Νέα

Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 175K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε μαλακες δεν ντρεπεστε λιγακι,δεν ειναι ολα αστεια,ο πιτσιρικας τα χει παιξει και εσεις χαβαλεδιαζετε.
ελεος πια.Φιλε οταν εσπασε η καποτα,ειχε τυλιχτει πανω στο καυλι σου,η την αποροφησε το μουνι της πουτανας?
πρεπει να την βρουμε να κανουμε βιοψια.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
ρε μαλακες δεν ντρεπεστε λιγακι,δεν ειναι ολα αστεια,ο πιτσιρικας τα χει παιξει και εσεις χαβαλεδιαζετε.
ελεος πια.Φιλε οταν εσπασε η καποτα,ειχε τυλιχτει πανω στο καυλι σου,η την αποροφησε το μουνι της πουτανας?
Δεν κάνουμε καλύτερα μουνοψία;

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Μπαχαλάκηδες τι περιμένεις!!!!!
:grin:

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Ξεμεινε απο κουτσουρα!
smiley-laughing025.gif
URL]]

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
την πουτανα η την καποτα;

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
καλησπερα σας.... μολις εκλεισα τα 18 κ σημερα πηγα μια βολτα στην φυλης κ μου εσπασε το προφυλακτικο.....
τωρα εχω τρελαθει λεω αυριο να παω για εξετασεις αλλα ντρεπομαι αλλα θα παω τι να κανω... :( .....
στους γονεις μου δεν μπορω να το πω....
θελω να παω απλως θα ηθελα να μου πει καποιος αν γινεται που ειναι αυτο το kνοσοκομειο τι χρειαζετε να παρω μαζι μου, βιβλιαριο,αν χρειαζομαι λεφτα......
εχω τρελαθει πηγα στην τσατσα και την ρωτησα αν εχει χαρτια η κοπελα και αυτη μου ειπε οτι εχει περασει εξετεσεις καθως μετα απο αυτο που εγινε στην φωκαιας και καλα κανουν εξετασεις....εγω δεν το πιστευω βεβαιως.....
μπορει να με βοηθησει καποιος?
κ λογικα μπορει να εχω κολλησει και κατι λογικο δεν ειναι?

και το ξερω μπορει να υπαρχει παρομοιο θεμα αλλα οπως ειμαι εγω τωρα ......

παντως ευχαριστω εκ τον προτέρων οποιοδήποτε ασχοληθεί με το θεμα μου!

pm ;)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Μην αγχωνεσαι ρε,θελεις ενα παραπεμπτικο πο δερματολογο που θα σου γραψει τις εξετασεις, και μετα να πας σε καποιο κεντρο να τις κανεις, θα χρειαστεις καμια 90 ευρω για εξετασεις. Για δημοσιο μονο τα αφροδισιων εχουν δερματολογο αλλα εγω δε θα πηγαινα γιατι σιχαινομαι.

5 εξετάσεις κάνει αλβανάρι με τη κάθε μία να κάνει από 9-10ευρώ

* δεν πας σε δερματολόγο γαμώ την παραπληροφόρησή σου.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Νεαρέ μου μην πανικοβάλεσαι. Οι πιθανότητες είναι απειροελάχιστες με μια φορά να έχεις πρόβλημα. Χρειάζεται να έχεις και κάποια αμυχή (μικρή πληγή)στο όργανο, ούτος ώστε αν η κοπέλα έχει τέτοιο πρόβλημα και αν έχει και αυτή κάποια αμυχή να περάσει στο αίμα σου. Βέβαια καλά κάνεις και ανησυχείς αλλά μετά από 4-5 ημέρες πήγαινε για εξετάσεις. Πρέπει να είσαι ο ορισμός της ατυχίας με μία φορά να πάρεις το πρόβλημα.
Τώρα και άσχετα αν αυτός που το γράφει το έχει πάθει στην πραγματικότητα ή το γράφει για χαβαλέ, και μια στις 100 να είναι αλήθεια πόσο μαλάκας και κομπλεξικός πρέπει να είσαι για να ανεβάζεις φέρετρα.
Βέβαια αν γαμάς συνέχεια χωρίς προφυλακτικό (είδατε τι έγινε με τις ιερόδουλες που πιάσανε) τοτε σου φαίνεται αστείο να φοβάται ο άλλος για μιά φορά που του συνέβει.
Εσεις λοιπόν που γράφεται και αστειεύεστε με αυτούς τους τύπους που ανεβάσανε τα φέρετρα, έχετε ένα δείγμα όταν ψάχνετε να βρείτε ποιοί είναι οι τύποι που γαμάνε πουτάνες χωρίς προφυλακτικό.
ΜΑΛΑΚΕΣ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ, ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ  

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
καλα πιστευεις οτι ειναι αληθεια το σκηνικο;παει σημερα ο πιτσιρικας ο 18αρης να γαμησει στο μπουρδελο,του σπαει η καποτα και στο καπακι ετσι οπως ειναι χεσμενος κανει εγγραφη στο site για να πει το προβλημα του και να παρει απαντησεις μια και εδω ειναι ολοι γιατροι,και η πλακα ειναι οτι τον εχουν παρει και στα σοβαρα καποιοι

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
καλα πιστευεις οτι ειναι αληθεια το σκηνικο;παει σημερα ο πιτσιρικας ο 18αρης να γαμησει στο μπουρδελο,του σπαει η καποτα και στο καπακι ετσι οπως ειναι χεσμενος κανει εγγραφη στο site για να πει το προβλημα του και να παρει απαντησεις μια και εδω ειναι ολοι γιατροι,και η πλακα ειναι οτι τον εχουν παρει και στα σοβαρα καποιοι
Αμφιβάλλεις  :huh:

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
΄Ασε που είναι Κυριακή σήμερα, αλλά τι να σου κάνει ο γιατρός σήμερα? Συμβουλές θα σου δώσει. Αύριο δεν φαίνεται το μικρόβιο στο αίμα. Θέλει μερικές ημέρες για να φανεί. Και είναι και 18 χρονών μόνο.

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Στατιστικα μπορει να εχει συμβει αλλα εγω δεν το πιστευω το παλληκαρι,αν του ειχε οντως συμβει οπως λεει και ντρεποταν(φαινεται αυτο)θα πρεπει λογω ψυχολογιας να εχει γραφτει και σε παρομοιο σαιτ και να ρωταει,αν δεν ειναι εκει(δεν ξερω)με το ιδιο θεμα τοτε ειναι μουφα η δουλεια........

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
΄Ασε που είναι Κυριακή σήμερα, αλλά τι να σου κάνει ο γιατρός σήμερα? Συμβουλές θα σου δώσει. Αύριο δεν φαίνεται το μικρόβιο στο αίμα. Θέλει μερικές ημέρες για να φανεί. Και είναι και 18 χρονών μόνο.
ο γιατρος ειναι εδω αυτη την στιγμη,μιλαμε τυχερος ο πιτσιρικας

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
apolyto arseniko. Θέλει χιλιάρα μηχανή και θάνατο. Γιατί να μην γαμάει χωρίς προφυλακτικό.
HALCON χουντικός. Τι μυαλό μπορεί να έχει?

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
apolyto arseniko. Θέλει χιλιάρα μηχανή και θάνατο. Γιατί να μην γαμάει χωρίς προφυλακτικό.
HALCON χουντικός. Τι μυαλό μπορεί να έχει?
ο απολυτος ειναι θρυλος στο site,μυθικο προσωπο,οπως ο αποδυτηριακιας στον φιλαθλο,γαμει μονο γριες κατα δηλωσιν του που ειναι καθαρες

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
λαγουδάκης. Μάλλον Παναθηναϊκός. Δηλαδή αφασία. χα χα (αυτό είναι χιούνορ έ?)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
λαγουδάκης. Μάλλον Παναθηναϊκός. Δηλαδή αφασία. χα χα (αυτό είναι χιούνορ έ?)
καμμια σχεση,αστραπη δραπετσωνας ειμαι και βασιλοφρων,ο halkon ειναι αμυαλος για αυτο ειναι χουντικος,το χιουνορ τι ειναι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom