You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 175K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τιμη και δοξα στον απολυτοΔεν ξέρω.
Αλλά χιούμορ είναι.
και που είσαι; μην τα βάζεις με το τοτέμ του σαιτ.
fffffffffffff
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια δεν πηγα πρωτη φορα σμρ.... το σαιτ το παρακολουθω εδω και καιρο....
το αν με πιστευετε δεν με νοιαζει καθολου..
μερικα παιδια με βοηθησαν πολυ μεσω πμ....
τεσπα πηγα στο συγγρος και μου ειπαν να παω παλι αυριο το πρωι για εξετασεις περιμενα κανα 2ωρο μονο και μονο για να μου πουν να παω αυριο αλλα δεν πειραζει....
α οποιος δεν με πιστευει μπορει να ερθει αυριο παρεα μαζι μου στο νοσοκομειο δεν εχω προβλημα....και να πω και κατι δεν με νοιαζει αν υπαρχουν 20 μαλακες που δεν με πιστυευουν γιατι καμια 10αρια ατομα με εχουν βοηθησει παρα πολυ....
παντως ξαναλεω μεγαλο ευχαριστω σε οσους με βοηθησαν νασται καλα!
επισης ενας ανεφερε τι να σου κανει ο γιατρος.. υπαρχει μια φαρμακευτικη αγωγη που ακολουθητε για εναν μηνα οπως μου ειπε η γιατρος αλλα το ηξερα απο πριν....
τεσπα πηγα στο συγγρος και μου ειπαν να παω παλι αυριο το πρωι για εξετασεις περιμενα κανα 2ωρο μονο και μονο για να μου πουν να παω αυριο αλλα δεν πειραζει....
α οποιος δεν με πιστευει μπορει να ερθει αυριο παρεα μαζι μου στο νοσοκομειο δεν εχω προβλημα....και να πω και κατι δεν με νοιαζει αν υπαρχουν 20 μαλακες που δεν με πιστυευουν γιατι καμια 10αρια ατομα με εχουν βοηθησει παρα πολυ....
επισης ενας ανεφερε τι να σου κανει ο γιατρος.. υπαρχει μια φαρμακευτικη αγωγη που ακολουθητε για εναν μηνα οπως μου ειπε η γιατρος αλλα το ηξερα απο πριν....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εμεις ειμαστε προοδευτικοι τυποικαμμια σχεση,αστραπη δραπετσωνας ειμαι και βασιλοφρων,ο halkon ειναι αμυαλος για αυτο ειναι χουντικος,το χιουνορ τι ειναι;
KATHREPTOFILOS123
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Προς fffffffffff-Εγω δεν πιστευω κανεναν εδω μεσαوουτε εσυ να πιστευεις κανεναν εδω μεσα,αν οντως εγινε ετσι οπως λες καλα εκανες και πηγες στον γιατρο αλλα μην εχεις εμπιστοσυνη σε κανεναν απο το ιντερνετ,το ιντερνετ ειναι για να κανουμε την πλακα μας οπως και τα φορουμ,θελει μετρο και το σοβαρο και το αστειο και αν μεινεις στο ενα το εχασες το παιχνιδι........ετσι απλα!
Εξαλλου ολα τα σαιτ ειναι επιχειρησεις οποτε ειτε θα μεινεις αυθεντικος για παρτη σου ειτε θα κωλογλυφεις για να σε υπολογιζουν!
Και τα δυο δεν γινεται,το μονο παρηγορο αν λες αληθεια ειναι οτι τουλαχιστον τωρα εβαλες μυαλο!
Εξαλλου ολα τα σαιτ ειναι επιχειρησεις οποτε ειτε θα μεινεις αυθεντικος για παρτη σου ειτε θα κωλογλυφεις για να σε υπολογιζουν!
Και τα δυο δεν γινεται,το μονο παρηγορο αν λες αληθεια ειναι οτι τουλαχιστον τωρα εβαλες μυαλο!
Ypsolon
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
παιδια δεν πηγα πρωτη φορα σμρ.... το σαιτ το παρακολουθω εδω και καιρο....
μην τελαινεσαι ρε γαμω. εκτος απο αιμα θα δωσεις και σπερμα για εξεταση
Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.122
- Πόντοι
- 216
καλησπερα σας.... μολις εκλεισα τα 18 κ σημερα πηγα μια βολτα στην φυλης κ μου εσπασε το προφυλακτικο.....
τωρα εχω τρελαθει λεω αυριο να παω για εξετασεις αλλα ντρεπομαι αλλα θα παω τι να κανω... .....
στους γονεις μου δεν μπορω να το πω....
θελω να παω απλως θα ηθελα να μου πει καποιος αν γινεται που ειναι αυτο το kνοσοκομειο τι χρειαζετε να παρω μαζι μου, βιβλιαριο,αν χρειαζομαι λεφτα......
εχω τρελαθει πηγα στην τσατσα και την ρωτησα αν εχει χαρτια η κοπελα και αυτη μου ειπε οτι εχει περασει εξετεσεις καθως μετα απο αυτο που εγινε στην φωκαιας και καλα κανουν εξετασεις....εγω δεν το πιστευω βεβαιως.....
μπορει να με βοηθησει καποιος?
κ λογικα μπορει να εχω κολλησει και κατι λογικο δεν ειναι?
και το ξερω μπορει να υπαρχει παρομοιο θεμα αλλα οπως ειμαι εγω τωρα ......
παντως ευχαριστω εκ τον προτέρων οποιοδήποτε ασχοληθεί με το θεμα μου!
Δυστυχως φιλε...
Πατερ ημων...ο εν τοις ουρανοις...
Συνεχισε...
Υπομονη 2 μηνες και μετα πηγαινε να κανεις εξετασεις αιματος για HIV...Αμα θες να σου φυγει το αγχος μιας και σου πε η τσατσα οτι η κοπελα εχει κανει εξετασεις εχεις το δικαιωμα να ζητησεις να δεις τα χαρτια...
ρε παιδια ορκιζομαι στην ζωη μου δεν ξερω τι λετε οποιος δεν με πιστευει ας μου στειλει με μαιλ τον αριθμο του να τον παρω τηλ....
σας παρακαλω απαντηστε στις ερωτησεις που κανω στο πρωτο ποστ σας παρακαλω....
λογαριασμο εως τωρα δεν ειχα τωρα εφτιαξα κ το μαιλ εννοειτε οτι ειναι μουφα για να μην εκθεσω το ονοματεπωνυμο μου.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ.....
οποις δεν με πιστευει μαιλ με τον αριθμο του και τον περνω τηλ
Δηλ αν σου στειλουν 100 μαιλ θα παρεις και 100 τηλ?
toxotis655
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2012
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
πεστα βρε λαγε μπραβο σου!!!καλα πιστευεις οτι ειναι αληθεια το σκηνικο;παει σημερα ο πιτσιρικας ο 18αρης να γαμησει στο μπουρδελο,του σπαει η καποτα και στο καπακι ετσι οπως ειναι χεσμενος κανει εγγραφη στο site για να πει το προβλημα του και να παρει απαντησεις μια και εδω ειναι ολοι γιατροι,και η πλακα ειναι οτι τον εχουν παρει και στα σοβαρα καποιοι
aprosperastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
ελα ρε μη φοβασε δεν τρεχει τιποτε σε ολους εχει συμβει αυτο.. και ολοι ημαστε καλα(χτυπα ξυλο) δεν τρεχει τιποτε..προσεχε τα προφυλακτικα μην αφηνεις την γκομενα να σου βαζει δικο της ..γιατι ολα ειναι μαλακιες..βρες καλα προφυλακτικα και παντα να τα εχεις μαζικαλησπερα σας.... μολις εκλεισα τα 18 κ σημερα πηγα μια βολτα στην φυλης κ μου εσπασε το προφυλακτικο.....
τωρα εχω τρελαθει λεω αυριο να παω για εξετασεις αλλα ντρεπομαι αλλα θα παω τι να κανω... .....
στους γονεις μου δεν μπορω να το πω....
θελω να παω απλως θα ηθελα να μου πει καποιος αν γινεται που ειναι αυτο το kνοσοκομειο τι χρειαζετε να παρω μαζι μου, βιβλιαριο,αν χρειαζομαι λεφτα......
εχω τρελαθει πηγα στην τσατσα και την ρωτησα αν εχει χαρτια η κοπελα και αυτη μου ειπε οτι εχει περασει εξετεσεις καθως μετα απο αυτο που εγινε στην φωκαιας και καλα κανουν εξετασεις....εγω δεν το πιστευω βεβαιως.....
μπορει να με βοηθησει καποιος?
κ λογικα μπορει να εχω κολλησει και κατι λογικο δεν ειναι?
και το ξερω μπορει να υπαρχει παρομοιο θεμα αλλα οπως ειμαι εγω τωρα ......
παντως ευχαριστω εκ τον προτέρων οποιοδήποτε ασχοληθεί με το θεμα μου!
Fanis Pefanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ?
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τι θελεις να σου μπει ρε φανη;ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ?
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Ποιο παιδι μου?ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ?
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Λες?τι θελεις να σου μπει ρε φανη;
Να κανουμε παρτυ σημερα?
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
τι θελεις να σου μπει ρε φανη;
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ?
το προφυλακτικο; :o θα σου πει ο μεγαλος μου ερωτας ανεκλπηρωτος βεβαια ο λαγουδακης..
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
γυναικα μην επεμβαινεις σε τετοια θεματα οκ;μην παιξουμε το κασιδιαρης vs κανελοςτο προφυλακτικο; :o θα σου πει ο μεγαλος μου ερωτας ανεκλπηρωτος βεβαια ο λαγουδακης..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 252
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 432
- Εμφανίσεις