You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 176K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Καλως ηρθες στον κοσμο του AIDS...γεια σε ολους
εχω ανχθωθει πολυ γιατι χθες σε μια αρπαχτη με μια αγνωστη
τελειως αλλα φαινοταν υγιεις (ουτε σημαδια στο σωμα ουτε βηχας κτλ) εσπασε το προφυλακτικο την ωρα που το καναμε.
το πηρα αμεσως χαμπαρι και τραβηχτηκα ουτε 2-3 δευτ. μετα εβαλα αλλο και συνεχισα
πανω στην καυλα.υπαρχει φοβος ????
εχω γαμηθει απο την στεναχωρια μου γιατι διβαζω διαφορα ..
ποια ειναι η γνωμη σας? εχει τυχει σε κανεναν αυτο?
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.789
- Πόντοι
- 1.206
Ρε παίχτη ησύχασε, για το όνομα του θεού! Σαν να μας λες "Αύριο θα πετάξω για το Λονδίνο, λέτε να πέσει το αεροπλάνο;", κάπως έτσι είναι οι πιθανότητες να πάθεις κάτι σοβαρό.
Επειδή κάποιοι είμαστε μεγάλοι και πηδούσαμε και προ του AIDS, τότε ΟΛΟΙ χωρίς προφυλάξεις πηδούσαμε την οποιαδήποτε. Από υποψήφια γκόμενα, μέχρι τουρίστρια σε one night stand.
Δεν ξεκληρίστηκε όλη αυτή η γενιά!
Ακόμα και σήμερα πως νομίζεις πως γίνονται οι τόσες ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες; Από "αρραβωνιάρηδες" μόνον ή πάντα φταίει το προφυλλατικό (που δεν φταίει ποτέ, εκτός αν σπάσει)
ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ καν προφυλακτικό λέμε! Και δεν πεθαίνει σχεδόν κανείς! Απλά έγγυες μένουν κάποιες απρόσεκτες γκόμενες.
Πόσο μάλλον που η συγκεκριμένη γκόμενα γενικά δεν είναι "χύμα" και χρησιμοποιεί προφυλακτικό. Δεν θα σπάει και κάθε φορά!
Επειδή κάποιοι είμαστε μεγάλοι και πηδούσαμε και προ του AIDS, τότε ΟΛΟΙ χωρίς προφυλάξεις πηδούσαμε την οποιαδήποτε. Από υποψήφια γκόμενα, μέχρι τουρίστρια σε one night stand.
Δεν ξεκληρίστηκε όλη αυτή η γενιά!
Ακόμα και σήμερα πως νομίζεις πως γίνονται οι τόσες ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες; Από "αρραβωνιάρηδες" μόνον ή πάντα φταίει το προφυλλατικό (που δεν φταίει ποτέ, εκτός αν σπάσει)
ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ καν προφυλακτικό λέμε! Και δεν πεθαίνει σχεδόν κανείς! Απλά έγγυες μένουν κάποιες απρόσεκτες γκόμενες.
Πόσο μάλλον που η συγκεκριμένη γκόμενα γενικά δεν είναι "χύμα" και χρησιμοποιεί προφυλακτικό. Δεν θα σπάει και κάθε φορά!
γεια σε ολους
τελειως αλλα φαινοταν υγιεις (ουτε σημαδια στο σωμα ουτε βηχας κτλ) εσπασε το προφυλακτικο την ωρα που το καναμε.
το πηρα αμεσως χαμπαρι και τραβηχτηκα ουτε 2-3 δευτ. μετα εβαλα αλλο και συνεχισα
Τυπε, δυστυχως να περιμενεις τα χειροτερα!
:-
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.406
- Πόντοι
- 456
γεια σε ολους
Παλι
blooddead
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 139
- Πόντοι
- 396
Τυπε, δυστυχως να περιμενεις τα χειροτερα!
:-
http://[URL unfurl="true"]www.antinews.gr/wp-content/uploads/2012/04/khdeia-mitropanou-1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αφου δεν ειχε βηχα λεμεεε! :tickedoff:
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.406
- Πόντοι
- 456
Ε αφου δεν ειχε βηχα ρε τυπε ολα καλα, τι καθεσαι και ταλαιπωρεις τον εαυτο σου....
Αφου δεν ειχε βηχα λεμεεε!
Ειναι καποιες περιπτωσεις που δεν εμφανιζουν βηχα!
Αυτες οι περιπτωσεις ειναι πιο υπουλες!
Τον στελνουν αδιαβαστο στο μισο χρονο!
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.406
- Πόντοι
- 456
Ειναι καποιες περιπτωσεις που δεν εμφανιζουν βηχα!
Αυτες οι περιπτωσεις ειναι πιο υπουλες!
Τον στελνουν αδιαβαστο στο μισο χρονο!
Ειναι οι ασυμπτωματικες περιπτωσεις που το καταλαβαινεις οταν πλεον ειναι αργα ;)
Ειναι οι ασυμπτωματικες περιπτωσεις που το καταλαβαινεις οταν πλεον ειναι αργα ;)
Σωστος, τυπε!
Γνωριζεις βλεπω!
Επισκέπτης
...τι 2-3 δευτερολεπτα ρε ανθρωπε !!!!!...κι αν ειχε κολλησει το χρονομετρο ?...και τι περιμενες δηλαδη να βγει το χερι του Στοικο απο το μ@υνι της να σου κανει ταπιδι στο καυλιτζεκι ?...
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.406
- Πόντοι
- 456
Σωστος, τυπε!
Γνωριζεις βλεπω!
Ειμαι εμπειρικος
Επισκέπτης
Μπορεί να καπνίζει μόνο πούρα με νεύρο τύπε κι όχι τσιγάρα, χορτάρια, καναβούρια, μπάφους, για σκέψου αυτότελειως αλλα φαινοταν υγιεις (ουτε σημαδια στο σωμα ουτε βηχας κτλ)
Πάντως αν δεν έχεις Παραθύρια στον υπολογιστή τότε θα πρέπει να προβληματίζεσαι περισσότερο
Photographer
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Κανε ότι είπε ο ποδολαγνος, και πάνω από όλα relax δεν κερδίζεις τίποτα με το αγχος.
orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
Και το μουνι σέρνει.........γεια σε ολους
romanosilias30
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αν δεν θελετε να απαντησετε το καταλαβαινω ... το να απαντατε ομως ετσι και να μου δημιουργειτε περισσοτερο
αγχος αυτο δεν σας τιμαει καθολου και δεν βοηθατε σε τιποτα.
Σας ευχαριστω οπως και να χει και περισσοτερο αυτους που μου απαντησαν σοβαρα κ με ειλικρινεια.
(ποδολάγνος, pakistanos erastis, Sentonakias.Agr, manaconda2202, gianevan, Constantine)
ελπιζω να μην εχω κολλησει κατι σοβαρο.
Να ειστε καλα ολοι.
Σας ευχαριστω οπως και να χει και περισσοτερο αυτους που μου απαντησαν σοβαρα κ με ειλικρινεια.
(ποδολάγνος, pakistanos erastis, Sentonakias.Agr, manaconda2202, gianevan, Constantine)
Να ειστε καλα ολοι.
orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
Μην φοβασαι αδερφε. Δεν εχεις τιποτα. Στους περισσοτερους αυτο εχει συμβει και πανω απο μια φορα. Θα ηταν ανησυχητικο αν ειχες παει με καμια πρεζού απο τον δρομο. Μην ανησυχεις, ολα εναι καλα.αν δεν θελετε να απαντησετε το καταλαβαινω ... το να απαντατε ομως ετσι και να μου δημιουργειτε περισσοτερο
Να ειστε καλα ολοι.
orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
Και εμενα μια φορα εφυγε ολη η καποτα και εχυσα στο μουνι την γκομενα και απο τοτε δεν την ξαναδαμε. Κριμα και ηταν καλος ανθρωπος. Να ζησουμε να την θυμομαστε!!!εμενα εφυγε ολη κ καποτα εχυσα στο μουνι την γκομενα μασατζου δεν επαθα τιποτα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 255
- Εμφανίσεις
- 32K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 432
- Εμφανίσεις