Νέα

Έσπασε η καπότα 2

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
0
παιδιά αν και μπαίνω και εγώ καιρό στο sait είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω
την πάτησα και εγώ την παρασκευή πήγα σε έναν οίκο ανοχής και την ώρα που την πήδουσα στα 4 έχυσα και μόλις βγήκα διαπίστωσα ότι είχε σπάσει η καπότα αμέσως ξενέρωσα και αρχησα να αγχώνομαι. η τάνα βέβαια μου είπε μην ανυσηχείς για τίποτα είμαι ελεγμένη σήμερα πέρασα από γιατρούς και πήρα την σφραγίδα. όντως ήρθε αργότερα και μου έδειξε το βιβλιάριο υγείας με την σφραγίδα της παρασκευής μου έδειξε στην αρχή του βιβλιαρίου την φωτογραφία της προσπαθω να το ξεχασω αλλά υπάρχουν στιγμές που το ξαναθυμάμαι θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει κίνδυνος. εσείς τι λέτε δεν θέλω να προσπαθήσετε να με καθυσηχασετε αλλά να μου πείτε την αλήθεια.

Επισκέπτης
παιδιά αν και μπαίνω και εγώ καιρό στο sait είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω
την πάτησα και εγώ την παρασκευή πήγα σε έναν οίκο ανοχής και την ώρα που την πήδουσα στα 4 έχυσα και μόλις βγήκα διαπίστωσα ότι είχε σπάσει η καπότα αμέσως ξενέρωσα και αρχησα να αγχώνομαι. η τάνα βέβαια μου είπε μην ανυσηχείς για τίποτα είμαι ελεγμένη σήμερα πέρασα από γιατρούς και πήρα την σφραγίδα. όντως ήρθε αργότερα και μου έδειξε το βιβλιάριο υγείας με την σφραγίδα της παρασκευής μου έδειξε στην αρχή του βιβλιαρίου την φωτογραφία της προσπαθω να το ξεχασω αλλά υπάρχουν στιγμές που το ξαναθυμάμαι θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει κίνδυνος. εσείς τι λέτε δεν θέλω να προσπαθήσετε να με καθυσηχασετε αλλά να μου πείτε την αλήθεια.

Η αλήθεια φίλε μου, είναι αυτό που διαισθάνεσαι ότι συμβαίνει

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
194
Πόντοι
6.055
Φίλε σε λάθος μέρος απευθύνεσαι. Πάντως απο καθαρά φιλική πλευρά, αν σου έδειξε βιβλιάριο, και πήγες σε φανερό δηλωμένο οίκο ανοχής τότε μην αγχώνεσαι.

Καλό είναι πάντως για λόγους προληπτικούς και φυσικά για σένα, να κάνεις εξετάσεις στο Συγγρού μετά απο λίγες μέρες, να είναι 100% σίγουρος. Ό,τι και να σου πούμε εδώ είναι αερολογία.

Εδώ ο γιατρος σε έχει απέναντι σου με τις εξετάσεις σου και κάνει λάθος πολλές φορές, εμείς εδώ απο μακριά και χωρίς γνώσεις ή δείγματα εξετάσεων τι να σου πούμε?

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Απειροελάχιστες οι πιθανότητες να έχει γίνει κάτι σοβαρό (HIV). Σε δυο μήνες, βρες ανάκαρα να κάνεις τεστ, αν θες. Μια εξέταση σε καμιά-δυο βδομάδες από αφροδισιολόγο είναι μάλλον απαραίτητη, κατά τη γνώμη μου, γιατί υπάρχουν και άλλες σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες. (HPV, τριχομονάδες, διάφορες -ίτιδες, κτλ)

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Απειροελάχιστες οι πιθανότητες να έχει γίνει κάτι σοβαρό (HIV). Σε δυο μήνες, βρες ανάκαρα να κάνεις τεστ, αν θες. Μια εξέταση σε καμιά-δυο βδομάδες από αφροδισιολόγο είναι μάλλον απαραίτητη, κατά τη γνώμη μου, γιατί υπάρχουν και άλλες σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες. (HPV, τριχομονάδες, διάφορες -ίτιδες, κτλ)
Ναι ναι...οπωσδηποτε εξετασεις..μην εμπιστευεσαι ουτε και τον αδερφο σου τι σου λεει σε αυτα τα θεματα...αν σου πω εγω η ο καθε αλλος οτι δεν θα κολλησεις τιποτα, δεν σημαινει οτι θα ισχυει κιολας!!!

magenta2006dfo

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Λοιπόν θέλω να πω την γνώμη μου σχετικά με όσους επισκέπτονται τα ιδρύματα αυτόν τον καιρό. Αυτό που σκέφτηκα, είναι μήπως εξ' αιτίας του καλοκαιριού => ζέστη, τα προφυλακτικά έχουν λιγότερες αντοχές. Και άρα τώρα το καλοκαίρι είναι πιο πιθανό να σπάσει. Και στα ιδρύματα αυτά όπου δεν γνωρίζεις που τα φυλάνε και πως.

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μπορεί να ισχύει αυτό...θα πρέπει οι ρεπόρτερ του φορουμ να κανουν ενα ρεπορτάζ γι αυτό το θέμα, ρωτώντας μεγάλες βιομηχανίες προφυλακτικών για την ανθεκτικότητά τους σε συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών...

michaello

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
για να εισαι ενταξει πηγαινε κανε τις εξετασεις και θα σου φυγει το αγχος. αν υπαρχει καποιο προωλημα θα μπορεσεις να το αντιμετωπισεις

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
όσο ποιο γρήγορα πας τόσο καλύτερα για να μην τρέχεις και δεν φτάνεις μετά .

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 55112
Εγγρ.
21 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
0
ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας είχα σκοπό να πάω να κάνω τις εξετάσεις το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν είμαι από αθήνα αλλά από επαρχία αλήθεια ξέρετε σε ποιον θα πρέπει να πάω σε εξωτερικό γιατρό ή στο νοσοκομείο πόσο περίπου κοστίζει και πόσο καιρό περίπου κάνουν να βγουν τα αποτελέσματα

Yarrak

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Κοιτάξατε την ημερομηνία λήξης του προφυλακτικού? Μήπως ήτανε ληγμένο? Κι αφού σας έσπασε την πρώτη φορά, υπάρχει κίνδυνος να σας ξανασπάσει. Μπορεί το σπάσιμο να οφείλεται στον τρόπο που μαμάτε. Γ`αυτό πρέπει να το κάνετε πιο απαλά-μαλακά στο μέλλον. Και ίσως θα ήταν φρόνιμο να βάζετε διπλό προφυλακτικό. Ή να βάζετε ένα προφυλακτικό εσείς καιένα γυναικείο προφυλακτικό η παρτενέρ σας, για διπλή ασφάλεια.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Κοιτάξατε την ημερομηνία λήξης του προφυλακτικού? Μήπως ήτανε ληγμένο? Κι αφού σας έσπασε την πρώτη φορά, υπάρχει κίνδυνος να σας ξανασπάσει. Μπορεί το σπάσιμο να οφείλεται στον τρόπο που μαμάτε. Γ`αυτό πρέπει να το κάνετε πιο απαλά-μαλακά στο μέλλον. Και ίσως θα ήταν φρόνιμο να βάζετε διπλό προφυλακτικό. Ή να βάζετε ένα προφυλακτικό εσείς καιένα γυναικείο προφυλακτικό η παρτενέρ σας, για διπλή ασφάλεια.
εγω φοραω ολοσωμο αδιαβροχο

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.405
Πόντοι
22.785
Οι εξετασεις βγαινουνε σε 7 ημερες........... :) :)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
382
Πόντοι
366
το ''Έσπασε η καπότα #3'' πότε βγαίνει ρε παιδιά;

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Gregor, να πας σε γιατρό, αλλά μην ανησυχείς υπέρμετρα. Μου είχε συμβεί με cg Ελληνίδα στο σπίτι, η οποία έπαθε υστερία και με ρώταγε άν είμαι υγιής, μήπως κόλλησε κάτι!!!! Μου ζητούσε Betadin και οινόπνευμα να βάλει στο ..νί της, πράγματα που δεν της έδωσα γιατί πιθανό να πάθαινε έγκαυμα. Εγώ πήγα την επόμενη σε γιατρό, ο οποίος με καθησύχασε και μου έδωσε πλήρη σειρά εξετάσεων, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν αρνητικά. Ακόμα θυμάμαι το υστερικό βλήμα που είχε πάθει μεγάλη ταραχή μήπως κόλλησε κάτι!!! Πήγαινε σε γιατρό και μην ανησυχείς υπέρμετρα.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι ιδιαιτερα , αλλα οπως σου ειπαν οι προηγουμενοι το υπευθυνο για εσενα και τους γυρω σου ειναι να πας σε γιατρο , να σε κατευθυνει για τις απαραιτητες εξετασεις και κυριως για το ποτε πρεπει να γινει η καθε μια. Επισης μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα ολες οι επομενες επαφες με προφυλαξη και ιδιαιτερη προσοχη...

Καλυτερα μην πας σε ιδιωτη γιατρο αλλα σε μεγαλο δημοσιο νοσοκομειο που εξειδικευεται στα αφροδισια πχ στο Συγγρος ή στο αντιστοιχο της Θεσσαλονικης που μου διαφευγει τωρα αν εισαι βορειος.

Τελος μην ακους συμβουλες απο το site για τροπους μεταδοσης ή τροπους προφυλαξης καλυτερα googlaρισε για να βρεις τα site των σχετικων οργανισμων (πχ ) ή βεβαια καποιον σχετικο ιατρο.
Σχετικο παραδειγμα μαλακιας-παραπληροφορησης το παρακατω ποστ...
...Και ίσως θα ήταν φρόνιμο να βάζετε διπλό προφυλακτικό...

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Και ίσως θα ήταν φρόνιμο να βάζετε διπλό προφυλακτικό.

Μάλλον δεν είναι ασφαλές, το αντίθετο θα έλεγα, γιατί συμπιέζεται ο αέρας ανάμεσα στα δύο πρπφυλακτικά, με αυξημένο κίνδυνο να σπάσουν.
Πιστεύω πως μια καλή αντιμετώπιση είναι καλής ποιότητας προφυλακτικό με λίπανση για να αποφεύγεται το σπάσιμο λόγω της τριβής

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Είναι λίγο άσχετο με το θέμα, για την διείσδυση χρησιμοποιούμε πάντα προφυλακτικό, το 69 που χρεώνεται και extra? Με την γλώσσα στο νινί?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μάλλον δεν είναι ασφαλές, το αντίθετο θα έλεγα, γιατί συμπιέζεται ο αέρας ανάμεσα στα δύο πρπφυλακτικά, με αυξημένο κίνδυνο να σπάσουν.
Πιστεύω πως μια καλή αντιμετώπιση είναι καλής ποιότητας προφυλακτικό με λίπανση για να αποφεύγεται το σπάσιμο λόγω της τριβής
σχεδον σωστος
η τριβη του λατεξ με λατεξ προκαλει το σπασιμο,οπως και η χρησιμοποιηση λιπαντικου-οχι ειδικου για λατεξ-κανει το προφυλακτικο κομματια
ενταξει η yarrak δικαιολογειται γιατι ειναι τζιβιτζιλου

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
203
Πόντοι
66
Θα σου έλεγα να μην ανησυχείς για μόλυνση για HIV. Οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές.

Οι εκδιδόμενες είναι ίσως οι ασφαλέστερες του χώρου, λόγω των τακτικών ελέγχων. Το επισημαίνουν και οι επιδημιολογικές μελέτες, που αναφέρονται στα πάρα πολύ μικρά ποσοστά. Αλλά και πάλι, είναι αυτές που έρχονται σε επαφή με περισσότερες πιθανές εστίες μόλυνσης.

Το ότι είχε κάνει εξετάσεις την προηγούμενη, δεν σε εξασφαλίζει πλήρως, γιατί θα μπορούσε να είχε μολυνθεί πολύ πρόσφατα (πχ. πριν 3 εβδομάδες) και φυσικά ο ιός να μην ήταν ανιχνεύσιμος. Το ΕΙΑ θέλει 2 μήνες για να δώσει αποτελέσματα. Αλλά και πάλι, σε αυτή την περίπτωση, το ιικό της φορτίο θα είναι πολύ μικρό, άρα έχεις ακόμα λιγότερες πιθανότητες μόλυσνης.

Το ότι φορούσες προφυλακτικό - έστω και σπασμένο - μειώνει την εκτεθιμένη επιφάνεια και άρα της πιθανότητες. Επίσης, η κολπική διείσδυση, έχει από μόνη της πολύ μικρές πιθανότητες μόλυνσης (ακόμα και αν το άτομο είναι βεβαιωμένα φορέας του HIV), σε σχέση με άλλες σεξουαλικές συμπεριφορές, οπότε και από εκεί είσαι περισσότερο ασφαλής.

Με άλλα λόγια, για να έχεις προσβληθεί με HIV πρέπει να είσαι πάρα πολύ γκαντέμης.

* Αν το περιστατικό είναι πρόσφατο, μπορεί να αποταθείς σε γιατρό για προληπτική θεραπεία.

Φυσικά, υπάρχει μια λίστα με άλλα αφροδίσια, τα οποία είναι περισσότερο πιθανό να έχεις κολλήσει (κονδυλώματα, γονόρροια, ηπατίτιδα κα). Τα περισσότερα από αυτά είναι ιάσιμα ή σαφώς όχι τόσο θανατηφόρα (κάτι το οποίο ισχύει εν μέρει και για το HIV καθώς υπάρχει πάντα η πιθανότητα, με συνεπή και έγκαιρη αγωγή, να είσαι φορέας και να μην αναπτύξεις ποτέ το σύνδρομο AIDS).

Συμβουλεύσου ένα γιατρό για να σε καθοδηγήσει σε εξετάσεις. Το Συγγρός είναι πολύ καλή λύση, αλλά για την δική σου ευκολία θα σου πρότεινα ιδιώτη γιατρό και εργαστήριο. Αν κάτι πάει στραβά στο Συγγρός θα καταλήξεις, όπως και να έχει.

Ρώτησε τον και για λοιμώδη μονοπυρήνωση, αν δεν έχεις ιστορικό.
Το χειρότερο που έχεις να κάνεις, είναι να αγχωθείς, καθότι είναι βέβαιο ότι θα αρχίσεις να εμφανίζεις τα συμπτώματα από μόνο σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom