανε ο φωτσης στα φυστικια
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ποτε ξαναπαιζουμε?μπορουμε να βγουμε 1 στον ομιλο η 2 κ κατω?
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ποτε ξαναπαιζουμε?μπορουμε να βγουμε 1 στον ομιλο η 2 κ κατω?
Αν θυμάμαι καλά σε περίπτωση ισοβαθμίας το πρώτο κριτήριο θα είναι ο μεταξύ μας αγώνας, οπότε μάλλον στην καλύτερη είμαστε 2οι.
Επρεπε οπωσδηποτε να παρει εναν εμπειρο πλει μεικερ να ξεκουραζει τον Καλαθη.παντως στην περιφερεια αντι του ξανθοπουλου ή του σλουκα θα μπορουσε να φωναξει κανα καλμποκη ή παπαμακαριο..πιστευω οτι ολο κ κατι παραπανω θα προσφεραν..
Ισως τον Καλαμποκη.
Οι Ξανθοπουλος-Σλουκας δεν μπορουν ουτε τη μπαλα να κατεβασουν ! !
Αν χασουν αυριο οι Σκοπιανοι απο τη Βοσνια μπορουμε + 1οι.Αν θυμάμαι καλά σε περίπτωση ισοβαθμίας το πρώτο κριτήριο θα είναι ο μεταξύ μας αγώνας, οπότε μάλλον στην καλύτερη είμαστε 2οι.
Εννοειται με νικη δικη μας επι της Κροατιας.
Ενα μικρό ξέσπασμα ήταν αρκετό.Αυτή η γαμημενη η ψυχολογία πως παίζει ρόλο στο μπάκετ!!!!!!Οι Μαυροβούνιοι εξαφανίστηκαν όπως χθες εμείς με τα Σκόπια.Πάντως μου αρέσει που αυτή η ομάδα προσπαθεί να τρέξει και τις περισσότερες φορές τα καταφέρνει.Ακόμα δεν έχουμε δοκιμαστεί με καλό αντίπαλο βέβαια.Το επίπεδο έχει πέσει πάααααρα πολύ βέβαια σε όλες τις ομάδες.Ισπανία,Λιθουανία,Σερβία ίσως ξεχωρίζουν κάπως και μετά εμείς με Γαλλία,Ιταλία είναι θέμα ημέρας για να δούμε ποιός θα επικρατήσει σε ενδεχόμενη κόντρα μας.Η Τουρκία ναι μεν με απουσίες κι αυτή αλλά φάνηκε πόσο σπρώχτηκε πέρσυ που έπαιζε στην έδρα της.Σε οργανωμένο παιχνίδι πάντως, έχουμε φοβερό πρόβλημα στην επίθεση.Ο Καλάθης είναι πολύ ταλαντούχος αλλά πολύ επιρρεπής στο λάθος,στην επιπόλαια επιλογή και στο χαζό αχρείαστο φάουλ.
Επισκέπτης
οι δυο πρωτοι πανε απευθειας στο λονδινο.μετα οι υπολοιποι μεχρι τον 6 θα εχει προλυμπιακο τουρνουα.
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Πολύ δυνατά άρχισαν οι Ισπανοί.. λαιβ
Επισκέπτης
OI ισπανοι ειναι τουλαχιστον 3 κλασεις πανω απο ολους.αν το χασουν θα ειναι μονο απο αυτοκτονια.δεν υπαρχει ομαδα ουτε με το ταλεντο τους αλλα ουτε με το βαθος που εχουν.ψαξτε το δευτερο.
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Έτσι είναι βασικά αυτή η πλήρης Ισπανία κατά τη γνώμη μου θα είχε χτυπήσει και το μουντομπάσκετ της Τουρκίας.. Δεν θεωρώ την φετινή USA καλύτερη..
Επισκέπτης
Ακομα και τη διατησια θα ην ειχε υπερκαλυψη ;)οι αμερικανοι ηταν ομαδα που στηριζοταν καθαρα σε δυο παιχτες.οι ισπανοι θα τους ειχαν για πλακα.
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εδώ μπορούσαν να έχουν πάρει εκείνη την USA το 2008 στο Πεκίνο.. Από ότι θυμάμαι ο Kobe ήταν αυτός π τους "σκώτωσε". Πιθανόν αν αντί αυτού ήταν κάποιος άλλος να είχαν ηττηθεί.. Θέλω να πω ότι μέσα στον αγώνα τους αντιμετώπισαν ως ίσος προς ίσο ως σύνολο..
Πάντως εντάξει φάγαμε μια πούτσα από Σκόπια με μια καινούρια και πολύ άπειρη ομάδα, φαντάσου πως είναι να τρως τέτοια πούτσα στο σπίτι σου μέσα
Πάντως εντάξει φάγαμε μια πούτσα από Σκόπια με μια καινούρια και πολύ άπειρη ομάδα, φαντάσου πως είναι να τρως τέτοια πούτσα στο σπίτι σου μέσα
mr_boutias
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τι πουτσα τρωει η λιθουανια...
η ισπανια μου ειναι αντιπαθης ειδκα ναβαρο καλντερον με το τροπο που εκβιαζαν τα σφυριγματα αλλα ειναι ομαδαρα
κ μεις παντως δε τα πηγαμε ασχημα
η ισπανια μου ειναι αντιπαθης ειδκα ναβαρο καλντερον με το τροπο που εκβιαζαν τα σφυριγματα αλλα ειναι ομαδαρα
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
τι πουτσα τρωει η λιθουανια...
Σήμερα παίξαμε καλά! Σε άμυνα τουλάχιστον ήμασταν πολύ καλοί (βέβαια παίζει ρόλο και ότι αντίπαλος ήταν το Μαυροβούνιο). Απλά το πρόβλημά μας είναι η αστοχία.. Βασικά και στις προηγούμενες ομάδες των αστέρων η ευστοχία ποτέ δεν ήταν το δυνατό μας σημείο... Ο Κουφός πολύ καλός χαιρόσουν να τον βλέπεις. Ο Ζήσης για πέταμα και σήμερα..Πολύ χώμα ο Νικολάκης..
όσο για την Λιθουανία πιθανόν τα πράγματα να ταν καλύτερα αν ο Κλέιζα δεν είχε κάνει εγχείρηση και έπαιζε και ο Πετραβίτσιους π ήταν γερό ξαφνικό πλήγμα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις