lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τωρα θα ερθει και το ρυθμακι να μας πει την γνωμη τουο φανης πεφανης που δεν μπορει να το βαλει ...γαμουλι μου. :-*
τωρα θα ερθει και το ρυθμακι να μας πει την γνωμη τουο φανης πεφανης που δεν μπορει να το βαλει ...γαμουλι μου. :-*
Ναι!!!!!!!!!!!θα μας οργανωσει ο πορνοπαπος
κανονισε να ερθει και απο εδω ο πυροβολημενοςΝαι!!!!!!!!!!!
Ειναι και με την εξουσια τωρα κάπου θα μας βολέψει και μας.
Στον Αγώνα ενωμένοι και στην μάσα χωρισμένοι!!!
τωρα θα ερθει και το ρυθμακι να μας πει την γνωμη του
κανονισε να ερθει και απο εδω ο πυροβολημενος
εμεις φταίμε που θέσαμε τόσα φιλοσοφικά ερωτήματαΔιαβασα τις 3 τελευταιες σελιδες αλλα ακρη δεν εβγαλα.....
απλα ειναι χαζη η κοπελλα....εμεις φταίμε που θέσαμε τόσα φιλοσοφικά ερωτήματα
Δεν νομίζω.απλα ειναι χαζη η κοπελλα....
γεια σου ερουλα γκομεναρα μου :-*ο φανης πεφανης που δεν μπορει να το βαλει ...γαμουλι μου. :-*
ΕΙΜΑΙ 42 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΠΑΩ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΗΠΩς ΡΕΖΙΛΕΥΤΩ
ΕΙΜΑΙ 42 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΠΑΩ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΗΠΩς ΡΕΖΙΛΕΥΤΩ
Tι το θες;Φοβασαι μην μεινεις εγκυος ;ΕΙΜΑΙ 42 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΠΑΩ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΗΠΩς ΡΕΖΙΛΕΥΤΩ
Συγνωμη, περιμενες 42 χρονια και τωρα αποφασισες η πρωτη φορα να ειναι σε μπουρδελο?...ΕΙΜΑΙ 42 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΠΑΩ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΗΠΩς ΡΕΖΙΛΕΥΤΩ
να το φορεσεις απο το σπιτι
δεν βαζουν εκει
Παιχτον καλυτερα με μια τσοντα.
Μπαχαλάκια έ μπαχαλάκιανα το φορεσεις απο το σπιτι
δεν βαζουν εκει
εσυ ησουν σε αυτη τη ταινια τυπεΕΙΜΑΙ 42 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΠΑΩ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΗΠΩς ΡΕΖΙΛΕΥΤΩ