lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ελα δικε εδω εισαι;πιασαμε στασιδι απο νωρις ε;Λες?
Να κανουμε παρτυ σημερα?
ελα δικε εδω εισαι;πιασαμε στασιδι απο νωρις ε;Λες?
Να κανουμε παρτυ σημερα?
γυναικα μην επεμβαινεις σε τετοια θεματα οκ;μην παιξουμε το κασιδιαρης vs κανελος
Γεια σου δικε μου.ελα δικε εδω εισαι;πιασαμε στασιδι απο νωρις ε;
Που κατάλαβες εσυ οτι λεει για προφυλακτικο?μα το παιδι δεν ξερει να βαζει προφυλακτικο να μην το βοηθησω;
ερωτα αυτα ειναι αντρικες δουλειεςμα το παιδι δεν ξερει να βαζει προφυλακτικο να μην το βοηθησω;
Που κατάλαβες εσυ οτι λεει για προφυλακτικο?
ναι αλλα μπορει να λεει οτι δεν μπορει να βαλει αυτο που φοραει το προφυλακτικοτο θεμα λεει εσπασε το προφυλακτικο και αυτος μπηκε και πρωτο ποστ εκανε δεν μπορω να το βαλω..
ειναι θεμα μεγάλο.το θεμα λεει εσπασε το προφυλακτικο και αυτος μπηκε και πρωτο ποστ εκανε δεν μπορω να το βαλω..
τυπε αν δε ξερεις βαλε καλτσα την ιδια δουλεια κανειΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ?
με καλυψες συντροφεειναι θεμα μεγάλο.
Ποιο δεν μπορει να βάλει?
Το ανακοντα του?
Το προφυλακτικο?
Το παντελόνι του?
Το παπούτσι του?
Ειδε φωτο λίλα και δεν μπορει να βάλει το κουτσουρο?
Διλοσοφικα ερωτήματα προκύπτουν!
Παμε επανάσταση συντροφε?με καλυψες συντροφε
ναι αλλα μπορει να λεει οτι δεν μπορει να βαλει αυτο που φοραει το προφυλακτικο
θα μας οργανωσει ο πορνοπαποςΠαμε επανάσταση συντροφε?
αει χασου!!!ακου το καβλι!!μιλα λιγο ωραια...το μοριο,αντε πεοςτο καβλι ;
αει χασου!!!ακου το καβλι!!μιλα λιγο ωραια...το μοριο,αντε πεος
τι να σου πω ρε παιδι μου...ριχνεις το επιπεδο,ειπε κανεις απο εμας καποτα;ψωλοσυλεκτης;νταλικιερης εισαι;να πω η πουτσα να τελειωνουμε;
νταλικιερι η ερι;; ε οχι... χαχχχαχαχαχ απλα λεω την πουτσα πουτσα και τα συκα συκα... ο φανης εχαθη;τι να σου πω ρε παιδι μου...ριχνεις το επιπεδο,ειπε κανεις απο εμας καποτα;ψωλοσυλεκτης;νταλικιερης εισαι;
γραφει για τους χρυσαυγιτεςνταλικιερι η ερι;; ε οχι... χαχχχαχαχαχ απλα λεω την πουτσα πουτσα και τα συκα συκα... ο φανης εχαθη;
καριολακινταλικιερι η ερι;; ε οχι... χαχχχαχαχαχ απλα λεω την πουτσα πουτσα και τα συκα συκα... ο φανης εχαθη;
γραφει για τους χρυσαυγιτες