Νέα

Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 176K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
139
Πόντοι
396
Ε αφου δεν ειχε βηχα ρε τυπε ολα καλα, τι καθεσαι και ταλαιπωρεις τον εαυτο σου....

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
γεια σε ολους

εχω ανχθωθει πολυ γιατι χθες σε μια αρπαχτη με μια αγνωστη
τελειως αλλα φαινοταν υγιεις (ουτε σημαδια στο σωμα ουτε βηχας κτλ) εσπασε το προφυλακτικο την ωρα που το καναμε.

το πηρα αμεσως χαμπαρι και τραβηχτηκα ουτε 2-3 δευτ. μετα εβαλα αλλο και συνεχισα
πανω στην καυλα.υπαρχει φοβος ????

εχω γαμηθει απο την στεναχωρια μου γιατι διβαζω διαφορα ..
ποια ειναι η γνωμη σας? εχει τυχει σε κανεναν αυτο?
Καλως ηρθες στον κοσμο του AIDS...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Ρε παίχτη ησύχασε, για το όνομα του θεού! Σαν να μας λες "Αύριο θα πετάξω για το Λονδίνο, λέτε να πέσει το αεροπλάνο;", κάπως έτσι είναι οι πιθανότητες να πάθεις κάτι σοβαρό.

Επειδή κάποιοι είμαστε μεγάλοι και πηδούσαμε και προ του AIDS, τότε ΟΛΟΙ χωρίς προφυλάξεις πηδούσαμε την οποιαδήποτε. Από υποψήφια γκόμενα, μέχρι τουρίστρια σε one night stand.
Δεν ξεκληρίστηκε όλη αυτή η γενιά!

Ακόμα και σήμερα πως νομίζεις πως γίνονται οι τόσες ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες; Από "αρραβωνιάρηδες" μόνον ή πάντα φταίει το προφυλλατικό (που δεν φταίει ποτέ, εκτός αν σπάσει)
ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ καν προφυλακτικό λέμε! Και δεν πεθαίνει σχεδόν κανείς! Απλά έγγυες μένουν κάποιες απρόσεκτες γκόμενες.

Πόσο μάλλον που η συγκεκριμένη γκόμενα γενικά δεν είναι "χύμα" και χρησιμοποιεί προφυλακτικό. Δεν θα σπάει και κάθε φορά! :)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
γεια σε ολους

τελειως αλλα φαινοταν υγιεις (ουτε σημαδια στο σωμα ουτε βηχας κτλ) εσπασε το προφυλακτικο την ωρα που το καναμε.

το πηρα αμεσως χαμπαρι και τραβηχτηκα ουτε 2-3 δευτ. μετα εβαλα αλλο και συνεχισα

Τυπε, δυστυχως να περιμενεις τα χειροτερα!

:-

URL]]

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.406
Πόντοι
456
γεια σε ολους

Παλι :think:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Αφου δεν ειχε βηχα λεμεεε!  :tickedoff:

Ειναι καποιες περιπτωσεις που δεν εμφανιζουν βηχα!
Αυτες οι περιπτωσεις ειναι πιο υπουλες!

Τον στελνουν αδιαβαστο στο μισο χρονο!

:sunglasses:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Φαντάζεστε να σπάσει το προφυλακτικό του Παλούκιου που έχει έητζ; Να ένας τύπος που δεν θα πήγαινα ποτέ μαζί του μπουρδελότσαρκα.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.406
Πόντοι
456
Ειναι καποιες περιπτωσεις που δεν εμφανιζουν βηχα!
Αυτες οι περιπτωσεις ειναι πιο υπουλες!

Τον στελνουν αδιαβαστο στο μισο χρονο!

:sunglasses:

Ειναι οι ασυμπτωματικες περιπτωσεις που το καταλαβαινεις οταν πλεον ειναι αργα ;)

Επισκέπτης
...τι 2-3 δευτερολεπτα ρε ανθρωπε !!!!!...κι αν ειχε κολλησει το χρονομετρο ?...και τι περιμενες δηλαδη να βγει το χερι του Στοικο απο το μ@υνι της να σου κανει ταπιδι στο καυλιτζεκι ?...

Επισκέπτης
τελειως αλλα φαινοταν υγιεις (ουτε σημαδια στο σωμα ουτε βηχας κτλ)
Μπορεί να καπνίζει μόνο πούρα με νεύρο τύπε κι όχι τσιγάρα, χορτάρια, καναβούρια, μπάφους, για σκέψου αυτό :huh:
Πάντως αν δεν έχεις Παραθύρια στον υπολογιστή τότε θα πρέπει να προβληματίζεσαι περισσότερο :2funny:

Photographer

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
Κανε ότι είπε ο ποδολαγνος, και πάνω από όλα relax δεν κερδίζεις τίποτα με το αγχος.

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
γεια σε ολους

Και το μουνι σέρνει.........

URL]]

romanosilias30

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
αν δεν θελετε να απαντησετε το καταλαβαινω ... το να απαντατε ομως ετσι και να μου δημιουργειτε περισσοτερο
αγχος αυτο δεν σας τιμαει καθολου και δεν βοηθατε σε τιποτα.

Σας ευχαριστω οπως και να χει και περισσοτερο αυτους που μου απαντησαν σοβαρα κ με ειλικρινεια.
(ποδολάγνος, pakistanos erastis, Sentonakias.Agr, manaconda2202, gianevan, Constantine)

ελπιζω να μην εχω κολλησει κατι σοβαρο.

Να ειστε καλα ολοι.

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
αν δεν θελετε να απαντησετε το καταλαβαινω ... το να απαντατε ομως ετσι και να μου δημιουργειτε περισσοτερο
αγχος αυτο δεν σας τιμαει καθολου και δεν βοηθατε σε τιποτα.

Σας ευχαριστω οπως και να χει και περισσοτερο αυτους που μου απαντησαν σοβαρα κ με ειλικρινεια.
(ποδολάγνος, pakistanos erastis, Sentonakias.Agr, manaconda2202, gianevan, Constantine)

ελπιζω να μην εχω κολλησει κατι σοβαρο.

Να ειστε καλα ολοι.
Μην φοβασαι αδερφε. Δεν εχεις τιποτα. Στους περισσοτερους αυτο εχει συμβει και πανω απο μια φορα. Θα ηταν ανησυχητικο αν ειχες παει με καμια πρεζού απο τον δρομο. Μην ανησυχεις, ολα εναι καλα.

tziobani7

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
εμενα εφυγε ολη κ καποτα εχυσα στο μουνι την γκομενα μασατζου δεν επαθα τιποτα 

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
εμενα εφυγε ολη κ καποτα εχυσα στο μουνι την γκομενα μασατζου δεν επαθα τιποτα   
Και εμενα μια φορα εφυγε ολη η καποτα και εχυσα στο μουνι την γκομενα και απο τοτε δεν την ξαναδαμε. Κριμα και ηταν καλος ανθρωπος. Να ζησουμε να την θυμομαστε!!!  :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom