Νέα

Eurobasket Λιθουανια 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sferdeklos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Εχασε η Τουρκια απ τους Πολωνους στο τελος, μαλλον αποκλειονται. Αυτοι δεν επαιζαν υπερμπασκετ στην εδρα τους στο Παγκοσμιο; Γιατι ετσι χαλια τωρα;

Επισκέπτης
Εύκολα κι ωραία,παστρικά που λέμε.Ο Κουφός είναι η ιδέα μου ή τους έβαλε στα καλάθια;Φοβερή άμυνα,πάθος και διάθεση.Κι οι Μαυροβούνιοι γτπ βέβαια.Τσάμπα χάσαμε από τους Σκοπιανούς χθες.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
ΕΛΛΑΔΑ-Μαυροβούνιο: 71-55

images

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16

οι 2 πρωτοι παιρνανε κατευθειαν στους ολυμπιακους..οι επομενοι 4 που θα τερματισουν στις θεσεις 3-6 πανε στο προολυμπιακο τουρνουα του χρονου..οι υπολοιποι πανε για ψαρεμα :grin:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Εύκολα κι ωραία,παστρικά που λέμε.Ο Κουφός είναι η ιδέα μου ή τους έβαλε στα καλάθια;Φοβερή άμυνα,πάθος και διάθεση.Κι οι Μαυροβούνιοι γτπ βέβαια.Τσάμπα χάσαμε από τους Σκοπιανούς χθες.

οντως τρελη εμφανιση..καλα ο πεκοβιτς πως εγινε ετσι?πολυ "βαρυς" μου φανηκε..τον τρελανε ο φωτσης στα φυστικια :grin:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
ποτε ξαναπαιζουμε?μπορουμε να βγουμε 1 στον ομιλο η 2 κ κατω?

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
Aπαντάω σε πολλούς :

απευθείας Ολυμπιακούς οι πρώτοι 6

μετά δίνονται 3 wild cards

παίζουμε αύριο με τη Κροατία

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ποτε ξαναπαιζουμε?μπορουμε να βγουμε 1 στον ομιλο η 2 κ κατω?

Αν θυμάμαι καλά σε περίπτωση ισοβαθμίας το πρώτο κριτήριο θα είναι ο μεταξύ μας αγώνας, οπότε μάλλον στην καλύτερη είμαστε 2οι.

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
παντως στην περιφερεια αντι του ξανθοπουλου ή του σλουκα θα μπορουσε να φωναξει κανα καλμποκη ή παπαμακαριο..πιστευω οτι ολο κ κατι παραπανω θα προσφεραν..
Επρεπε οπωσδηποτε να παρει εναν εμπειρο πλει μεικερ να ξεκουραζει τον Καλαθη.
Ισως τον Καλαμποκη.
Οι Ξανθοπουλος-Σλουκας δεν μπορουν ουτε τη μπαλα να κατεβασουν ! !
Αν θυμάμαι καλά σε περίπτωση ισοβαθμίας το πρώτο κριτήριο θα είναι ο μεταξύ μας αγώνας, οπότε μάλλον στην καλύτερη είμαστε 2οι.
Αν χασουν αυριο οι Σκοπιανοι απο τη Βοσνια μπορουμε + 1οι.
Εννοειται με νικη δικη μας επι της Κροατιας.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Ενα μικρό ξέσπασμα ήταν αρκετό.Αυτή η γαμημενη η ψυχολογία πως παίζει ρόλο στο μπάκετ!!!!!!Οι Μαυροβούνιοι εξαφανίστηκαν όπως χθες εμείς με τα Σκόπια.Πάντως μου αρέσει που αυτή η ομάδα προσπαθεί να τρέξει και τις περισσότερες φορές τα καταφέρνει.Ακόμα δεν έχουμε δοκιμαστεί με καλό αντίπαλο βέβαια.Το επίπεδο έχει πέσει πάααααρα πολύ βέβαια σε όλες τις ομάδες.Ισπανία,Λιθουανία,Σερβία ίσως ξεχωρίζουν κάπως και μετά εμείς με Γαλλία,Ιταλία είναι θέμα ημέρας για να δούμε ποιός θα επικρατήσει σε ενδεχόμενη κόντρα μας.Η Τουρκία ναι μεν με απουσίες κι αυτή αλλά φάνηκε πόσο σπρώχτηκε πέρσυ που έπαιζε στην έδρα της.Σε οργανωμένο παιχνίδι πάντως, έχουμε φοβερό πρόβλημα στην επίθεση.Ο Καλάθης είναι πολύ ταλαντούχος αλλά πολύ επιρρεπής στο λάθος,στην επιπόλαια επιλογή και στο χαζό αχρείαστο φάουλ.

Επισκέπτης
οι δυο πρωτοι πανε απευθειας στο λονδινο.μετα οι υπολοιποι μεχρι τον 6 θα εχει προλυμπιακο τουρνουα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ολες οι ομαδες ειναι αποδυναμωμενες σε αυτο το ευρωμπασκετ
αρα ολα παιζονται........

Επισκέπτης
OI ισπανοι ειναι τουλαχιστον 3 κλασεις πανω απο ολους.αν το χασουν θα ειναι μονο απο αυτοκτονια.δεν υπαρχει ομαδα ουτε με το ταλεντο τους αλλα ουτε με το βαθος που εχουν.ψαξτε το δευτερο.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Έτσι είναι βασικά αυτή η πλήρης Ισπανία κατά τη γνώμη μου θα είχε χτυπήσει και το μουντομπάσκετ της Τουρκίας.. Δεν θεωρώ την φετινή USA καλύτερη..

Επισκέπτης
Ακομα και τη διατησια θα ην ειχε υπερκαλυψη ;)οι αμερικανοι ηταν ομαδα που στηριζοταν καθαρα σε δυο παιχτες.οι ισπανοι θα τους ειχαν για πλακα.

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
τρελη τσαπου :zfuck: στους λιθουανους απο τους ισπανους..μεχρι κ 28 ποντους εχει φτασει η διαφορα..φαντασου να παιξουμε με τους ισπανους στην 8αδα :grin:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Εδώ μπορούσαν να έχουν πάρει εκείνη την USA το 2008 στο Πεκίνο.. Από ότι θυμάμαι ο Kobe ήταν αυτός π τους "σκώτωσε". Πιθανόν αν αντί αυτού ήταν κάποιος άλλος να είχαν ηττηθεί.. Θέλω να πω ότι μέσα στον αγώνα τους αντιμετώπισαν ως ίσος προς ίσο ως σύνολο..

Πάντως εντάξει φάγαμε μια πούτσα από Σκόπια με μια καινούρια και πολύ άπειρη ομάδα, φαντάσου πως είναι να τρως τέτοια πούτσα στο σπίτι σου μέσα  :grin:

mr_boutias

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
τι πουτσα τρωει η λιθουανια...
η ισπανια μου ειναι αντιπαθης ειδκα ναβαρο καλντερον με το τροπο που εκβιαζαν τα σφυριγματα αλλα ειναι ομαδαρα

κ μεις παντως δε τα πηγαμε ασχημα

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
τι πουτσα τρωει η λιθουανια...
η ισπανια μου ειναι αντιπαθης ειδκα ναβαρο καλντερον με το τροπο που εκβιαζαν τα σφυριγματα αλλα ειναι ομαδαρα

κ μεις παντως δε τα πηγαμε ασχημα

Σήμερα παίξαμε καλά! Σε άμυνα τουλάχιστον ήμασταν πολύ καλοί (βέβαια παίζει ρόλο και ότι αντίπαλος ήταν το Μαυροβούνιο). Απλά το πρόβλημά μας είναι η αστοχία.. Βασικά και στις προηγούμενες ομάδες των αστέρων η ευστοχία ποτέ δεν ήταν το δυνατό μας σημείο... Ο Κουφός πολύ καλός χαιρόσουν να τον βλέπεις. Ο Ζήσης για πέταμα και σήμερα..Πολύ χώμα ο Νικολάκης..

όσο για την Λιθουανία πιθανόν τα πράγματα να ταν καλύτερα αν ο Κλέιζα δεν είχε κάνει εγχείρηση και έπαιζε και ο Πετραβίτσιους π ήταν γερό ξαφνικό πλήγμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom